Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

DSV Dakwa Azwan Ali Tidak Ikhlas Minta Maaf, Teruskan Proses Saman?

datuk seri vida saman azwan ali

Semalam, Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA telah membuat permohonan maaf secara terbuka atas penghinaan yang dilakukan kepada Datuk Seri Vida dan anaknya, Cik B atau Edlynn Zamilleen Muhammad Amin. Menurut Azwan, ia bukanlah soal kalah atau menang hanya memenuhi tuntutan usahawan kosmetik itu.

datuk seri vida saman azwan ali

Advertisement

Memberi respon mengenai permohonan maaf Azwan, DSV berkata cara pengacara itu meminta maaf seakan tidak ikhlas. Malah, sidang media yang diadakan juga tidak ada adab dan Azwan dikatakan sempat lagi menghina peguam yang mewakili DSV.

Ikhlas ke minta maaf

 

Teruskan saman terhadap Azwan? 

 

Advertisement

datuk seri vida azwan ali

datuk seri vida azwan ali

Terdahulu, selain memohon maaf Azwan juga berkata dia akan memadam semua status dan video yang berbaur fitnah dan menyinggung usahawan kosmetik itu di laman Twitter miliknya. Malah, dia juga juga bersedia untuk bertemu empat mata dengan DSV untuk menyelesaikan kemelut antara mereka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. hakak

    February 15, 2020 at 12:23 pm

    hakak tak minat pun dgn si vida ni.. tp hakak sokong dia teruskan saman kat si sotong nei.. mulut melampau2 maki org.. sampai yg dah mati pun dia maki.. biar dia rasa sikit.. dah tua nak mams pun asyik la nak mencarut, maki hamun org…

  2. tipah puaka

    February 13, 2020 at 1:19 pm

    what u give, u get back!

  3. unknown

    February 13, 2020 at 10:47 am

    Kes ko ngan aisyah dulu pun sama gak.. ikhlas ke ko masa tuh.. sama je ko ngan AA xde beza

  4. Cik Bawang

    February 13, 2020 at 9:45 am

    Aida Musa kes Aisyah dan DSV lain issue, itu bab brg yg dijanjikan tapi yg ini mengatakan pasal anak2 DSV yg telah meninggal dan body shaming Cik B, bukan itu aja, ini pasal bakar products pemberiaan DSV, its different issue.

  5. Aida Musa

    February 13, 2020 at 9:31 am

    Macam tu lah kau menganjing aisyah dulu kan? Siap panggil pc, letak barang dalam makanan & promote makanan tu sekali. Now reti kau nak persoal keikhlasan orang!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama