Written by Bella | July 4th, 2019

Sekali lagi nama pelakon Maya Karin dikaitkan dengan seorang ahli politik, namun kali ini tuduhan yang dilemparkan kepadanya amat mengejutkan dan menjadi bualan hangat netizen sehingga timbul pelbagai spekulasi liar.

Maya didakwa menjadi punca keruntuhan rumah tangga Ahli Parlimen Setiawangsa, Nik Nazmi Nik Ahmad yang baru sahaja bercerai dengan Dr Imaan Abdul Rahim pada 2 Julai lalu, selepas 14 tahun berkahwin.

Menurut Maya, dia memang mengenai ahli politik itu tetapi tidak bermakna dia menjadi orang ketiga dan punca perceraian Nik Nazmi. Hubungan mereka tidak lebih daripada sekadar kenalan biasa.

Saya berkawan dengan ramai ahli politik. Pada usia saya sekarang, saya lebih selesa untuk berkenalan dan berbincang dengan golongan tersebut, dan ya, saya kenal dia (Nik Nazmi).

Tetapi saya tidak tahu dari mana datangnya cerita ini dan kenapa saya dikaitkan. Saya berharap mereka (Nik Nazmi dan bekas isteri) dapat menghadapi dugaan itu dan teruskan menjalani kehidupan.

Sudah lali dihimpit pelbagai gosip berkaitan ahli politik sebelum ini, Maya bagaimanapun memberitahu dia sedikit pun tidak melatah dengan dakwaan yang mengaitkan dirinya itu sehingga dituduh sebagai perampas.

Sumber Berita : mStar Online

24 responses to Dituduh Perampas, Maya Karin Nafi Punca Nik Nazmi Bercerai

  1. kelantit says:

    saya tak rasa maya perampas..ini hanya tuduhan yang tidak berasas.

    41

    0
    • Anonymous says:

      Taste Maya lain kot…ni setakat ikan bilis nk ke dia?? lol

      26

      1
      • Anonymous says:

        dari zaman umno hingga ph ahli2 politik asyik perasan konon retis tergila. tolong istiharkan harta tak kira pas, umno, dap atau ph.

        10

        0
    • Anonymous says:

      sedangkan zul arrifin /fattah amin pun dia x heran, inikan dengan mamat ni? hahaahah…terdesak sagt ke maya wei?

      19

      1
    • tak minat tapi tak benci says:

      Maya Karin sendiri jutawan. Kesah ape die nk cari org politik kaya raya. Die lagi berganda kaya kot! Hahahaha

      10

      0
  2. Anonymous says:

    bukan maya skrg kawan dgn jejaka kacukan tu ke yg diorg selalu travel n buat conservation same2 selalu tu, kan die ckp die mmg x minat melayu.

    26

    0
  3. Anonymous says:

    choii muka cmni dgn maya, ko igt fatin afeefa ke ape? maya seeing someone else skrg, but not him obviously!

    43

    0
  4. Ros says:

    Maya x layan ler jantan melayu. muke x de, poket x de, bebird pun x mantap. hehe.

    24

    0
  5. unknown says:

    xkan la cenggini taste maya.. pleaseee laaa

    15

    0
  6. faraj says:

    aduiiii. Maya Karim dh gelebeh sana sini pun ada juga org teringin..gila kot org tu…..Maya Karin ni kalau campak kt kerbau pun termuntah kerbau tu…..ponin saya dgn Jantan sekarang…patut Maya Karin ni level amtor kebun jer…

    0

    31
  7. a says:

    Apo kejadah punya gosip ni. I pulak segan untuk Maya sebab digosipkan sebegini ahahahahaha. Sedey!

    12

    1
  8. puki masam says:

    jangan2 lelaki ni yang gatal kan maya.. dia fikir maya nak terima dia, tapi maya ada taste tau.. haha kesian..

    11

    0
  9. Anonymous says:

    Maya nak ke muka karat camni???

    6

    1
  10. bawangputih says:

    hurmm ye ke bukan dulu kes dizaman PM5 ada dengar bunyi gak sampai balik overseas lama berbulan.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    ahli politaik ni bakal nk kena friendzone mcm mira filzah.

    1

    0
  12. bong cit says:

    sian btol maya..dulu ngan KJ…ni ngan nik nazmi…aku sikit pun x percaya

    3

    0
  13. Hannaia says:

    Maya …. What happened to your taste ??
    Lain la kalau fatin afeefa …dia kayu pakai seluar pun dia syok ..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    alaaaa Dr Imaan ni xtau nak target sape… salahkan maya karin jer laaa.. serkap jarang yg penting ade target to blame… padahal dah lama perkahwinan bermasalah…

    0

    0
  15. serious lah says:

    seriously muka mcm tu maya nak? eh.. lucu lah korang2 ne.. dont think so lah.. dont think this guy suits what maya wants..

    0

    1
  16. Shame says:

    Ahahhahaa..muke macam public toilet pecah, ade hati ngan maya..choooiii..aku pn x selera..hahahahaaa

    0

    1

Tinggalkan Komen Anda Di Sini