Dira Nafi Minum Peluntur, Hanya Tekanan Darah Rendah Dan Gastrik

Hiburan

Dira Nafi Minum Peluntur, Hanya Tekanan Darah Rendah Dan Gastrik

Kecoh sebentar dunia hiburan semalam apabila beberapa portal hiburan melaporkan yang seorang pengacara popular dikatakan telah meneguk peluntur kerana tekanan. Daripada klu-klu yang diberikan, ramai yang meneka pengacara sebuah rancangan gosip popular itu ialah Dira Abu Zahar. Namun ternyata tekaan tersebut tidak benar sama sekali.

dira minum peluntur

Advertisement

Sememangnya Dira dimasukkan ke hospital semalam namun bukanlah kerana meminum peluntur seperti yang diwar-warkan. Menurut portal Murai, Dira memberitahu yang dia terpaksa dimasukkan ke hospital kerana gastrik dan mengalami tekanan darah rendah. Berdasarkan apa yang ditulis menerusi Twitter Dira, nampaknya keadaan Dira semakin pulih sekarang.

dira minum peluntur

Semoga Dira terus sihat semula seperti sediakan dan cepat-cepat kembali beraksi di dalam Melodi. Rindu pulak nak melihat telatah comel Dira di dalam program tersebut.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

133 Comments

  1. tenz

    April 19, 2012 at 6:32 pm

    seriously mmg dy yang minum clorox tu…hospital selayang..MA yang incharge kes dy ni my bestie…

  2. Miss annoy!

    April 19, 2012 at 2:38 am

    Telatah comel? For real nara? Comel? Euwwww…..ouhhh pelissssshhhhh hahahaha!

    • Abu yazid

      April 19, 2012 at 3:57 pm

      ntah la tp kena tnya empunya diri arrr

  3. aku ingat nak melawat la dira kat spital. bawak buah oren ok tak?

    • Dato minah jambu yg paling palimh popular 24jam mengadap computer

      April 18, 2012 at 9:50 pm

      kau nk bawak buah oren nk buat apeeeeeee masam kn !!!! kau bawak buah peleko ha buah tu maybe dira suka………….

  4. chanteqq

    April 18, 2012 at 9:21 am

    banyakkan mengingati Allah..

  5. Pingback: Dira Nafi Minum Peluntur, Hanya Tekanan Darah Rendah Dan Gastrik | HatiBlogger [dot] Com

Loading...