Written by Bella | September 19th, 2019

Umum mengetahui mengenai pergaduhan antara Datin Paduka Eina Azman dan Datin Rebecca Nur Islam.

uqasha senrose eina azman rebecca nur islam

Terbaru, kecoh lagi isu panas melibatkan mereka berdua dan kali ini nama pelakon Uqasha Senrose turut terkait.

Uqasha bertanya, adakah benar dirinya dituduh cuba untuk menggoda suami Rebecca seperti yang didakwa oleh Eina.

eina azman dakwa uqasha senrose goda suami rebecca nur islam

Adik dengar Eina Azman cakap adik

nak goda suami akak

eina azman dakwa uqasha senrose goda suami rebecca nur islam

Rebecca yang terkejut dengan pertanyaan itu mengatakan perkara itu adalah fitnah semata-mata.

Rasa puas kalau satu dunia benci

saya?

eina azman dakwa uqasha senrose goda suami rebecca nur islameina azman dakwa uqasha senrose goda suami rebecca nur islameina azman dakwa uqasha senrose goda suami rebecca nur islameina azman dakwa uqasha senrose goda suami rebecca nur islam

Eina Azman dakwa diri difitnah

eina azman dakwa uqasha senrose goda suami rebecca nur islameina azmanNampaknya sengketa antara Rebecca dan Eina masih belum berakhir meskipun mereka sudah lama putus kawan. Apa sebenarnya yang berlaku?

Sumber Berita : Forum CARI

36 responses to Eina Azman Dakwa Uqasha Senrose Goda Suami Rebecca Nur Islam?

  1. unknown says:

    sape yg karang ayat jiwa tuh.. membodek sgt!

    • Anonymous says:

      Datin2 low class ni x pyh campor lah gais. Buatpe nk sesak kepala.

      • Anonymous says:

        Orang2 lain sekitar dorang yg sedap menyampai2 atau mereka cerita, yg dorang pulak saling menyalahkan. Ni mesti uqasha dengar ntah dr mana2 sumber x betul dan lps tu rebecca plk percaya apa yg uqasha tanya tu(yg mana uqasha pn dapat citer palsu). Itulah kalau dah masing2 tak bertegur sapa tak dapat nak tanya direct, jadi cepat je la percaya sumber sekitar yg ditokok tambah atau disilap fahami.

      • Anonymous says:

        Ni semua orang2 sekitar uqasha tu menyampai cerita dari sumber yg tak betul atau tertokok tambah, jadi yg uqasha ni pulak terus tanya rebecca sedangkan belum pasti benda yg didengar tu betul atau tak. Rebecca pulak terus percaya benda yg ditanya tu, nak tanya eina azman memang tak la sebab dah tak bertegur sapa, jadi main luah je la kat socmed. Dorang bertiga saling menyalahkan/silap paham, orang2 yg tertokok tambah dan penyampai sumber semua tu la sedap2 minum kopi goyang kaki. Benda belum tentu betul, jangan lah terus percaya.

  2. Anonymous says:

    NI SEMUA KERJA BODOH !!
    BHAHAHAHAHAHA

  3. Brunes says:

    aku rasa si rebecca teletubies tu yang psycho. semua kawan dia tak nak kawan dengan dia dah, kawan2 dia tu bukan calang2 boleh tahan juga bawangnya.. mereka pasti bijak menilai. tu kau tengok, orang cakap pasal dia, instead of being the bigger person dia post pulak dekat socmed. bodoh hawau berdaulat.. Eina tu helok je berkawan dari dulu, she looks genuinely happy with her full life, tidak pernah melayan anasir2 negative dengan cara meroyan. to rebecca teletubbies, kesianya jadi awak hati busuk takda orang mau teman, pls fix your attitude and your approach amongst your circle insyaAllah awak pun boleh happy macam datin Eina.

    • Girl says:

      Ko nie sedara mara Eina Azman ke hahaha… Obvious sangat membodek tu.

      • Brunes says:

        eh hello, aku follow both account on IG.. dapat jua ku sendiri menilai. yg eina azman siok sendiri. yg si telletubies tu kau inda dapat menilai kah, ada kah buktinya eina azman fitnah?.. yang aku nampak di sana atu si ungkasha yg text si teletubbies ani cakap eina azman fitnah dia.. kalau sekadar text aku pun pandai, atu khabar angin saja pass pakai text. mana buktinya? secara tidak langsung dorang berdua yg mengumpat + memfitnah eina azman.. sebelum komen pakai kepala hotak kay, cerdaskan kepala otak to connect the dot and fyi im a bruneian, jauh ku kan ada related sama durang.. this is just my entertainment, so far i am entertained peace out

  4. lengkuas says:

    kacak & kaya mana sgt la laki dia tu sampai org nak caras

  5. rebeccaeinabff says:

    wow, nama tuhan dan agama flying around everywhere!
    Asal melayu cam tu ah ?

    bangsa lain pon ada tuhan gak, ingat tuhan gak, tapi takde pon guna nama tuhan kat start, middle and end of ayat.

    typical

  6. Cili burung says:

    Suami Rebecca!…..nauzubillahiminzalik

  7. Anonymous says:

    uqasha yang salah dalam hal ni. dia dengar dari mulut siapa eina cakap camtu? dari mulut orang lain yang nak melaga lagakan diorang atau dari mulut eina azman sendiri?

    uqasha yang salah. tanya lah eina dulu bukan kau pergi terjah teletubbies

  8. Anonymous says:

    dua2 laki rupa x ada…yg penting wang kan…

  9. Anonymous says:

    goda je semua laki retis yang kaya tu rebacca eina loy anzalna dan ramai lagi tak lama je tu cerailah so apa lagi buat persiapan lah…

    retis retis low class biar banyak duit

  10. Angry woman says:

    Datin 2 orang ni 2 2 xbole pakai. Nak dengar citer diorg boleh but nak percaya jangannnnnnn…

  11. anonymous says:

    datin ilmu hitam power….sebab tu suami mualap yg ‘bukan biashe2’tu pun leh tunduk dgn beliau,keluarga si laki pon tak dak power wa caya lu datin,si ukasah ni pantang pulak nmpk jantan poket tebal,status dan muka tolak tepi janji masyukk

  12. Pisau cukur says:

    Can see clearly kawin kerana duit ….. Mata duitan ….

