Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Duit RM200,000 Hilang, Datuk A. Aida Buat Laporan Polis

a.aida

Penerbit popular Datuk A. Aida yang sebelum ini hangat dengan kontroversi perceraian mendedahkan dia kini mengalami kerugian besar sebanyak RM200,000 akibat kes kecurian.

Advertisement

Dia menyedari tentang kehilangan wang itu sebaik sahaja pulang bercuti dari Mesir pada 1 Mac lalu dan sudah membuat laporan polis berkenaan kes tersebut pada Jumaat  21 Jun lalu.

Saya tidak boleh komen banyak tapi memang betul. Saya sudah melakukan laporan polis. Sekarang ini dalam penyiasatan. Saya serahkan semuanya kepada pihak polis untuk siasatan.

Saya mula sedar ketika pulang bercuti dari Mesir pada 1 Mac lalu. Jumlah kehilangan adalah sebanyak RM200,000 dan transaksi wang dilakukan sebanyak dua kali.

Bagaimanapun, ketika diminta mengulas lanjut mengenai kes berkenaan sama ada melibatkan bekas suami, Ariff Aziz, A. Aida enggan memberikan sebarang komen.

Sumber Berita : Kosmo Online

Kredit Foto : Utusan Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 Comments

  1. ZAM

    July 28, 2019 at 9:03 pm

    Sabar jer lah…semoaga dipermudahkan

  2. ZAM

    July 28, 2019 at 9:01 pm

    Kasiannya…besabar lah yer..

  3. Leah

    June 27, 2019 at 3:47 pm

    Ni bukan page politik, sila berambus kalau nak komen politik..duit korang ke tu yg kena rembat tu? Semua yg komen ni gaji berapa? Layak ke bayar cukai pendapatan? Tahi

  4. Ikan

    June 27, 2019 at 1:41 pm

    Ke mmg dh tau dari awal sapa amik tapi bagi peluang bayar balik, so tak payah libatkan polis, and takde rekod buruk or tanggung malu. Tapi alih2 lain jadinya. So ni baru nak buat report la.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top