Written by Bella | July 5th, 2017

Pada 30 Jun lalu, penyanyi Sufian Suhaimi telah menghantar rombongan merisik dengan pemberian cincin tanda kepada pelakon Elfira Loy. Ini memberi erti bahawa hubungan mereka kini sudah lebih serius. Oleh itu, Elfira berharap tiada lagi pihak yang terus membandingkan dirinya bersama bekas kekasih Sufian iaitu Izyan. Menurut Elfira, tidak adil untuk orang ramai membandingkan kisah silam seseorang dengan apa yang berlaku pada masa kini.

Masa dengan bekas kekasihnya, Sufian belum menjadi selebriti, jadi benda yang dia buat tidak dihebahkan. Saya seorang selebriti. Benda kecil yang saya buat pun mendapat ‘like’ yang banyak. Betul tak?

Kita tidak boleh membandingkan kisah lepas seseorang dengan yang sekarang. Setiap manusia berubah. Kalau pun dia tidak buat romantik dulu. Mengapa pula dia tidak buat sekarang. Mesti ada perubahan.

Terdahulu, Elfira dituduh sebagai punca perpisahan Sufian bersama bekas kekasihnya itu. Walaubagaimanapun, Sufian tampil menafikan dakwaan liar tersebut dan menjelaskan hubungan beliau dan Izyan telah putus beberapa bulan sebelum beliau dan Elfira mula berkenalan.

Sumber Berita : THE MALAY MAIL ONLINE

13 responses to Elfira Loy Enggan Dirinya Terus Dibandingkan Dengan Bekas Kekasih Sufian Suhaimi

  1. nana says:

    releks sudah. kalo org dh tak n move on je la. kalo dh bukan jodoh maknanye die bukan la terbaik untuk kte. maybe ada yg lebih baik. sufian suhaimi je bkn sapa2 pon. dpt pon elfira loy je pon. kalo aku jd ex die aku delete semua benda termasuk la semua jenis media sosial pastu foukus lkt benda lain. pegang je pepatah one man trash another man treasure. titik

    3

    0
  2. Anonymous says:

    Poyo la hang!

    10

    0
  3. wekkkkkkk says:

    dh kawenpun bekas kekasih SS tu…klik lah “wikepedia” dia..hehuhehu
    apa nk kaitkan lagi…sbb org yg di aniaya..msti Allah sygi lebih..dh nk beranakpun..
    EL baru je di risik…jauh lagi prjalananan

    5

    1
    • uhuu says:

      eee….geli lah aku nak menggugel ex si sufian ni. sapa lah sangat mereka ni..muka kampung je belaka..lainlah mamat ni boleh cakap perancis ke,rupa cam justin biberke, ada ex gf cam rihanna ker. eeeeee….bweekkkkk!!!

      3

      3
  4. noona says:

    semalam netizen sibuk kusah orang yang dah berpisah. harini sibuk pula hal ex dan tunang. ape ni?!!!
    maksumkah mereka yang membangkitkan hal sebegini?
    jodoh tu kan rahsia Allah.
    ajal maut jodoh pertemuan. kita ni usaha, tawakal yang tentukan Allah.

    maksum sungguh memasing….

    3

    0
  5. suhaimah58 says:

    enggan x enggan hang kena terima lah elfiro oii .. hang sendiri pun ckp terlabik2 .. kejap kawan je kejap istimewa je aishhh ntahapehape

    3

    0
  6. mok cute says:

    couple paling menunjuk romantik…naik helikopter konon…kawin dulu dik non…baru tau ti romantik ke idok jantan hang tu…tgk2 ell ni cm terdesak…sapu je mana yg hado

    2

    0

Leave a Comment

Optional