June 21st, 2013

Jun ialah bulan yang istimewa buat Abang Nara. Ini kerana, bulan Jun ialah ulangtahun perkahwinan dan hari lahir isteri Abang Nara yang tercinta. Sayangnya tahun ini Abang Nara tak sempat nak beli apa-apa hadiah kerana kes rompakan yang berlaku baru-baru ini. Habis lari segala bajet.
reebonzOleh kerana wife Abang Nara ialah seorang penggemar handbag, Abang Nara teringin nak hadiahkan dia sebuah handbag. Namun seperti yang anda tahu, harga handbag di Malaysia memang agak mahal. Nasib baiklah Abang Nara dapat informasi yang laman web Reebonz sedang mengadakan promosi besar-besaran sekarang ini.
reebonz

Yeah ~~~~~ Diskaun sehingga 40% tue!!! Beg yang mahal pun jadi murah. Rambang mata juga dibuatnya. Kesemua jenama antarabangsa seperti Prada, Chanel, Coach, Mulberry dan macam-macam lagi ada.  Contohnya beg Chanel di bawah ini. Harga asal RM12,745 tapi lepas diskaun jadi RM7.647. Masih mahal tapi berbaloi gila kot!!!

reebonz

Disebabkan Abang Nara memang tak berapa banyak duit, beg tangan Chanel ini tak mampu untuk dihadiahkan kepada isteri. Abang Nara ushar beg Coach pulak. Terkedu mata melihat harga yang ditawarkan. Murah gila-gila kot.
reebonzKurang daripada RM1,500 dah boleh dapat beg Coach kot. Siapa taknak kan? Memang gatal tangan Abang Nara nak beli. Tambah lagi bila Abang Nara baca testimonial pembeli Reebonz yang kesemuanya berpuas hati dengan mutu handbag yang tiba di tangan mereka. Kualiti terjamin 100%.
reebonzBanyak gila promosi yang sedang ditawarkan di Reebonz. Memang boleh makan 3,4 jam juga untuk buat pilihan. Abang Nara ingat nak suruh wife je yang pilih. Senang sikit Abang Nara. Tak adalah nak pening kepala. Abang Nara mana pandai pilih handbag.


Korang pun layarilah www.reebonz.com.my untuk tengok-tengok. Mana tahu ada benda yang berkenan di hati. Baik beli time tengah promosi nie. Harga murah, banyak pilihan dan paling penting, kualiti terjamin. Layari Reebonz sekarang juga!!!


Comments are closed.

Loading...