Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Eina Azman Jawab Tuduhan Parking Kereta Chevrolet Camaronya Di Stesen Minyak

Semalam nama Eina Azman dan suaminya begitu hangat diperkatakan. Mana tidaknya, ada tuduhan yang menyatakan pasangan suami ini telah meletakkan kereta mereka di pam minyak dan seterusnya menjamu selera di kedai makan Subway di sebuah stesen minyak. Kalau benar ia dilakukan, memang ia satu perbuatan yang tidak bertanggungjawab. Iyerlah, kalau parking kat pam minyak, kenalah kejap-kejap je sebab orang lain pun nak guna.

eina azman

Advertisement

Kecewa dengan tuduhan tidak berasas tersebut, Eina Azman tampil menerusi akaun Instagramnya untuk menjelaskan keadaan. Kata Eina:-

Salam semua… Ni ada lah sedikit comment2 postif dari peminat eina yang send di email.. Eina malas nak comment panjang. Pada yang tak tau tu tolong lah jangan tokok tambah… Eina cuma nak tanya 1 soalan saja “pernah Tak anda nak pergi isi minyak lps tu masuk dlm beli makanan”?? Terima kasih lah pada semua yang mengata dan menghina saya dan suami… Semoga Allah merahmati kamu semua.

eina azman

Berdasarkan penerangan Eina Azman, perkara tersebut seharusnya tidak menjadi masalah. Abang Nara pun kadang-kadang sambil isi minyak pergi masuk kedai Mesra PETRONAS untuk beli jajan. 5 minit dah boleh siap segala pembelian. Jadi tuduhan ini adalah tidak berasas sama sekali. Mungkin pihak yang membuat tuduhan ini cemburu dengan kehebatan kereta Chevrolet Camaro milik Eina Azman dan suami. Tak gitu? Apa pendapat anda?

P.S: Comelnya kucing-kucing ini jelirkan lidah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top