Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dituduh Songlap Duit Andi Bernadee, Amir Hasan Kecewa Netizen Maki Arwah Bapa

Amir Hasan

Tidak semena-mena nama penyanyi Amir Hasan menjadi bahan bualan netizen apabila didakwa sebagai individu yang bertanggungjawab menipu wang penyanyi Andi Bernadee berjumlah RM70,000.

Sangat terkejut dengan pertuduhan berat seperti itu, Amir atau nama sebenarnya Amir Abu Hassan tampil mempertahankan diri.

Advertisement

View this post on Instagram

A post shared by Amir Hasan (@amrhsn_)

Ujar Amir, dia menyedari namanya mula ‘dipetik’ netizen setelah membuka Instagram di mana dia menerima banyak mesej dan komen daripada netizen berkaitan dengan kes itu.

Tambahnya lagi, dia menerima banyak komen cacian dan makian daripada warga net malah ada yang bertindak keterlaluan dengan menghina arwah bapanya.

Advertisement

Mungkin netizen syak saya sebab hint yang Andi berikan. Kebetulan memang jangka masa saya kena Andi sudah dua hingga tiga tahum. Memang saya kawan baik Andi tapi saya bukan individu yang didakwa. Paling sedih apabila ada netizen yang mengaitkan nama arwah bapa saya. Dia komen kata bapa saya beri duit ke sampai nak curi duit orang.

Penyanyi lagu Bicaramu ini juga memaklumkan bahawa dia sudah menyerahkan semua kepada pihak polis dan peguam untuk tindakan seterusnya.

View this post on Instagram

A post shared by Amir Hasan (@amrhsn_)

Terdahulu, penyanyi Andi Bernadee mendakwa dia telah ditipu oleh rakan baik yang juga merangkap pembantu peribadinya sehingga menyebabkan dia kerugian puluhan ribu ringgit.

Andi juga telah membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Dang Wangi untuk siasatan lanjut dan tindakan undang-undang sewajarnya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. kunyit tua

    August 27, 2021 at 9:00 pm

    sapa top sapa bottom nampak gaya macam flexible tapi memang jambuuu dia ni senang dapat daddy muka lagu ni jangan hang dok buang masa… masa ni lah hang kena pedo jantan kaya, andi tu dia pon dok cari daddy gak tu nampak gayanya….hidup ! semboyan bang nuar merrrdekkaaaa

  2. anonymous

    August 27, 2021 at 8:55 pm

    geng apom lenggang

  3. Sabri Ali @ Nick

    August 26, 2021 at 7:37 pm

    Tak perlu tuduh Amir Hasan bukan-bukan tanpa selidik..

  4. ATTENTION SEEKER

    August 26, 2021 at 5:59 pm

    Nampak gaya species geng tulang sum sum

  5. anonymous

    August 26, 2021 at 5:50 pm

    ni semua geng gay jambuuu

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top