Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dituduh Tiru Rekaan Jenama Minyak Wangi Terkenal, Wak Doyok Beri Penjelasan

dosa keluaran wak doyok

Umum mengetahui bahawa Wak Doyok merupakan ikon fesyen yang dikenali ramai rakyat Malaysia. Mula dengan penampilan jambang ikonik miliknya, lelaki itu kini sibuk mencabar dirinya dalam pelbagai percubaan baru.

Terbaru, Wak Doyok dilihat telah berkongsi ‘teaser’ kepada minyak wangi yang bakal dilancarkan tak lama lagi bernama ‘Dosa’. Nampak mewah kan rekaan botolnya?

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wak Doyok (@wakdoyok)

Walaubagaimanapun, segelintir netizen sepertinya perasan persamaan rekaan botol tersebut dengan minyak wangi jenama terkenal iaitu Dior Sauvage.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Parfums (@diorparfums)

Pun begitu, bagi mengelakkan kekeliruan, Wak Doyok meninggalkan komen pada beberapa netizen dan menjelaskan bahawa dia menggunakan botol Dior sahaja namun bukanlah wangian yang sama.

dosa keluaran wak doyok dosa keluaran wak doyok dosa keluaran wak doyok dosa keluaran wak doyok

Tak sabar pula nak tahu macam mana bau ‘Dosa’ ya?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Imran Johan

    March 12, 2021 at 7:07 pm

    just a cheap plagiarist – not a copy cat but a trying-too-hard no idea guy

  2. suzanne

    March 12, 2021 at 12:26 pm

    good job wak..i think cmonla takkan dia tak terpikir pasal botol..the key is marketing,nk bg org tau..now org dah tau..nama pun catchy..bad marketing pun ape adehal..aku pun teringhin nak bau dosa skang ni..kalau dia buat botol biasa2..org cam sekali lalu je…cmon netizen..xkan x nampak lg permainan business ni…wake up la..

  3. tecit

    March 11, 2021 at 4:35 pm

    aduhaiii. xleh ke ubah kaler black ke. atau bentuk botol ke. aduhaiii. sengal betol. yg nk same sebijik botol tu dah kenape.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top