Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Doakan Jika Mahu Saya Berubah, Bukannya Kecam – Emma Maembong

Keputusan Emma Maembong untuk membuka tudung beberapa bulan lalu mengejutkan ramai. Pelbagai kritikan yang dilemparkan kepada pelakon itu.

Advertisement

Namun, apabila Emma berkesempatan untuk menunaikan umrah baru-baru ini, ramai pula yang meletakkan harapan tinggi agar beliau kembali berhijab.

Bagaimanapun, Emma berharap agar orang ramai tidak terlalu memaksa dan memberikan beliau ruang untuk memperbaiki dirinya. Janganlah mengecam tetapi doakan yang baik-baik sahaja buatnya.

Saya tahu, di luar sana ramai yang mahu saya mengikut kehendak mereka supaya berubah dan kembali bertudung. Saya berterima kasih kepada semua yang sentiasa mendoakan yang terbaik. Namun, jangan pula saya dikecam apabila masih belum dapat memenuhi harapan dan permintaan mereka. Saya tidak mampu memuaskan hati semua pihak.

Saya sedang berusaha untuk menjadi insan yang lebih baik dari masa ke semasa. Usahlah mengecam, sebaliknya berikan sokongan dan sebarkan aura positif antara satu sama lain.

Advertisement

Perubahan untuk menjadi seorang yang lebih baik memerlukan masa tanpa desakan daripada mana-mana pihak. Biarlah ia dilakukan dengan hati yang ikhlas agar dapat kekal istiqamah.

Sumber Berita : BH ONLINE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 Comments

  1. bawang

    April 2, 2019 at 1:53 pm

    dia ni jenis mmg putih yang air muka MUAK
    semak !
    lagi bukak tudung lagi dia tunjuk belang yang dulu ” cover “2

  2. fifi

    April 2, 2019 at 11:37 am

    Lantak ko la, baik aku doakan diri sendiri dari doakan retis2 sendu kt msia ni. Sekian…

  3. black maria

    April 2, 2019 at 10:22 am

    dapat ape aku doakan ko timah..baik aku doakan org islam yg tgh beperang kt palestine tu ade gak paedahye.

  4. Anonymous

    April 2, 2019 at 9:18 am

    ayoh dah suruh jauhkan diri dgn syed tu pon still lagi terkinja2 bersama, inikan pulak suruhan tuhan yg x nampak, alahai emma muka cantik tapi syg knp laa smpai sejauh ni ko berubah.

  5. Anonymous

    April 2, 2019 at 9:13 am

    makin da free hair ni makin melampau pulak die ni, jgn nak cakap cabar kuasa bawang tapi ko mcm endah x endah kuasa n suruhan tuhan. pdhal ko baru je few weeks balik dari umrah, takkan tak terkesan ke apa? aku tgk since ko free hair tu ramai btol yg doakan ko supaya ko pelan2 berubah tapi sejak balik umrah ni makin over pulak jadinya then nak suruh netizen doakan ko berubah? abes ko sembahyang x boleh doa utk diri sendiri ke selain terkinja2 mcm tu. erghhhh

Loading...
To Top