September 17th, 2019

Kontroversi rumah tangga pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila belum lagi reda selepas pelakon itu menolak permohonan cerai yang difailkan isterinya dan ingin cuba menyelamatkan pekahwinan mereka yang dibina sejak dua tahun lalu.

nabila nafkah rm500

Isu mereka semakin hangat diperkatakan apabila Nabila mendakwa Sharnaaz memberikan nafkah zahir yang tidak mencukupi iaitu hanya RM500 sebulan walaupun berkemampuan untuk memberi lebih daripada jumlah tersebut.

sharnaaz ahmad isteri jangan kelantan

Pelbagai spekulasi timbul dan terbaru ada pula netizen berbalah antara satu sama lain dengan mengaitkan isu kenegerian sebagai punca pergolakan rumah tangga mereka.

Isteri lepas ni jangan Kelantan

sharnaaz ahmad isteri jangan kelantansharnaaz ahmad isteri jangan kelantan

Hal ini tiada kaitan dengan negeri

tetapi sikap individu

sharnaaz ahmadnetizen nasihat sharnaaz ahmadsharnaaz ahmad isteri jangan kelantanPada pendapat penulis, memang tidak relevan langsung bila mengaitkan masalah serta sikap seseorang dengan negeri asal mereka. Berikan Sharnaaz dan Nabila ruang untuk menyelesaikan kemelut antara mereka dan netizen perlu berhenti membuat sebarang spekulasi kerana kita tidak tahu cerita sebenar. Kita doakan yang terbaik buat mereka.


40 responses to “Elakkan Cari Isteri Orang Kelantan – Netizen Nasihat Sharnaaz Ahmad”

  1. orgKelantan says:

    So…org kutuk Kelantan yer…kalau camtu boleh ker kata lelaki Penang panas baran lit lit..and perempuan Penang pulak kalau ikut si Mawar pengasas tudung Fareeda tu demand…camtu ker…tak kan? Kalau nak ikut generalization…takde org nak kawin dgn pompuan N9…ada termaktub dalam Quran ker yg pompuan kelantan pengotor…yg buruk2 kelantan aje….apa kawin ni duk atas pelamin sorg2 ker….kawin ni berdua….takde org nak kawin dgn org Penang kalau Shahnaz ni laaa contoh…….

    • Anonymous says:

      termaktub tu tak ada le, itu kau je yg ckp, hakikat nya..mmg pmlas….

    • noorsuhada says:

      pemals tang mana.tuh attidtude bangang betul komen.kawan aku budak selangor bpk pmalas .dah branak x reti jaga laki

    • Anonymous says:

      ramai je org luar yang kawin perempuan N9. apa masalah mung? siap anak perempuan terjamin lagi hasil tinggalan harta pusaka tanah nenek moyang.

    • Aku melayu penang says:

      Nindia pompuan penang mai dahh.. hang dok parpu apa wei? Demand celah mana si mawar tu? Mai habaq sat? Aku ni tak setuju jugak dengan statement bangang kenegerian ni. Tapi hang toksah dok pandai petik nama orang penang la kalau taktau cerita. Petik nama orang macam hang tau semua cerita dia. Gila tu sakit,babi tu haram. So statement hang tu jangan dok gila babi sangat na.. kalau dia demand,laki dia bukan fizo na.. mau ingat sikit! #GebangSopaGoogleDiaPegang

  2. sorry..memang tak suka orang kelantan says:

    tapi memang pun…..sorry to say la…memang dah serik….blacklist dah kelantanese EVER!!!

  3. wekkkkkkk says:

    Anak u shnaz…ckp apa..hang ke mu

  4. Gardenia says:

    Nak masuk 2020 pun main isu negeri lagi ka adoi……… kawan2 non Malay non Muslim rileks je takde main isu2 negeri…

  5. wekkkkkkk says:

    Caprice komen pasal org “kelantan itu hari”…byk yg marah, lpas tu Caprice ckp ada pelesit mati depan rumah dia..ada rambut pada pelesit tu..hati2 shanaz..

Loading...