Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

DSV Minta Semua Berhenti Kecam Dan Maafkan Silap Aliff Syukri

Sehingga hari ini, insiden Datuk Seri Aliff Syukri ‘tersalah cakap’ di GV5 masih lagi memberikan kesan yang mendalam terhadap netizen. Ramai pihak yang membuat teguran kepada beliau daripada rakan artis sehinggalah golongan profesional.

Advertisement

Berada dalam bidang perniagaan yang sama, Datuk Seri Vida yang turut terkesan dengan kontroversi yang melanda sahabatnya itu meminta agar Aliff tidak cepat melatah dan tenang menghadapi segala kecaman. Mental harus kuat apabila menjalani perniagaan.

Pada masa yang sama, DSV memohon agar netizen memaafkan tindakan Aliff kerana setiap manusia itu tidak sempurna dan pasti akan melakukan kesalahan.

DSV juga pernah melalui saat-saat sukar seperti Aliff terutama sekali ketika beliau dicemuh berkaitan dengan kes beliau dan Aishah semasa penjadi penaja GV4. Tentunya beliau faham dengan apa yang dilalui oleh rakannya itu sekarang. Apa-apa pun, harapnya apa yang berlaku kepada Aliff ini dapat dijadikan pengajaran agar perkara sama tidak berulang lagi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 Comments

  1. mak cute

    November 8, 2018 at 4:09 pm

    dua2 jutawan bodoh…memalukan bangsa melayu je korg berdua ni dgn iklan low class..byk jutawan dlm malaysia ni yg lagi kaya raya dr korg tp xda la marketing bodoh sangap cm ko berdua…

  2. Dod

    November 8, 2018 at 2:54 pm

    I bukan antara yang memperkayakan mereka. Siapa yang beli produk diaorang? Ermmm

  3. Anonymous

    November 8, 2018 at 2:43 pm

    Qu Puteh org dah x beli..,
    LaVida Coin jahanam…
    Mmm lepas ni apa lgi ko nk spin Vida?

    • Elliza Razak

      November 8, 2018 at 7:12 pm

      Kan.. LavidaCoin tiada siapapun yang join sebab disahkan SCAM oleh BNM

  4. Anonymous

    November 8, 2018 at 2:39 pm

    Dah takde event ke Vida ni? Senyap je. Malu le tu…

  5. Anonymous

    November 8, 2018 at 2:22 pm

    LaVida coin bungkos… x pyh nk menyibok lah! Perbetulkan diri ko dulu!

    • Anonymous

      November 8, 2018 at 5:28 pm

      Ko tu btol sgtkh…sempurna sgtkh

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama