Written by Bella | September 6th, 2019

Istilah ‘Mak Cik Bawang’ memang sebati dengan netizen apabila bercerita tentang sesuatu gosip ataupun perkara di media sosial. Memang soalan dan komen mereka ini sangat pedas, lebih berbisa daripada ular sehingga menusuk ke dalam hati.

sufian suhaimi

Terbaru, penyanyi Sufian Suhaimi ditegur seorang wanita gara-gara memuat naik foto berserta kapsyen ‘rindu’.

sufian suhaimi ditegur selekeh

Wanita itu mengkritik penampilan penyanyi itu selekeh dan masih belum ‘move on’ daripada kisah cinta lalu.

Nak tunjuk kecewa? Sengaja nak bagi

si dia rasa bersalah ke?

mak cik bawang tegur sufian suhaimi selekehRespon Sufian Suhaimi

respon sufian suhaimi

zynakal

Membalas komen pedas tersebut, Sufian menjelaskan penampilannya tidak terurus disebabkan baru sahaja melakukan aktiviti menyelam. Kapsyen rindu yang ditulis pula sebenarnya ditujukan kepada rakan baiknya, Zynakal yang kini dirawat di hospital.

Risau sangat. Mak cik ni yang tak

move on sebenarnya

sufian suhaimisufian suhaimi

Aduhai, macam-macam betul komen ‘Mak Cik Bawang’, tiba-tiba sahaja kritik sedangkan Sufian sendiri sudah lama melupakan kisah cinta lalu. Bersabar je lah.

9 responses to Ditegur Imej Selekeh, Belum ‘Move On’ – Ini Respon Win Sufian Suhaimi Kepada ‘Mak Cik Bawang’

  1. Anonymous says:

    Haha….tu dia..tgn lagi laju dr otak..

  2. Takselera says:

    Euww dia ckp bile2 msa je boleh dpt girlfriend. Confident gile. Siapa2 nak tu haa silakan

Tinggalkan Komen Anda Di Sini