Eja Dan Nazim Othman Hiasi Majalah GLAM Bulan Julai 2012

Hiburan

Eja Dan Nazim Othman Hiasi Majalah GLAM Bulan Julai 2012

Bukan senang dan memang sangat jarang melihat Eja menghiasi mana-mana kulit depan majalah. Namun pihak editorial GLAM berjaya mendapatkan wajah mulus Eja untuk menghiasi majalah mereka untuk keluaran Julain 2012. Dan ternyata Eja tampil sangat vogue dan classy.

eja glam

Advertisement

Sementara itu pelakon yang sedang meningkat naik, Nazim Othman pula dipilih untuk menghiasi majalah GLAM Lelaki. Abang Nara memang daripada dulu agak pelik mengapa Nazim Othman masih kurang popular sedangkan pakej yang dimilikinya memang sudah sempurna. Dengan wajah yang tampan, seharusnya nama Nazim Othman sudah berdiri gah di kalangan pelakon senior yang lain.

eja glam

Mungkin tahun 2012 akan menjadi tahun Nazim Othman meningkatkan lagi popularitinya. Apa pun, jangan lupa dapat kedua-dua majalah GLAM ini sekiranya anda merupakan peminat Eja atau pun Nazim Othman. Abang Nara pasti banyak kisah menarik yang telah dikongsikan oleh mereka berdua.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

38 Comments

  1. Audrey Hepburn

    June 25, 2012 at 8:58 am

    Nazim Othman ni kalau tinggi dia 6 kaki 1 inci ke atas, memang dah lepas international. Tapi dia pendek je. So, editorial sesuai la, catwalk tak lepas.

  2. kukaka

    June 25, 2012 at 8:36 am

    eja ni ade org btaw depan je nampak baik, tp belakang mcm…. tp xtaw la…deman sgt kot..

  3. Prince Noob

    June 24, 2012 at 7:38 pm

    ok eja mmg comel

  4. Kelab tak suka Neelofa yang kena delete

    June 24, 2012 at 6:57 pm

    1st! like kalau anda tak minat Neelofa!

  5. Wartawan hiburan

    June 24, 2012 at 6:45 pm

    Lopak sedang meroyan.

Loading...