February 9th, 2013

Wow. Drama Setia Hujung Nyawa yang telah berakhir baru-baru ini nampaknya mencipta rekod baru apabila jumlah tontonannya mencecah 4 juta. Itu satu angka yang sangat mengkagumkan. Tahniah kepada semua yang terlibat di dalam drama ini.

setia hujung nyawa

Walaupun dibintangi oleh pelakon baru seperti Amar Asyraf dan Nelydia Senrose, ternyata drama yang diadaptasi daripada novel ini mempunyai pengikutnya yang tersendiri. Pastinya nama mereka berdua akan lebih popular selepas ini gara-gara penangan drama Setia Hujung Nyawa.

setia hujung nyawa

Ada yang menghantar email kepada Abang Nara dan mahukan pendapat pembaca BeautifulNara tentang drama daripada novel paling manakah yang diadaptasi dengan terbaik. Antara drama yang diambil daripada novel ialah Adam dan Hawa, Setia Hujung Nyawa, Nora Elena, dan Sehangat Asmara. Mana satu pilihan anda?
felinnaP.S: Ramai yang sangat berpuas hati dengan kesan yang ditunjukkan daripada pengambilan produk Felinna. Wajah berseri-seri bak puteri. Teringin ingin mencuba? Email ke [email protected] atau LIKE Facebook CantikBeautifulNara untuk membuat tempahan anda (ada promosi hebat sekarang)


Comments are closed.

Loading...