Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Elfira Loy Gadis Idaman Faris Sejak Lima Tahun Lalu

Kalau sudah jodoh tidak kemana, itulah ungkapan sesuai untuk pasangan pengantin baru Elfira Loy dan Faris K Anuar.

Advertisement

Siapa sangka sebenarnya Elfira telah menjadi gadis idaman Faris sejak lima tahun yang lalu. Rahsia itu didedahkan oleh penyampai radio terkenal, Hani Fadzil. Berkenalan hanya beberapa bulan, bibit percintaan serta kasih sayang terus mekar dalam hati masing-masing.

Mengikat tali pertunangan pada 2 September lalu, kini Elfira dan Faris sah bergelar suami isteri pada 1 Januari lalu dalam sebuah majlis akad nikah secara tertutup di Cyberjaya. Difahamkan, pasangan ini akan mengadakan lima majlis resepsi perkahwinan.

Jodoh dan pertemuan semuanya rahsia Tuhan, semoga pasangan ini kekal bahagia sehingga ke syurga.

Sumber Berita : Media Hiburan

Kredit Foto : Sweet Pictures

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 Comments

  1. Anonymous

    January 3, 2019 at 12:29 pm

    ala baru lagi kentit pun Wangi…

  2. Anonymous

    January 3, 2019 at 10:26 am

    Aiks kenal dah 5 taun tapi dlm astro aku tgk bakal rancangan kawen die tu laki tu mcm cakap baru nak kenal elle tu mcm lawa gak die nih erghhh.. so kalau x lawa ko pon x ingin lah. hahahaha mmg dasar pilih yg lawa dulu kemudian baru pikir yg lain2. sok2 dah kawen lama aku nak tgk alasan lawa tu ada lg ke tak.

    • Anon

      January 3, 2019 at 11:49 am

      Minat dari jauh laa

  3. Cici

    January 3, 2019 at 10:15 am

    Minat dh 5thn tapi sailang/caras tunang org,eh..Faris ke el yg dok hegeh2..sanggup lwn adat pompuan putuskn tunang gara2 pian xde duit alasan pian xboleh hafal surah almulk…nk cover kes ke hape…terobek kisah dia..
    #akupunxkenalpian

    • Anonymous

      January 3, 2019 at 10:36 am

      kena tanya faris ni dia boleh hapal x

  4. mia

    January 3, 2019 at 10:09 am

    dah la tu nara….bosan weii baca kesah minah kening tebal nieee

  5. Anonymous

    January 3, 2019 at 10:00 am

    aku dh ckp, dlm blog BN ni seminggu dua ni kisah dia jelah…JEMU JELAK…LOYA..mana gossip lain.

Loading...
To Top