Written by Bella | September 25th, 2019

Sedang menanti detik kelahiran bayi sulungnya, pelakon Elfira Loy dilihat semakin cantik dan berseri-seri. Terserlah sinar kebahagiaan di wajahnya.

elfira loy

Baru-baru ini Elfira ada memuat naik foto ketika dia dan suami menghadiri majlis akad nikah sahabatnya yang juga merupakan anak kepada pelakon terkenal Rosyam Nor.

elfira loyelfira loy pakai sopan ketika hamil

Mengenakan sepasang jubah, rata-rata netizen memuji gaya pemakaian Elfira kelihatan sangat sopan dan anggun berbanding dengan artis lain yang ada kalanya berpakaian ketat ketika hamil.

“Sedap mata memandang. Tak

macam artis lain, ketat sangat”

elfira loy dipujielfira loy sopan hamilelfira loyelfira loyMemang berseri betul Elfira, citarasanya dalam berpakaian juga sangat sesuai dengan dirinya. Sama-sama kita doakan yang baik-baik buat Elfira, semoga proses kelahiran nanti dipermudahkan.

11 responses to Elfira Loy Dipuji Tidak Berpakaian Ketat Ketika Hamil

  1. wekkkkkkk says:

    ada sesetengah org bila hamil, lubang pusat tu dh bukan ada lubang lagi, sesetengah pusat nyer dh mcm puting terkeluar mcm puting susu botol.
    Itu sesetengah org., dan org2 tua kata, jodoh org tu dekat dlm negeri yg sama je, jika pusat tu tenggelam, maka jodoh berjauhan..ada yg sampai kutub eutopia..gurun sahara..bla..bla..bla..

    bosanlah dgn citer gosip, aku buat citer sendiri..

  2. sendawa says:

    rasanya cerita ni boleh mengurangkan masalah jerebu…sebab tu masuk dlm ruangan ni

  3. tediber says:

    Rasanya IG Faris tu EL yang buatkan kot. Baru lagi tu..
    dia buat, dia update sendiri sbb majoritinya gambar derang berdua…
    syok sendiri El ni.. nak nampak bahagia sangat sampai makan diri..
    hahahaha.. jahatnya aku!!

  4. Anonymous says:

    Siapa2 ada tips mcm mn nk bg susu keluar byk lps bersalin. Siapa ada pengalaman harap bole share.

    • Ika says:

      Kerapkan menyusu baby. Lagi kerap nyusu, lagi meriah susu. Dan kena jaga pemakanan. Minum susu, oat, minum air secukupnya..

      • Anonymous says:

        Minum air halia msk sndiri..beli halia hidup..rebuslh..msukkn gula sikit masa minum.. juga.
        Tpi jika tak byk juga..
        Apa kta pam kn puting tu..mgkn ada tersumbat..kuning kerak mcm kerak hidung tu yg mmbuat trsumbat..pam bgi kluar..nnti susu byk.

    • Anonymous says:

      Google je la bangang. Sibuk menyepah citer pasal susu tetek ko lak. Pegi jauh2 dgn tetek ko tuh

  5. syaitoonnnn says:

    yg aku x paham sekarang ni blog nara ni bsepah iklan ni dah knp?baik ko buat BEAUTIFUL IKLAN je..bengong btol

  6. Anonymous says:

    Mmg la x pakai ketat.. nenek si faris tu mmg dah ckp awal2 x suka org mengandung pakai ketat n melekat.. suh el ni kena la dengar kata neneknya..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini