Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Double Standard..” – Netizen Kecewa Siasatan Kes Majlis Nikah Neelofa Langgar SOP Belum Selesai

neelofa rentas negeri

Selepas beberapa minggu berlalu, pastinya ramai yang tertanya-tanya mengenai kemas kini kes Neelofa dan Pu Riz yang dikatakan tidak mematuhi prosedur operasi standard (SOP) semasa majlis pernikahan mereka.

Advertisement

Menurut laporan Astro Awani, kata Asisten Komisioner Mohamad Zainal Abdullah, kes tersebut bakal diselesaikan selepas melengkapkan beberapa maklumat di dalam kertas siasatan sebelum menghantarnya semula.

Difahamkan bahawa pihak mereka telah menyerahkan kertas siasatan berkenaan kepada Timbalan Pendakwa Raya sebelum ini.

“Kita telah menghantar kertas siasatan ke pejabat Peguam Negara dan ada beberapa arahan perlu kita ambil. Kita akan lengkapkannya dan hantar semula ke Pejabat Peguam Negara dalam minggu hadapan.”

neelofa rentas negeri

Selepas berita itu sampai ke pengetahuan umum, rata-ratanya meluahkan rasa tidak puas hati dengan proses siasatan yang memakan masa yang lama itu. Bahkan ramai yang mengungkit layanan ‘dua darjat’ di antara golongan selebriti dan rakyat biasa berkaitan isu ini.

neelofa rentas negeri neelofa rentas negeri neelofa rentas negeri neelofa rentas negeri neelofa rentas negeri neelofa rentas negeri

Kebanyakan juga sepertinya penat dengan perbezaan layanan yang ditunjukkan oleh pihak berkuasa dan berharap agar siasatan yang lebih telus dilakukan tanpa mengira latar belakang individu berkenaan.

SUMBER : Astro Awani
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. tecit

    April 19, 2021 at 2:53 pm

    setiap sorg yg dok dlm bulatan tu kene denda xkireee. aku xkiraaaaaaa!

  2. Budu kelantanshiah

    April 19, 2021 at 10:59 am

    Rayat biasa nak gi tengok mak pak pun tak boleh …mm kayangan budu boleh buat majlis kawin … Langgar Sop …rentas daerah pi honey moon ….semua ada bukti …tapi boleh dalam siasatan lagi …. Haprak …

  3. Kereta Sewa Shah Alam

    April 19, 2021 at 4:02 am

    Kami orang biasa ni bukan dengki cuma terasa hati dengan double standard dari pihak penguasa. Kalau kena kat kami-kami hari tu jugak keluar kompaun denda takde siasat-siasat. Ni dah terang lagi bersuluh langgar SOP, dah dekat sebulan berlaku masih dalam siasatan.

  4. Dida

    April 18, 2021 at 3:15 pm

    Ini semua kes orang banyak duit……yang buat fashion show raya senyap. .kes sajad senyap…x lama lagi hal lofa senyaplah. ..so diharap semua paham2 jelah eh ……..tu semua orang2 yang menyumbang untuk ekonomi negara tu….mana leh buat x tentu pasal. .so nak tutup mulut natizen….siasat siasat siasat siasat sampai netizen luperrrr….

    • Pitu belakang

      April 19, 2021 at 10:56 am

      Mahreen on the spot le keluar saman … Ni dah terbukti pun masih siasat ..maklumlah kayangan .. menteri agama pun terlibat , takkan saman kut ..

Leave a Reply to tecit Cancel reply

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top