Written by Bella | July 5th, 2019

Walaupun sudah berpisah, penyanyi Bella Astillah masih mengekalkan hubungan baik dengan Aliff Aziz demi anak mereka.

Bella juga sedikit pun tidak menyimpan dendam dan sudah pun memaafkan segala kesalahan bekas sumianya itu kepadanya. Berharap agar satu hari nanti Aliff akan berubah menjadi seorang insan yang lebih baik, jangan terus kemurungan.

Terbaru, ketika Bella melakukan Live di Instagram, Aliff juga turut menyertai sesi tersebut dan bertanyakan pelbagai soalan. Namun, reaksi Bella  menarik perhatian netizen.

Aliff sertai Live di IG Bella


Netizen puji Bella seorang wanita yang tabah

Terdahulu, Aliff beberapa kali meluahkan hasratnya untuk merujuk semula dengan Bella, mengakui bekas isterinya itu seorang wanita yang baik dan sudah banyak berkorban, tiada wanita lain yang mampu menandinginya. Bella pula mengakui masih cintakan Aliff tetapi tidak pernah terfikir untuk bersama semula sebagai suami isteri.

Sumber Berita : Twitter 

61 responses to Ditegur Aliff Aziz Di IG Live, Netizen Puji Bella Astilla Wanita Tabah

  1. Anonymous says:

    bosan..next ahhh

    16

    1
    • Anonymous says:

      Betul….akak dah kasi tau jiran2 tp diaorang hempas pintu… :((

      17

      0
      • Anonymous says:

        Alfatihah buat arwah2 yg telah pergi…moga roh mereka d ampuni dan mndapat keredhoan Allah…Aamiin…

        8

        0
        • Anonymous says:

          I was watching this post and then my neighbor came and we watched it together. He said this post really changed his life and it touched my heart. My village people are so grateful. Am proud to say cool post wow thanks for sharing…!!

          9

          2
        • faraj says:

          Sebab dua2 laki bini dulu pengotor.. main jolok, cucuk tak bercuci, jilat tak bercuci mulut, lepas cucuk oun perkasam je, sentuh dgn tgn tak bercuci.. hujung2 bertimbun kuman kat cipap bini..

          2

          5
      • Abam Biker says:

        Hang bukan lumba ngan sapa pon..hang berlumba ngan diri sendiri dan mesin…peringatan untuk diri sendiri…#mystresstherapy #janjikayuh #janjiexercise #slowlybutsurely #projekgedempol.

        1

        1
        • Anonymous says:

          Memandangkan saya menggunakan internet percuma hari ni saya tidak boleh melihat gambar yg dipost..jadi daripada penilaian saya yang telah kutip atau baca dari komen2 nitizen sy menganggap gambar ini adalah berkaitan dengan kebakaran..jadi saya mendoakan mangsa yang terilibat dengan kebakaran tersebut selamat dan sihat walafiat amin

          2

          3
      • Anonymous says:

        Post yang awak update semua nya best2..saya suka sangat post awak..saya,mak saya,ayah saya,adik saya,kakak saya,abang saya,makcik sedara saya,pakcik sedara saya,kakak sedara saya,abang sedara saya,nenek saya,atok saya,nenek sedara saya,atok sedara saya,moyang saya,sepupu2 saya,jabatan pertahanan awam,bomba,polis diraja malaysia,askar,nelayan,staff perodua,player jdt,player sime darby,pekerja osman,pembaca berita,david beckham,ronaldinho,pekerja 7eleven,orang2 yang amik lesen,staff car wash,makcik cleaner,staff karaoke,pakcik bawak kereta kancil,abang bawak moto 125zr,JPJ,doctor2,murid sekolah tadika dan lain2.

        2

        3
        • wekkkkkkk says:

          1. ada ustaz cakap, jika haiwan2 di panggil utk meeting di dlm hutan rimba, semutlah yg paling dtg awal, sebb semut cekap padahal kecik mcm tahi hidung je fizikal, yg last datang singa..sbb dia angkuh.

          2. ada ustaz cakap, org melayu lebih lawa dri negro afrika. Org negro afrika dah la kulit hitam sama gn rambut, tetapi mereka mmpunyai kelebihan..antara kelebihanya adalah:
          …gambar usain bolt terpampang di serata dunia..kepantasannya berlari mengalah kuda the mask of zorro…gmbr muka melayu ada ke terpampang mcm tu..huh.
          ..african kalau berfesen berwarna warni sampai pompuan meleysia pun terikut iaitu “turban”..

          2

          4
        • Anonymous says:

          letih aku baca saya je, byk kome…kome.

          0

          2
    • faraj says:

      buat tak tahu jer apa dia nk cakap….Bella, bekas suami ko tu sama lah dgn Ulama2 PAS .., bukan kata Manusia benci…Tuhan pun Benci dgn Ulama2 PAS…!!!

      2

      6
    • Takziah says:

      Siannn! Bekas laki bini mental. :((

      5

      2
  2. Anonymous says:

    ayam kat pasaraya lulu berapa sekilo?

    1

    1
  3. tanye je says:

    mana lebih bagus maxis, digi atau umobile?

    2

    1
  4. Anonymous says:

    Ada lagi ke open house?

    3

    0
  5. rimasssssss!!!!!!!!!!! says:

    next lahhhh!!!!!!!

    1

    1
  6. Anonymous says:

    nak berak ni…. jumpa lagi next topik.

    2

    0
  7. Anonymous says:

    attention seeker dua2 ekor..
    ppliz berambossssssss.

    6

    1
  8. Anonymous says:

    Wow dah dpt top fan ..

    0

    1
  9. Anonymous says:

    Kentut knp busuk?

    0

    1
  10. Anonymous says:

    bosanlah.. Boo

    1

    1
  11. Anonymous says:

    buat sakit otak layan dua2 ekor ni wey, baik aku masak!

    2

    0
  12. Semah says:

    Dua2 ni patut diketok kepala dgn slipper Asadi… baru nk reti senyap kot!

    3

    0
  13. Anonymous says:

    Panasnye Msia.. melekit jubor!

    1

    0
  14. Alip says:

    Korek jubur pastu kan sis.. bau!

    2

    0
  15. Anonymous says:

    Ish..zakir naik tu siapa ya

    0

    0
  16. Scha says:

    lama2 dua2 masuk wad psiko!

    1

    0
  17. Anonymous says:

    couple gila!

    1

    0
  18. Anonymous says:

    Esok cuti.
    Yay!

    0

    0
  19. Anonymous says:

    ujn2 ni syok no tdoq. letak kpala sat kt bntai. Terlelap. Dengaq Sora mak panggey,, Adik. Ya,, aku trus jwb. Eh mak mn Ada Dah. Ya Allah aku mimpi ka. Truih terjaga Dr tdoq. Mak rindu chek ni. Ya la kan. Rini jumaat. Roh Ada kt kubuq nu. Mari smua shbat. Sedekah Alfatihah buat ibubapa kita. Smoga dpa tenang kat sana.

    2

    0
  20. Anonymous says:

    Kobis ke.. sawi?

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Naik harga pula ikan masin mulai hari ni..xpasal2! Mlm tadi kan ramai yg mkn ikan masin..

    #salam jumaat

    1

    0
  22. Anonymous says:

    Time baik semua wangi dah gaduh bau ikan masin la bau itulah inilah…aku benci maid aku bkn susah pun goreng dan sayur!

    0

    0
  23. Anonymous says:

    bagus netizen2 ni kalau diorg x peduli mmg diorg btul2 x peduli.. hahahahaha

    3

    0
  24. Ros says:

    Haha terbaik netizen. Jgn pedulik pasal 2 ekor beruk makyai ni.

    1

    0
  25. Anonymous says:

    Bella konon jual mahal. Padahal dalam hati seronok Aliff kejar kejar dia. Confirm nanti engko akan pulang ke ketiak masam Aliff

    2

    0
  26. Anonymous says:

    Whatever

    1

    0
  27. wekkkkkkk says:

    bas sekolah lantai reput lulus puspakom…
    di situ katanya ada pompuan bangladesh..

    0

    0
  28. kelantit says:

    puki kau masam

    0

    0
  29. faraj says:

    lantak ler ..Bella ..Alif bekas laki ko ibarat ulama2 PAS yg dihanat Allah

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Never met a girl who likes sucking dick

    0

    1
  31. Anonymous says:

    drama……..

    0

    0
  32. pakatunhancing says:

    Mandi wajib adalah satu perkara yang tidak boleh diambil ringan oleh lelaki serta perempuan dan anda harus memastikan cara mandi wajib atau mandi junub yang anda lakukan itu adalah dengan cara yang betul dan sah dari segi hukum agama Islam yang telah ditetapkan. Sama ada setelah haid atau nifas, selepas bersalin, selepas bersetubuh atau selepas keluar air mani, adalah penting untuk memastikan ibadat yang dibuat itu betul dan tepat diikuti niat mandi wajib.

    Apa saja jenis air mandian yang digunakan pula seperti air paip, air hujan atau air pancut, anda wajib pastikan air tersebut adalah air mutlak dan bersih. Dengan mengikuti panduan lengkap cara dan niat mandi wajib tentunya mandi junub anda itu sah walaupun tidak mandi lama-lama dan kelihatan cepat, senang, ringkas dan mudah asalkan mandian tersebut sempurna mengikut hukum syarak.

    1

    0
  33. faraj says:

    Hanat semua pengikut2 PAS..terutama Ulama2 PAS semua Khinzir lagi mulia…..saya sanggup pegang Khinzir dari bersalam dgn Hajing Awang…PAS dan Pengikut2 dia kalau campak kat Tokong India pun Tuhan Tokong ketuk kepala org2 PAS ni….memang Hanat PAS ni…..kuda kan Agama..!!! kawin nk Ramai, keje Pemalas..!!! suruh tunjuk Harta untuk SPRM takot duit haram, Hanjing Awang cakap budaya Kominis…!!! kanina punya Hajing Awang…!!!

    0

    0
  34. Anonymous says:

    It’s Friday, yey!!!

    0

    0
  35. wan Mohd says:

    si alif ni mmg tak nak move on ke apa… aku hempuk kang

    2

    0
  36. Ally cat says:

    Ermm. Bella, lepasni kalau aliff dtg myibuk lagi kat live ig..ko tnjuk isyarat jari tengah. Dia tny lagu kesukaan ko cakap je fak yu.

    1

    0
  37. Bosan kou says:

    Laki bini tak betul..yg Bini dlm iddah, sibuk terkinja2..yg laki mcm giler talak..dua2 attention seekers aje ni. Suara & bakat tak seberapa pun..

    2

    0

Leave a Comment

Optional