Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Duduk Atas Kerusi Kritik Orang, Caprice Pak Cik Bawang Sebenarnya – Zarina Anjoulie

Selain aktif berniaga, Zarina Anjoulie juga boleh dikatakan seorang yang lantang bersuara dalam memberikan pendapatnya mengenai setiap isu semasa yang hangat diperkatakan. Meskipun kata-kata yang dikeluarkan olehnya agak pedas dan kata orang ‘makan dalam’, hakikatnya Zarina sangat jujur dengan pandangan yang diberikan.

Advertisement

Terbaru, Zarina tampil mengritik penyanyi rap popular Caprice yang terkenal menerusi siri video Bang Bang menerusi akaun Instagramnya. Diangkat sebagai “pakar motivasi”  memberikan ceramah di sekolah dan universiti, Zarina mempersoalkan erti  jihad yang sering dilaung-laungkan oleh Caprice.

Menurut Zarina, Caprice adalah pak cik bawang yang sebenarnya kerana artis itu tidak langsung mencerminkan jihad yang dilaungkan dan hanya duduk di atas kerusi mengkritik setiap perbuatan orang lain.

Advertisement

Ramai yang bersetuju dengan kenyataan Zarina, mereka menganggap Caprice seorang yang bangga diri dan perasan dirinya selalu betul sedangkan dia juga tidaklah begitu sempurna.

Apa pula respon balas Caprice terhadap komen Zarina? Agak-agak korang, ada  tak video Bang Bang mengenai isu ini?

Sumber Berita : Forum CARI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 Comments

  1. fara

    July 12, 2018 at 9:16 am

    ini aku setuju…die yang kepo sebenarnya…bila orang bash die, die dok bash orang lain melebih2…ape punye org…menyampah tau tgok caprice tu…tak follow pon die..kadang2 je skodeng..sebab keluar kat suggestion

  2. BLACK SUN

    July 11, 2018 at 7:48 pm

    Aku block caprice sebab bila ada org DM dia kan, dia dedahkan kat public. Apa punya org la, dah org DM hang, bukan comment kat public so jawabnya dlm DM.Tapi aku respect kat Emma Mailbong , orang DM dia tegur cara elok kan dia response kot. Siapa balas dengan baik2 lagI , berbeza dgn si Caprice tu semua nak budget elokkkkk..

  3. Anonymous

    July 11, 2018 at 7:48 pm

    U people that commented on this yang paling bodoh . Caprice has his own way of expressing his feeling towards things. I dontknow caprice nor related to him or anything but ive seen some of his videos and Yes there are few that memberi maanfaat n some are jst biasa. I think what he is doing(despite choice of word yang salah the video bout that stupid moron who uses mental illness gimic for his career) is what society and newer generation would easily get influence by i support 100% of his way and i dont think he is trying to belagak baik or what so ever. In fact i wanna add this to u people, zarina an joulie yng dulu porn star ni tetibe blagak alim lepas tu all her videos pon sekerat pakai tudung yang masih pierce here n there for all we know her body covered w tattoos korang taknak cakap apa pulak? Dengan bibir cucuk, we all not stupid ok . Shes not that baik either. If she is alim now and dah ke jalan agama why would she act such act? Before u people wanna kecam my statement u people better have good thing to comment on my comment coz otherwise u jst gonna make urself look stupid thanks

  4. Calpis

    July 11, 2018 at 2:51 pm

    Dia ni sape? Baik lagi Altimet aku rasa, sekolahkan aku part lagu “bila masuk kerjaaaa dia terus online”

    • done

      July 11, 2018 at 4:49 pm

      anak usin JKR..dok di changloon. naik satria erobek merah stiker elokiti

  5. anonymous

    July 11, 2018 at 1:10 pm

    stuju 200%….you soo coollll zarina luv youa

Loading...
To Top