Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Disukai Ramai, Fazura Kongsi Fatima Mudah Dijaga

fazura dan fatima

Pada 2 Oktober 2020 yang lalu, setelah hampir tiga tahun mendirikan rumah tangga, pasangan selebriti popular Fattah dan Fazura dikurniakan cahaya mata puteri yang dinamakan Nur Fatima Aisya.

fazura dan keluargaSumber : Fazura dan keluarga  

Mesra dipanggil Fatima, bayi yang berusia enam bulan itu telah berjaya mencuit hati orang ramai dengan senyuman manisnya dan kecomelannya.

Advertisement

Baru-baru ini, Fatima terlibat dengan dengan pengambaran iklan bersama Fazura di Suria KLCC tetapi Fatima tidak mempunyai banyak ragam dan memberi kerjasama yang amat baik bersama ibunya termasuk juga pasukan produksi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Fazura juga menyatakan di dalam temu bual bersama Harian Metro bahawa puterinya itu memang seorang bayi yang mudah dijaga dan diurus. Ujarnya lagi, dia tidak menyangkakan anaknya selesa walaupun baru pertama kali pergi ke pusat membeli-belah.

Advertisement

Sebaik kami masuk di dalam pusat membeli-belah ini, Fatima dah teruja dan gembira. Dia gelak saja dan memberi kerjasama yang sangat baik untuk kami berdua siapkan penggambaran. Malah, dia sanggup tahan mata walaupun dah mengantuk.

Fazura turut menyatakan, jika ada tawaran untuk mereka sekeluarga di masa akan datang dia dan suami, Fattah akan mempertimbangkan semula. Kerana Fazura memikirkan anaknya itu masih kecil dan jika rezekinya, Fazura dan suami akan tengok dahulu jika tawaran itu sesuai ataupun tidak.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 Comments

  1. setiap manusia ciptaan Tuhan yang paling indah

    April 14, 2021 at 11:02 am

    Ya Allah ape la jahatnya korang ni…semua baby tu sangat indah ciptaannya. Jangan dihina fizikal seseorg sbb kita tak tahu akan datang mungkin yang dihina dan dicaci tu berbalik pada kita..ingat la kalau bukan pada kita mungkin pada anak cucu cicit kita…sentiasa la kita jaga pertuturan kita supaya x melukai perasaan orang lain. Selamat berpuasa

  2. nani

    April 14, 2021 at 9:33 am

    Pelik korang ni komen. Kalau hidung anaknya tinggi terpacak tapi tak de lubang hidung lagi parah. Elok dah tu kejadiannya janji boleh bernafas sempurna. Diorg bukan mat salleh. Southeast asia nak tunggu anak cantik handsome umo 18tahun keatas..hormon lambat.

    • Alamak

      April 15, 2021 at 8:24 am

      Alamak I ni hidung tak mancung hodoh la I ni :(((

      Selamat berpuasa semua spread positivity please no hate

  3. Anonymous

    April 14, 2021 at 9:18 am

    sorry, hanis zalikha who? pelakon tempelan x layak dibanding dgn pelakon a-list mcm fazura. wlaupun dulu dia hitam tapi tetap heroin fofular sbb bakat dia. x mcm yg putih melepak tapi setakat artis sendu tempelan… same goes with their kids… oopps!

  4. Anonymous

    April 13, 2021 at 8:35 pm

    Teruknya manusia .. di bulan Ramadan pulak tu… Mencaci ciptaan Allah …

  5. benci orang fake

    April 13, 2021 at 2:37 pm

    sorry!! anakmu nda secomel alisya aisah anak hanis zalikha!! anak mu pakai filter supaya nmpk comel, pdhl ndalh scomel mna!well, alisa wlupun now udah bsr, dari kecil smpai now original comel and no need filter!!! got it fakezura!!!!!!! hidung penyek!! kulit hitam!!!

    • benci orang bodoh dan low mentality.ew. dah la bodoh, brenglish pun dah serupa bangkai susunannya.

      April 13, 2021 at 3:31 pm

      woi bangsat. comel je anak dia. ko buta ke bodoh? sah2 comel. semua baby comel, bezanya versi comel atau versi cantik. dasar bodoh. aku pantang betul org bodoh mghina baby yg brdosa, dah la comel dikata tak comel. hina betul mentality ko dasar sampah. dan sejak bila plk fazura kulit hitam? kulit dia coklat. lol. lagipun klau hitam dah kenapa, ramai giler kot yg kulit hitam yg cantik2, kau muka hodoh jgn tak puas hati sgt dgn org. lg satu, klau ko tak suka mak nya, jgn bawak2 baby dan anak kecik. dan klau brcakap tu biar padan dgn fakta. simpan sikit bodoh ko tu. jgn esok anak ko kena hina dan dikata mcm2 baru ko nak fikir. dasar low dan bodoh.

    • benci orang tekirit

      April 13, 2021 at 4:36 pm

      sorry jua!! mua mu macamtah lawa banar macam fazura kan ucap anak orang bida.. muanya inda pakai make up atau inda befilter lawa jua masih kalah jua kau bah. what do you expect from an artist? mua mu lagi tah kali macam mandau bekulat. udah tah bida, miskin lagi.. sucks to be you hahahaha

    • Hidung jambu air

      April 13, 2021 at 6:39 pm

      Mmg anaknya xde batang hidung, sebijkk rupa dia SEBELUM BUAT SURGERY MUAHAHAH

    • Kiki

      April 13, 2021 at 9:16 pm

      Risau aku takut Allah nak uji kamu Allah lahirkan anakmu cacat pulak nanti..

    • kau memfitnah jika tak ada bukti kukuh

      April 15, 2021 at 9:25 am

      @ hidung jambu air
      sama je pon hidung fazura dan muka fazura dulu dan sekarang..Tang mana plstic surgery nya, haha, tak sekolah kau ni. kau check sendiri gambar fazura dulu2. sama jeee. Bila dewasa mesti ada perubahan tapi muka tu sama lagi, hidung tu bentuk sama je. haha. Tak sekolah tak belajar memang laaaa, kau duduk gua ke hulu tu. Batang hidung akan naik bila kau membesar, sikit ke banyak mesti akan naik, kalau lagi org tua urut, naik la banyak sikit tapi bentuk tak akan berubah. Mentang2 ada artis ps, semua orang kau nak kata ps. Kau ni spisis bangang ni, harap tengok gambar time make up memang la kau fikir ps. Padahal kat video dan muka tanpa make up sama je dgn dulu,sedangkan gambar atas tu pun bukti hidung fazura sama je macam dulu, Kau tengok gambar kwn2 kau ke sedara mara kau ke yg batang hidung rata zaman baby/budak dan kau tengok sekarang bila membesar batang hidung dorang ada naik sikit ke tak? Kau tanya dorang, dorang semua tu buat plstyik surgery ke?? bangang kau ni.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top