Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dokumen Tuntutan Perbelanjaan RM2.04 Juta Untuk Artis Kpop Sempena Hari Belia 2012 Tersebar

Tahukah anda bahawa semasa Hari Belia 2012 baru-baru ini, 3 artis Kpop iaitu U Kiss, Teen Top dan Dal Shabet telah dibawa ke Malaysia untuk menghiburkan para belia. Sebelum ini telah tercetus kontroversi akibat pembatalan ceramah Ustaz Azhar Idrus yang dikaitkan dengan konsert ini. Dan 2,3 hari ini, telah tersebar di blog-blog politik apa yang dikatakan dokumen tuntutan perbelanjaan untuk artis Kpop ini yang mencecah RM2.04 juta.

kpop

Advertisement

Namun Abang Nara menasihatkan anda agar tidak mempercayai 100% yang dokumen ini adalah benar. Sekali tengok, ini cuma file Microsoft Excel yang boleh dibuat oleh semua orang. Kesahihannya tidak dapat dikenalpasti dan mungkin isu ini dimanipulasi oleh pihak-pihak tertentu untuk kepentingan sendiri.

kpop

Apa pun, Abang Nara tetap rasa kecewa kerana dokumen ini menunjukkan yang artis tempatan kita dibayar lebih rendah berbanding 3 kumpulan Kpop ini. Rasanya jumlah artis Malaysia yang hadir untuk Hari Belia 2012 lebih ramai. Nampaknya artis kita perlu berusaha lebih keras untuk dipandang tinggi di negara sendiri.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

217 Comments

  1. datok_t

    June 1, 2012 at 10:58 pm

    fake…

    korg kemon aa..jgn la nk pcaya pd docs2 mcm tu..bnda tu saje je pihak tertentu nk ada2kn utk nk buruk2kn himpunan belia tu..himpunan tu kjaan pusat ada kn dgn jaya nye..ramai yg terhibur..

    • Steven Patrick Morrissey

      June 1, 2012 at 11:28 pm

      kami bukan memburukkan himpunan itu tapi genre kpop ialah satu genre muzik yang keji yang melahirkan grup MPOP. menanah telinga aku bila Wanita Hari Ini dah panggil grup2 Mpop. dah melayu buat la dondang sayang ke, inang ke, post rock Melayu ke.

    • Anonymous

      June 2, 2012 at 6:32 pm

      ikut logik, ko ingat murah nak byr artis kpop?? terhibur tgk betina terkinaj2 berseluar katok menayangkan ponggong??

  2. Azydy

    June 1, 2012 at 10:55 pm

    tula dia kerajaan sekarang..sanggup bayar 2 juta untuk hiburkan belia dengan hiburan haram tu.. kalau panggil maher zain dua juta takpe jugak..tapi benda-benda yang mengahiarahkan jugak yang dioarang pilih.. dioarang belia sekarang bodoh dan jahil ke..

  3. Penyokong Kuat UMNO

    June 1, 2012 at 10:43 pm

    Ni semua keje UMNO yang dipimpin oleh NAJIB penyangak negara… HABISKAN duit rakyat… BODO punyer pemimpin… Dalam kubur ko jawab la NAJIB.. dh la pakai rantai ISLAM ape gitu? Dem you NAJIB…

  4. man

    June 1, 2012 at 9:00 pm

    Siyes cakap artis kpop ni yg banyak mengahancurkan Anak2 muda melayu yg agama Islam..tapi kerajaan dgn sewenang2nya menebenarkan artis2 ni masuk….Nak mengaku negara Islam Pun malu….

    • ‘menebenarkan’ encik Wan?

      menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan menebenarkan

      bahahahahahaha

      tapi sumpah Kpop gila siak dan tak bertamadun

  5. kaki tgk komen org

    June 1, 2012 at 8:14 pm

    nara.. tahniah,,drpd aku suke bace lawak ujang,, terus aku minat bace statment pengomen2 ni.. kelaka/best/poyo sume ade..miss u nara..

    • Megat Amir Danish

      June 1, 2012 at 8:59 pm

      sama2. memang niat kami menceriakan hari anda

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top