  13. datinpaduka112 says:

    poyonyaaa datin datin low class ni. Geli mak

  14. Anonymous says:

    Aku confused part mana eina fitnah si rebecca? Kalau betul la dia cakap uqasha yang goda suami rebecca tapi uqasha takde buat pun, bukan tu fitnah si uqasha ke? And kalau tak betul eina cakap macam tu, still takde fitnah pun dekat rebecca?

  15. ratuspidral says:

    bagi saya apa yang diceritakan oleh Rebecca ke Eina Azman ni tak payah panjang2 kan ke empunya diri..simpan dan telan je..sampai menyampai ni la buat lagi keruh keadaan..

  16. korok says:

    tu la dulu kemain BFF smpi beli handbag pun serupa…la ni ko…ko…aku…aku…dh gaduh sumer benda buruk kuar…perangai cm budak2 si becca ni yg perasan bagus…aku suka lagi eina azman

  17. Aida Musa says:

    Eina beritahu uqasha seperti berikut:
    ‘Rabecca kata awak pernah cuba goda husband dia’

    So ungkasha pun crosscheck balik dengan rabeca:
    ‘betul ke kakak cakap pada eina saya cuba goda husband kakak?’

    So kat sini, batu api nya eina laa. Apa yang kawan beritahu tu, simpan la sendiri. Kenapa nak spread cerita? Ahh gituu

    But both nampak try hard nak tunjuk ramai kawan. Macam budak-budak bergaduh sebab berebut kawan

    • Anonymous says:

      bagi aku plak… si uqasha salah dlm hal ni.. dh tau si rebecca tuh ade history dgn eina… patut terus dm eina terus tanyer pasal fitnah tuh… bukan duk ngadu kt rebecca… tgk skrg rebecca duk meroyan panjang2… semata msg uqasha yg dgr fitnah org pasal dia… uqasha ni bole di gelar tukang laga musuh tradisi… dh panas lagi uqasha kasi bakar.. jahat jgk mulut uqasha nih…

      • Aida Musa says:

        Bukan anon
        Betul apa yang uqasha buat tu

        Eina cakap dekat uqasha ‘eh, u tau rabeca kata u cuba goda husband dia masa tidur rumah dia dulu’.
        So, itu yang uqasha tu cuba dapatkan penjelasan dari rabeca samada betul ke rabeca yang mengadu dekat eina? Uqasha confront rabeca disebabkan cerita yang di bawa oleh eina ni ..

        Cth: aminah cakap kat aku, rosnah pernah beritahu dia bahawasanya aku pernah cuba curi selipar rosnah.

        So aku akan tanya rosnah.
        ‘Betul ke rosnah kau cakap dekat aminah aku cuba curi selipar kau?’

        Gituu .. bahaya orang yang suka lagakan orang ni. Bersimpul habis dibuatnya

        • Anonymous says:

          Eina cakap dekat uqasha ‘eh, u tau rabeca kata u cuba goda husband dia masa tidur rumah dia dulu’.

          yg ayat tuh… betul ker eina ckp direct kt uqasha.. atau ayat2 dr warganet.. sbb uqasha terus diam membisu xberani confront fitnah dgr dari siapa… dh mula kan perang baling batu pastu larii.. kt ig buat muka nk kisss kang xpasal2 dpt penampor dr salah satu datin..

        • Anonymous says:

          statement tu uqasha tak reveal dia dengar dari siapa. dari mulut eina azman ke dari mulut kawan kawan diorang? kalau dari mulut eina, betul la uqasha confront. tapi kalau dia dengar dari mulut kawan kawan diorang? tak ke uqasha patut crosscheck dengan sumber yang pertama ; eina azman?

  18. ikan says:

    kalau orang miskin baru nak jadi kaya mmg macam gini eh perangai? tgk orang2 kaya yang memang dah dari 7 keturunan kaya raya tu takde pulak batak macam ni.

  19. teka cerita apaaaaa says:

    siape yang mati dulu, minah ke dol? minah mati dulu,
    eh dol yang mati dulu
    orang tua ini dah nyanyuk agaknye, minah mati dulu!

  20. Noorul Asikin says:

    dari ape yg aku kaji la kan, uqasha pnye statement tu die DENGAR iena azman ckp die nak goda laki rebecca tp die x ckap yg eina ckp kt die. pastu rebecca plak assume benda tu betol and post dalam IG, jadi eina azman yg dalam blur2 tu rase kene fitnah. kemelut mengundang name cite ni.

  21. Anonymous says:

    Buang masa

  22. nyla says:

    alahh dato paduka tu pon beli laa… tah sapa yang bagi. puiii aku tau la, aku keja gomen. leh cek nama dato2 ni DIBERI @ DIBELI. poyo lebihhh

  23. Hamba Allah says:

    Uqasha wasap personal Rebecca tentang eyna cakap sekian sekian. Jadi, kenapa Rebecca post di igstory sampai semua orang boleh baca. Isu ni mereka bertiga je. Sepatutnya dah jawab soklan uqasha xperlu post di sosmed. Da settle kan. Bole je personel wasap eyna tulis apa yg ditulis kt igstory. Xperlu sampai semua boleh baca. Personal is personal.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini