January 3rd, 2019

Kalau sudah jodoh tidak kemana, itulah ungkapan sesuai untuk pasangan pengantin baru Elfira Loy dan Faris K Anuar.

Siapa sangka sebenarnya Elfira telah menjadi gadis idaman Faris sejak lima tahun yang lalu. Rahsia itu didedahkan oleh penyampai radio terkenal, Hani Fadzil. Berkenalan hanya beberapa bulan, bibit percintaan serta kasih sayang terus mekar dalam hati masing-masing.

Mengikat tali pertunangan pada 2 September lalu, kini Elfira dan Faris sah bergelar suami isteri pada 1 Januari lalu dalam sebuah majlis akad nikah secara tertutup di Cyberjaya. Difahamkan, pasangan ini akan mengadakan lima majlis resepsi perkahwinan.

Jodoh dan pertemuan semuanya rahsia Tuhan, semoga pasangan ini kekal bahagia sehingga ke syurga.

Sumber Berita : Media Hiburan

Kredit Foto : Sweet Pictures


25 responses to “Elfira Loy Gadis Idaman Faris Sejak Lima Tahun Lalu”

  1. Eliesa says:

    Boring. Bukan Ulama Islam pun yang hari-hari up story diaorang ni.

  2. Shah says:

    Adoiiii…kot yee pn x ske dgn artis tu x Pyh laa nk membawang sgt….cb klu y up ni cite psl fattzura…amboi mak cik2 bawang sekalian…melambung puji…aku ni xde laa fanatik sgt dgn artis2 tp kkdg tgk netizen ni mmg ade double standart…klu artis y diorg x ske tu bkn main lg mengutuk…org tu buat ape2 pn di kutuk…buat baik kutuk,jahat lg laa di kutuk…tp klu tang artis y bawang2 ni minat bkn main lg memuji sakan….salah pn tetap juga puji…siap back up dan dicarutnye org y mengutuk artis kesayangan dia tu….dah2 laa makcik bawang sekalian…doa je laa y baik2…klu xnk doa pn x perlu taip y bkn2…

  3. Shame says:

    Laki el ni pendek gak erk. Tgi ckit je dr epira. Epira kan ketot pas tu pki 8inc.. laki tgi ckit.makna laki nye pendek gak laa…

  4. sueria says:

    pantang nmpk org senang… biarkan jak la org bahagia..diri kita blm tentu masa depanya..so..berhati2 bila berckp..yg berlalu biarkan berlalu..si Ss pn..da move on..kita jak yg lebh2 nak kata ttg el..
    apa masalahnya suami el..minat dgn el 5tahun lepas..takde masalah pun..itu hak dia.manusia2 zaman skg ni..huhuhu…

  5. Anonymous says:

    tak baik laaa korang ni…. doa baik2 jer… moga jodoh berkekalan hingga akhir hayat… bahagia yg penting… korang pun bila kawin xplan jd janda lepas produce anak deret2… apadaaa

Loading...