June 26th, 2019

Penerbit popular Datuk A. Aida yang sebelum ini hangat dengan kontroversi perceraian mendedahkan dia kini mengalami kerugian besar sebanyak RM200,000 akibat kes kecurian.

Dia menyedari tentang kehilangan wang itu sebaik sahaja pulang bercuti dari Mesir pada 1 Mac lalu dan sudah membuat laporan polis berkenaan kes tersebut pada Jumaat  21 Jun lalu.

Saya tidak boleh komen banyak tapi memang betul. Saya sudah melakukan laporan polis. Sekarang ini dalam penyiasatan. Saya serahkan semuanya kepada pihak polis untuk siasatan.

Saya mula sedar ketika pulang bercuti dari Mesir pada 1 Mac lalu. Jumlah kehilangan adalah sebanyak RM200,000 dan transaksi wang dilakukan sebanyak dua kali.

Bagaimanapun, ketika diminta mengulas lanjut mengenai kes berkenaan sama ada melibatkan bekas suami, Ariff Aziz, A. Aida enggan memberikan sebarang komen.

Sumber Berita : Kosmo Online

Kredit Foto : Utusan Online


32 responses to “Duit RM200,000 Hilang, Datuk A. Aida Buat Laporan Polis”

  1. ZAM says:

    Sabar jer lah…semoaga dipermudahkan

  2. ZAM says:

    Kasiannya…besabar lah yer..

  3. Leah says:

    Ni bukan page politik, sila berambus kalau nak komen politik..duit korang ke tu yg kena rembat tu? Semua yg komen ni gaji berapa? Layak ke bayar cukai pendapatan? Tahi

  4. Ikan says:

    Ke mmg dh tau dari awal sapa amik tapi bagi peluang bayar balik, so tak payah libatkan polis, and takde rekod buruk or tanggung malu. Tapi alih2 lain jadinya. So ni baru nak buat report la.

Loading...