January 26th, 2015

Ok ini adalah ‘special discout’ untuk pembaca BeautifulNara yang gembar membeli-belah di www.zalora.com.my. Abang Nara tahu ramai yang suka bershopping kat situ. Jadi Abang Nara dan Zalora telah come up dengan something special untuk anda sempena tahun baru ini iaitu diskaun 25% di www.zalora.com.my dan diskaun 15% di Zalora Marketplace. Power tak Abang Nara?

zalora

Lagi best sebab sekarang ini Zalora baru sahaja keluarkan koleksi Dorothy Perkins mereka yang terbaru. Pergh!!! Cantik-cantik designnya. Memang meleleh air mata melihat. Wife Abang Nara memang suka beli kat Dorothy Perkins. Kualiti baju-bajunya memang terbaik. Lagi terbaik apabila harga yang ditawarkan di Zalora ini lebih murah daripada yang dijual di kedai. Tambah pula dengan kod diskaun 25% (BNARA25), memang makin murahlah.
zalora

Jom kita tengok antara barangan yang ditawarkan oleh Dorothy Perkins.

zalora

pakai gi jejalan hujung minggu memang cantik nie

zalora

amboi bergaya sungguh

zalora

beg dan kasut pun ada. cantik-cantik

Untuk tidak mengelirukan anda, meh Abang Nara bagi penerangan sedikit. Ada 2 kod voucher yang anda boleh digunakan. Yang 25% iaitu BNARA25 boleh digunakan di www.zalora.com.my dan sah sehingga 28 Januari ini. Sementara yang 15% iaitu BNARAMP15 hanya boleh digunakan di Zalora Marketplace untuk hari ini sahaja 26 Januari. Jadi nasihat Abang Nara, baik korang fokuskan produk-produk di Zalora Marketplace sebelum kod voucher expired. Zalora Marketplace ini produk-produknya adalah daripada butik-butik bebas seluruh Malaysia. Cantik-cantik semuanya.

zalora

Secara jujur, kalau Abang Nara jadi perempuan, memang rambang mata nak buat pilihan di www.zalora.com.my. Banyak sangat pilihan yang ada. Semuanya pun cantik-cantik belaka. Bab servis penghantaran dan customer service memang dah tip-top dah. Jutaan orang berpuas hati dengan Zalora. Kalau korang tak pernah try beli, memang korang terlepas satu nikmat dunia. Tudung ada, baju muslimah ada, baju kurung ada, dress ada dan macam-macam lagilah. Sebut je memang semua ada kat sini. Fesyen lelaki pun banyak ada kat sini.
zalora

Jadi tunggu apa lagi? Silalah ke www.zalora.com.my (guna kod diskaun BNARA25) dan Zalora MarketPlace (guna kod diskaun BNARAMP15) untuk membeli baju baru sempena tahun baru ini. Sila cepat sebelum kod diskaun ini tamat tempoh. Selamat membeli belah.


Comments are closed.

Loading...