March 4th, 2016

Kah, kah, kah. Terburai perut Abang Nara membaca jawapan Izara Aishah. Tersangatlah epik. Semua ini bermula daripada satu persoalan yang diajukan kepada Izara oleh salah seorang pengguna laman sosial Twitter. Berdasarkan beberapa gambar yang dikongsi oleh Izara, pengguna tersebut bertanya “mengandung ke tu” kerana kelihatan perut Izara yang agak besar di dalam gambar-gambar tersebut.

izara aishah buncit

salah satu gambar yang dikongsi oleh Izara

Ini pula soalan yang diajukan oleh pengguna Twitter tersebut kepada Izara Aishah. Kalau kena pada orang lain, memang boleh mengamuk dibuatnya. Silap-silap siap ajak para peminat kutuk berjemaah lagi.

izara aishah

Namun Izara Aishah tidak cepat melenting sebaliknya memberikan jawapan yang tidak disangka-sangka. Sempoi je Izara mengaku dirinya buncit. Tak ada nak berselindung apa bagai. Power beb.

izara aishah

Susulan jawapan yang simple dan sempoi ini, rata-rata para pengikut dunia hiburan memuji sikap tenang Izara Aishah. Serius Abang Nara pun respek. Apa salahnya buncit kan? Yang penting kita gembira. Tak gitu? Lagi beberapa gambar Izara Aishah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

izara aishah

izara aishah

izara aishah

izara aishah

izara aishah

izara aishah

izara aishah

izara aishah

izara aishah


Comments are closed.

Loading...