Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dr Che Hafiz Buat Laporan Polis Terhadap Lufya Omar

suami lufya omar

Kemelut rumah tangga pelakon dan penyanyi Lufya Omar nampaknya semakin hangat apabila suaminya, Dr Che Muhammad Hafiz membuat laporan polis terhadap wanita itu.

dr che hafiz buat laporan polis terhadap lufya

Advertisement

Difahamkan laporan polis dibuat di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Shah Alam, minggu lalu demi menjaga imejnya dan keluarga agar tidak terus tercemar. Menafikan setiap tuduhan keterlaluan yang dilemparkan kepadanya.

Semua tuduhan dia terhadap saya itu tidak benar dan ia keterlaluan! Disebabkan tuduhan yang dilemparkan itu juga telah menjejaskan imej saya dan masyarakat mula memandang saya dengan negatif.

lufya omar

Jadi, saya bertindak membuat laporan polis terhadapnya demi menjaga dan membersihkan nama keluarga serta imej saya sebagai seorang doktor.

Bagaimanapun, Dr Che Hafiz enggan mengulas lanjut mengenai konflik rumah tangganya kerana ia masih dalam siasatan polis.

Advertisement

lufya dr che hafiz

Terdahulu, Lufya menerusi satu kenyataan di Instagram mendakwa dianiaya suami dan lelaki itu turut dikatakan lari daripada menunaikan tanggungjawab.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. Anonymous

    October 7, 2019 at 3:58 pm

    student tu lelaki ke pompuan???

  2. nini

    October 7, 2019 at 11:06 am

    ala doc ni acah2 suci, kalau dh deal elok2 tp x jalan mmg patut la kena bgtau dekat socmed, itu pun x la dia bgtau semua apa wife dia kena, dor ni asyik la melaram dgn gamba konon2 pura suci…btw doc belum official bercerai kan so behave la perangai tuh jangan sampai kantoi apa u buat dengan student tuh tettttttt…u sendiri bukak aib u tuh…kalau rasa gentleman bg la duit nafkah dekat anak tuh….buat kereta boleh pulak mahal2..duit anak x bagi dh bapa bulan…kalau betul…. nanti bgtau dekat court ye

  3. Aida Musa

    October 7, 2019 at 10:04 am

    Hahaha best cite ni .. terbalik. Kan aku Dah kata lufya oiiii …settle elok2. Rujuk mahkhamah syariah. Rujuk ig, polis datang pick up sat lagi. Air mata, lemah gemalai tak laku kita perempuan ni .. kena pakai akal. Dah orang tak suka, jangan didesak .. mendapat la kau

  4. brunes

    October 7, 2019 at 9:10 am

    itu lah padahnya berkahwin dengan artis sendu desperate yang gila glamer.. k done komens

  5. mak ita

    October 7, 2019 at 8:47 am

    fuhh. memang che hafiz ni dah benci sangat kat lufya. sure marah betul ni. cerai pakai phon then terus buat report polis. tapi kalau betul che hafiz ni tak gay n apa yang lufya cakap tu tak betul. memang layak la dia ni marah. statment dia yang tak clear tu memang sebabkan orang ramai speculate macam-macam kat hafiz ni

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama