Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Doa Yang Baik-Baik’ – Kongsi Foto Sweet Di IG, Zulin Aziz Bakal Naik Pelamin?

Sebelum ini, pelakon dan penyampai radio, Zulin Aziz pernah melalui fasa kekecewaan dalam perhubungan apabila dikhabarkan tidak jadi berkahwin. Selepas insiden itu, Zulin dilihat lebih berhati-hati dan menjaga privasi apabila melibatkan soal cinta.

Namun, ramai yang meneka Zulin bakal menamatkan zaman bujang tidak lama lagi gara-gara memuat naik beberapa keping foto romantis bersama seorang jejaka. Malah, selebriti ini turut memohon orang ramai mendoakan perkara yang baik-baik sahaja buatnya.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ???? (@zulinaziz)

Foto yang dimuat naik memaparkan Zulin dalam baju kurung berwarna merah manakala jejaka disampingnya memakai tshirt kosong dengan kain pelikat. Di ruangan kapsyen, Zulin seolah-olah memberi bayangan dengan meletakkan emoji bunga ros dan ‘love’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ???? (@zulinaziz)

Hasil tinjauan di ruangan komen, rata-rata tertanya-tanya adakah foto yang diambil sempena pre wedding ataupun sebaliknya. Walau bagaimanapun, mereka tetap mendoakan kebahagiaan buat pasangan ini.

SUMBER : Zulin Aziz
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. m;bmfg

    March 22, 2021 at 10:18 pm

    kalau dh konfem ada date nikah, dh booking tok kadi, dh isi borang kawen, dah settel carik wali semua, time tu kalau nk announce, announce lah

    alangkah lizzie yg bukan melayu pun ada adab tak announce sblm konfem jadi…. yg dia niiiiiiiiiii

  2. anonymous

    March 22, 2021 at 5:44 pm

    menggeletiss lebeyy kau ni last last abuk pun tak der

Loading...
To Top