Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dulu ‘BFF’, Kini Hubungan Persahabatan Juliana Evans Dan Kaka Azraff Bermasalah?

Umum mengetahui pelakon Che Puan Juliana Evans dan penyanyi Kaka Azraff berkawan baik. Hubungan persahabatan mereka sudah terjalin sejak 10 tahun lalu dan Kaka dalam satu kenyataan sebelum ini mengakui Juliana satu-satunya kawan baik beliau dalam industri.

Advertisement

Namun, sejak kebelakangan ini hubungan mereka agak renggang. Malah, kedua-duanya dilihat meluahkan perasaan menerusi laman sosial masing-masing.

Beberapa entri yang dimuat naik dipercayai berbaur sindiran mengenai sahabat yang membawa masalah, tikam belakang dan macam-macam lagi.

Advertisement

Walaupun tidak menyebut nama sesiapa, ramai mempercayai status Juliana itu ditujukan buat Kaka apabila beliau menggunakan foto seorang wanita memakai beg biru untuk menutup kepala yang seakan sama dengan foto Kaka yang viral sebelum ini.

Bagaimanapun, setakat ini mereka berdua belum mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung konflik yang berlaku. Dalam persahabatan, pasti ada saja konflik kecil maupun besar diantara kita dan sahabat. Namun, permasalahan inilah yang akan menguji kesetiaan kita tetapi pada masa yang sama boleh juga membuatkan hubungan itu lebih erat, tetapi hanya jika berjaya mengatasi masalah itu dengan matang dan baik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 Comments

  1. Noname

    April 24, 2019 at 4:52 pm

    Kadang darah daging pn x tentu jaga kita mcm friend or bff..lagi2 klu dh jatuh ..
    Wlu cm x begitu muslimah ada betul kata juliana evan tu…x tau masalah apa between them pasti it hurts n painful..

  2. teka je

    April 24, 2019 at 4:15 pm

    so i guess lelaki yg kaka rampas tu boyfriend elizabeth tan?

  3. jurgen klopp

    April 24, 2019 at 4:01 pm

    harap awal pg esok man utd berjaya ikat atau kalahkan man city.
    kemon man utd.
    ggmu.

  4. kelantit

    April 24, 2019 at 2:10 pm

    siapa eh laki artis yg si kaka kacau tu?

    • Anonymous

      April 24, 2019 at 2:13 pm

      hei kelantit…google sendirilah..pmals..

    • kelantit

      April 24, 2019 at 3:00 pm

      malas lah. kau lah googlekan untuk aku. PEMALAS

    • tipahhh

      April 25, 2019 at 11:29 am

      Tasya shila, dia sailang kan BF dia sampai depression orang tu.

  5. peace yo

    April 24, 2019 at 2:03 pm

    bila pula Kaka kahwin ehk?

Loading...
To Top