May 19th, 2016

Baru-baru ini, pelakon Dynas Mokhtar ada memuat naik foto beliau sedang memakai tiara berserta kapsyen yang mencetuskan pelbagai tanda tanya. Oleh itu, ramai yang membuat andaian bahawa Dynas bakal berkahwin. Walaubagaimanapun, menurut Dynas foto tersebut hanya sekadar sesi fotografi.

Jelas Dynas, beliau sebenarnya sudah bersedia untuk berkahwin jika ada jodoh dan mengharapkan perkahwinan kali kedua ini akan kekal sehingga akhir hayat.

Saya memang sudah bersedia pada bila-bila masa untuk berkahwin. Tapi, tiada siapa yang hendak dekat dengan saya. Insya-Allah, kalau ada jodoh, saya ingin perkahwinan kali kedua kekal hingga ke akhir hayat. Saya banyak belajar daripada kegagalan lalu dan lebih berhati-hati dalam memilih pasangan.

Meskipun sedang hangat bercinta dengan seorang jejaka yang juga kawan baiknya, mereka masih belum berbincang soal perkahwinan.

Ramai yang mendoakan agar Dynas Mokhtar cepat mendirikan rumah tangga, namun biarlah pihak lelaki juga bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang suami.

Sumber Berita : BH PLUS


Comments are closed.

Loading...