Dulu Freehair & Suka Selfie Tayang Kecantikan. Kisah Sweet Wanita Ini Jumpa Lelaki Yang Mengubah Hidupnya

Trending

Dulu Freehair & Suka Selfie Tayang Kecantikan. Kisah Sweet Wanita Ini Jumpa Lelaki Yang Mengubah Hidupnya

wanita-berniqab-headerKita tidak akan tahu siapa jodoh kita sehingga diizinkan Allah. Ada yang sudah berusaha tapi belum lagi bertemu dengan orang yang sesuai. Ada yang sudah bercinta bertahun-tahun tapi akhirnya putus di tengah jalan. Haih.

Wanita ini sudi kongsikan bagaimana dia bertemu suaminya hanya melalui berbalas inbox di sosial media. Lagi buat dia jatuh hati, lelaki itu mampu ubah dia dari tidak bertudung ke berpurdah terus. Ini barulah contoh suami terbaik, mampu membimbing isteri patuh syariat. Aww sweet!

Advertisement

Dulu tak tutup aurat, sengaja selfie sudut yang nampak cantik.

n1

Satu hari, ada jejaka hensem inbox. “Pakai tudunglah, serabut aku tengok”

n2

Cuba bertudung, sekali lagi jejaka tu inbox minta labuhkan tudung.

n3

“Allah bagi otak, fikir. Bukan suruh gedik. Bagi aku alamat rumah kau, aku datang minang.”

n4

Rupanya masih ada lelaki yang mahu menerima kekurangan bakal isteri tanpa perlu memandang serong akan masa silamnya. Yang penting sama-sama berubah ke arah kebaikan.

Baru la boleh dikatakan #relationshipgoals!

sumber: instagram zinnirahabdaziz

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

1 Comment

  1. lurus dan bengkok

    May 18, 2016 at 2:21 pm

    ntahaper2 jer citer… motif dr awl smpi akhir nak raih perhatian lelaki….