(EDISI SAMSENG)Seorang Ah Beng Pembuli Jalanraya Di Singapura

Trending

(EDISI SAMSENG)Seorang Ah Beng Pembuli Jalanraya Di Singapura

Seorang Ah Beng yang kelihatan seperti Presiden Korea Utara, Kim Jong Un, memandu sebuah kereta Honda Civic di Singapura. Dia telah dirakam dalam video membuli seorang pengguna jalan raya yang lain.

Ah Beng ini melakukan pelbagai aksi tidak masuk akal hanya kerana sedikit salah faham di sebuah tempat letak kereta.

Advertisement

20140201-bullyPeristiwa ini dikatakan berlaku pada 29 Januari, pukul 9.00 pagi. Cerita penuh tentang video ini tidak diketahui, bagaimanapun, apa yang pasti pemandu Honda Civic tidak mempunyai alasan untuk memandu secara berbahaya yang boleh memudaratkan orang lain.

Wajah pemandu dan nombor  plet kereta SGK5423P jelas kelihatan dalam video tersebut. Silakan menonton video di bawah:-

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

9 Comments

  1. me

    February 12, 2014 at 12:13 pm

    tgk pd awl vdo mcm xde pape… mcm kereta ada camera tu mengalah lalu jalan lain… tp aku rs kereta ada camera tu mengalah dlm xredha.. ntah2 ms nk pusing jalan lain tu sambil lalu sambil bg isyarat lucah f*** sbb xpuas aty die kene mengalah… mn xangin pmndu lg 1… myb sbb tu die kejar.. n mayb sbb tu kereta ada camera tu x melawan sbb die tau die salah…

    #aku rs andaian aku sgt la logik

  2. lily aina

    February 5, 2014 at 5:52 pm

    Cina singapore ni lagi teruk dari Cina penang.. banyak yang sakit mental kot, cari duit tak henti2 tapi tak kaya2.. thats whyyy… dah la rupa mcm asam boi kecut

  3. Pingback: Bukannya Nak “Show Off” Bagai – Wan Sakinah | Malaysia Boleh

Loading...