May 29th, 2015

Drama Dia Isteri Luar Biasa (DILB) memang sedang hangat diperkatakan dan ditonton jutaan rakyat Malaysia setiap petang. Mengisi slot Akasia TV3, setiap kali episod DILB ditayangkan, pasti ia menjadi perbualan ramai terutamanya di media sosial sehingga trending. Kehebatan lakonan pelakon-pelakonnya iaitu Nur Fathia, Keith Foo, Shukri Yahya dan ramai lagi tidak perlu dipertikaikan. Ramai yang sudah menjadi pengikut tegar drama ini.
dia isteri luar biasa

Ziela Jalil merupakan salah seorang pelakon DILB. Seringkali memuatnaik gambar/video behind the scene drama ini, baru-baru ini Ziela Jali telah menerima beberapa komen daripada peminatnya tentang DILB di laman Instagramnya. Yang mencuri perhatian ialah dakwaan peminat tersebut bahawa drama itu tidak bermoral. Mungkin tertekan dengan dakwaan tersebut, Ziela Jalil menyarankan agar menonton stesen lain jika DILB tidak bermoral seperti yang didakwa.

dilb

Akibat komentar yang diterima daripada pengikutnya itu, para peminat Ziela Jalil lain meluahkan pendapat masing-masing. Abang Nara secara jujur tak tengok drama DILB. Namun kalau betul jalan ceritanya tangkap khalwat untuk dapatkan anak, rasanya macam sama je dengan drama-drama sebelum ini. Hmmmm. Macam tak ada kelainan. Sikit-sikit kahwin kerana terpaksa.

dilbdilbdilb

Mungkin ada antara anda yang menonton DILB. Bolehlah kongsikan pendapat sama ada drama ini benar-benar tidak bermoral atau sebaliknya. Nak komen lebih-lebih pun tak boleh sebab Abang Nara tak tengok. Apa pendapat anda?

satinskinzP.S: Ramai dah yang “terpaksa jadi cantik” selepas menggunakan Satin Skinz – Halal Natural ini. Ramai juga yang terkejut dengan keberkesannya yang mula jelas kelihatan selepas hanya 2 minggu. Ratusan pengguna amat berpuas hati dan terus jatuh cinta dengannya. Halal, suci, berbaloi dan pasti menawan. Tengok sendiri sekarang juga di FacebookSatin Skinz – Halal Natural dan Instagram satinskinz2u 

 


Comments are closed.

Loading...