Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dituduh ‘Dating’ Dengan Lelaki Lain, Ini Respon Fazura Yang Sangat Padu

Kebahagian pasangan selebriti Nur Fazura dan Fattah Amin sering menjadi perhatian ramai. Rasanya ramai sekali yang ingin mempunyai ‘relationsip goals’ seperti mereka berdua. Pasangan ini juga secara terbuka berkongsi momen indah dan manis mereka bersama peminat menerusi akaun Instagram.

Advertisement

Namun, ada juga pihak yang seakan tidak senang hati melihat kemesraan dan kebahagiaan Fazura dan Fattah. Baru-baru ini, ada seorang individu mendakwa Fazura keluar berdua-duaan dengan rakan baiknya iaitu pereka fesyen, Rizman.

Walaubagaimanapun, Fazura nampaknya tidak cepat melatah dengan provokasi yang cuba dilakukan peminat psiko itu. Dalam nada sinis, Fazura mengucapkan terima kasih kepada individu tersebut yang meminatinya dan mempunyai masa terluang untuk mengikuti aktiviti hariannya.

Kami tidak hairan jika Fazura selalu ‘lepak’ dengan Rizman, mereka memang sudah lama berkawan rapat. Lagipun, Fattah juga seorang suami yang memahami dan sudah pun memberikan keizinan untuk isterinya itu meluangkan masa bersama kawan-kawannya. Ada-ada sahaja peminat zaman sekarang ni.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 Comments

  1. Anonymous

    August 10, 2018 at 9:20 am

    Fazura is so classy. Love your response.

  2. abg fattah

    August 9, 2018 at 11:22 am

    bijak, ko tgk alip syukri keluar dgn sajat, mana bini alif kisah kan…tpi kalau pompuan keluar dgn laki lembut, bahaya, sbb kalau dia telan viagra, pasti naik juga…hehehe

  3. Anonymous

    August 8, 2018 at 10:44 am

    walaupun fattah benarkan kau keluar dengan sahabat2 kau, keluar lah dengan sahabat perempuan. kalau nak keluar dengan yang laki2 pun keluarlah beramai2. tu je. tak manis laa macam ni fazura. kau buat macamni, ni yang menimbulkan fitnah. kau kena pandai fikir, lagi2 bila dah jadi bini orang ni. jaga perasaan laki kau, family kau, family laki kau, fans kau.

    • Anonymous

      August 12, 2018 at 11:31 am

      Fazura ni kan support LGBT. Dia mana ada kawan perempuan beb. Semua x nak kawan dgn dia. Sebab sikap dia ni fake. So fake kawan dgn geng fake pondan la.

      Dulu kawan dia yg perempuan tu nama apa tah dlm cite yg faz jd pontianak tuh pon faz buat gaduh. Kaki gaduh sape nk kawan. Sebab faz ni xleh tgk org lebih dari dia. Dok rasa dia je paling hebat. Padahal haukk xde apa pongg:tin kosong. So selayaknya kawan dgn pondan jurrr.

  4. Hamba Allah

    August 8, 2018 at 8:35 am

    Sesuatu yg boleh mngundang fitnah bila kluar dgn kwn lelaki berdua2an, sklipun lelaki berkenaan jnis yg lembut, wlaupun d tmpt umum & dengn pengetahuan suami … si suami boleh mnjdi dayus kerana mberi izin … tk phm dgn org zaman skrg, hukum ugama boleh d ubh2 … niat tidak mnghalalkn cara … haram tetap haram

  5. mememe

    August 8, 2018 at 5:49 am

    hahah kelakar la, ingat dating siapa, rupanya dating nonok ni!! hahaha kalau rizman keluar dengan fattah lah baru risau. rizman dengan fazura motipp ko nak bising, ingat heols tu lessy ke nak bernafsu dekat fazura

Loading...
To Top