April 24th, 2019

Umum mengetahui pelakon Che Puan Juliana Evans dan penyanyi Kaka Azraff berkawan baik. Hubungan persahabatan mereka sudah terjalin sejak 10 tahun lalu dan Kaka dalam satu kenyataan sebelum ini mengakui Juliana satu-satunya kawan baik beliau dalam industri.

Namun, sejak kebelakangan ini hubungan mereka agak renggang. Malah, kedua-duanya dilihat meluahkan perasaan menerusi laman sosial masing-masing.

Beberapa entri yang dimuat naik dipercayai berbaur sindiran mengenai sahabat yang membawa masalah, tikam belakang dan macam-macam lagi.

Walaupun tidak menyebut nama sesiapa, ramai mempercayai status Juliana itu ditujukan buat Kaka apabila beliau menggunakan foto seorang wanita memakai beg biru untuk menutup kepala yang seakan sama dengan foto Kaka yang viral sebelum ini.

Bagaimanapun, setakat ini mereka berdua belum mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung konflik yang berlaku. Dalam persahabatan, pasti ada saja konflik kecil maupun besar diantara kita dan sahabat. Namun, permasalahan inilah yang akan menguji kesetiaan kita tetapi pada masa yang sama boleh juga membuatkan hubungan itu lebih erat, tetapi hanya jika berjaya mengatasi masalah itu dengan matang dan baik.


45 responses to “Dulu ‘BFF’, Kini Hubungan Persahabatan Juliana Evans Dan Kaka Azraff Bermasalah?”

 1. Noname says:

  Kadang darah daging pn x tentu jaga kita mcm friend or bff..lagi2 klu dh jatuh ..
  Wlu cm x begitu muslimah ada betul kata juliana evan tu…x tau masalah apa between them pasti it hurts n painful..

 2. teka je says:

  so i guess lelaki yg kaka rampas tu boyfriend elizabeth tan?

 3. jurgen klopp says:

  harap awal pg esok man utd berjaya ikat atau kalahkan man city.
  kemon man utd.
  ggmu.

 4. kelantit says:

  siapa eh laki artis yg si kaka kacau tu?

 5. peace yo says:

  bila pula Kaka kahwin ehk?

Loading...