May 11th, 2017

Anda nak duit tunai untuk persiapan Hari Raya anda? Ya! Duit tunai! Ini bukan lawak okay! Caranya sangatlah mudah iaitu dengan mendaftar .my Domain & anda berpeluang untuk memenangi sehingga RM800 tunai. :)

Disini, kami ingin mengumumkan promosi yang telah lama dinanti-nantikan iaitu promosi pendaftaran .my domain telah kembali! Setiap pendaftaran baru domain .my kini hanyalah RM30 sahaja. Harga normal RM120 okay! Memang berbaloi-baloi. Pendaftaran ini terbuka kepada .com.my, .net.my, .org.my and .my. domain.
beli dan menangYang lebih menariknya, setiap pendaftaran .my domain akan melayakkan anda untuk menyertai cabutan bertuah peraduan “Beli & Menang” yang menawarkan jumlah hadiah sehingga RM500. Satu pendaftaran domain melayakkan anda untuk satu peluang cabutan bertuah. Jadi, lagi banyak pendaftaran .my domain yang dibuat, lagi tinggi peluang untuk anda membawa pulang hadiah cabutan bertuah tersebut.

Anda tak perlukan domain tapi masih nak duit raya? Jangan risau, anda hanya perlu Like & Share facebook NOB dan anda berpeluang memenangi RM300 tunai! Jom follow cara seperti di bawah:

1. Like NOB FB
2. Kongsi pos ini kepada 5 kawan anda dengan hashtag #NetOnboardcloud #Beautifulnara #MYNICBERHAD #ICHOOSEDOTMY

Mudah kan? Apa lagi? Jom share sekarang! :)

– Promosi ini hanya sah dari 3 May 2017 hingga 3 June 2017
– 5 pemenang cabutan bertuah RM100 tunai bagi pendaftaran .my domain dan 6 pemenang bertuah RM50 bagi “Like & Share”.

Adakah anda yang bertuah tersebut??? Daftar sekarang di https://www.netonboard.com/my-promotion.html atau hubungi kami di +603 2058 4799 for untuk maklumat lanjut.


Comments are closed.

Loading...