Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Eina Azman Dakwa Uqasha Senrose Goda Suami Rebecca Nur Islam?

uqasha senrose eina azman rebecca nur islam

Umum mengetahui mengenai pergaduhan antara Datin Paduka Eina Azman dan Datin Rebecca Nur Islam.

uqasha senrose eina azman rebecca nur islam

Advertisement

Terbaru, kecoh lagi isu panas melibatkan mereka berdua dan kali ini nama pelakon Uqasha Senrose turut terkait.

Uqasha bertanya, adakah benar dirinya dituduh cuba untuk menggoda suami Rebecca seperti yang didakwa oleh Eina.

eina azman dakwa uqasha senrose goda suami rebecca nur islam

Adik dengar Eina Azman cakap adik

nak goda suami akak

eina azman dakwa uqasha senrose goda suami rebecca nur islam

Advertisement

Rebecca yang terkejut dengan pertanyaan itu mengatakan perkara itu adalah fitnah semata-mata.

Rasa puas kalau satu dunia benci

saya?

eina azman dakwa uqasha senrose goda suami rebecca nur islameina azman dakwa uqasha senrose goda suami rebecca nur islameina azman dakwa uqasha senrose goda suami rebecca nur islameina azman dakwa uqasha senrose goda suami rebecca nur islam

Eina Azman dakwa diri difitnah

eina azman dakwa uqasha senrose goda suami rebecca nur islameina azmanNampaknya sengketa antara Rebecca dan Eina masih belum berakhir meskipun mereka sudah lama putus kawan. Apa sebenarnya yang berlaku?

Sumber Berita : Forum CARI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 Comments

  1. Noorul Asikin

    September 20, 2019 at 9:59 am

    dari ape yg aku kaji la kan, uqasha pnye statement tu die DENGAR iena azman ckp die nak goda laki rebecca tp die x ckap yg eina ckp kt die. pastu rebecca plak assume benda tu betol and post dalam IG, jadi eina azman yg dalam blur2 tu rase kene fitnah. kemelut mengundang name cite ni.

  2. teka cerita apaaaaa

    September 20, 2019 at 12:50 am

    siape yang mati dulu, minah ke dol? minah mati dulu,
    eh dol yang mati dulu
    orang tua ini dah nyanyuk agaknye, minah mati dulu!

  3. ikan

    September 20, 2019 at 12:24 am

    kalau orang miskin baru nak jadi kaya mmg macam gini eh perangai? tgk orang2 kaya yang memang dah dari 7 keturunan kaya raya tu takde pulak batak macam ni.

  4. Aida Musa

    September 19, 2019 at 3:51 pm

    Eina beritahu uqasha seperti berikut:
    ‘Rabecca kata awak pernah cuba goda husband dia’

    So ungkasha pun crosscheck balik dengan rabeca:
    ‘betul ke kakak cakap pada eina saya cuba goda husband kakak?’

    So kat sini, batu api nya eina laa. Apa yang kawan beritahu tu, simpan la sendiri. Kenapa nak spread cerita? Ahh gituu

    But both nampak try hard nak tunjuk ramai kawan. Macam budak-budak bergaduh sebab berebut kawan

    • Anonymous

      September 19, 2019 at 5:30 pm

      bagi aku plak… si uqasha salah dlm hal ni.. dh tau si rebecca tuh ade history dgn eina… patut terus dm eina terus tanyer pasal fitnah tuh… bukan duk ngadu kt rebecca… tgk skrg rebecca duk meroyan panjang2… semata msg uqasha yg dgr fitnah org pasal dia… uqasha ni bole di gelar tukang laga musuh tradisi… dh panas lagi uqasha kasi bakar.. jahat jgk mulut uqasha nih…

    • Aida Musa

      September 19, 2019 at 7:01 pm

      Bukan anon
      Betul apa yang uqasha buat tu

      Eina cakap dekat uqasha ‘eh, u tau rabeca kata u cuba goda husband dia masa tidur rumah dia dulu’.
      So, itu yang uqasha tu cuba dapatkan penjelasan dari rabeca samada betul ke rabeca yang mengadu dekat eina? Uqasha confront rabeca disebabkan cerita yang di bawa oleh eina ni ..

      Cth: aminah cakap kat aku, rosnah pernah beritahu dia bahawasanya aku pernah cuba curi selipar rosnah.

      So aku akan tanya rosnah.
      ‘Betul ke rosnah kau cakap dekat aminah aku cuba curi selipar kau?’

      Gituu .. bahaya orang yang suka lagakan orang ni. Bersimpul habis dibuatnya

    • Anonymous

      September 19, 2019 at 7:54 pm

      Eina cakap dekat uqasha ‘eh, u tau rabeca kata u cuba goda husband dia masa tidur rumah dia dulu’.

      yg ayat tuh… betul ker eina ckp direct kt uqasha.. atau ayat2 dr warganet.. sbb uqasha terus diam membisu xberani confront fitnah dgr dari siapa… dh mula kan perang baling batu pastu larii.. kt ig buat muka nk kisss kang xpasal2 dpt penampor dr salah satu datin..

    • Anonymous

      September 20, 2019 at 8:49 am

      statement tu uqasha tak reveal dia dengar dari siapa. dari mulut eina azman ke dari mulut kawan kawan diorang? kalau dari mulut eina, betul la uqasha confront. tapi kalau dia dengar dari mulut kawan kawan diorang? tak ke uqasha patut crosscheck dengan sumber yang pertama ; eina azman?

  5. korok

    September 19, 2019 at 2:43 pm

    tu la dulu kemain BFF smpi beli handbag pun serupa…la ni ko…ko…aku…aku…dh gaduh sumer benda buruk kuar…perangai cm budak2 si becca ni yg perasan bagus…aku suka lagi eina azman

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top