Dira Nafi Minum Peluntur, Hanya Tekanan Darah Rendah Dan Gastrik

Hiburan

Dira Nafi Minum Peluntur, Hanya Tekanan Darah Rendah Dan Gastrik

Kecoh sebentar dunia hiburan semalam apabila beberapa portal hiburan melaporkan yang seorang pengacara popular dikatakan telah meneguk peluntur kerana tekanan. Daripada klu-klu yang diberikan, ramai yang meneka pengacara sebuah rancangan gosip popular itu ialah Dira Abu Zahar. Namun ternyata tekaan tersebut tidak benar sama sekali.

dira minum peluntur

Advertisement

Sememangnya Dira dimasukkan ke hospital semalam namun bukanlah kerana meminum peluntur seperti yang diwar-warkan. Menurut portal Murai, Dira memberitahu yang dia terpaksa dimasukkan ke hospital kerana gastrik dan mengalami tekanan darah rendah. Berdasarkan apa yang ditulis menerusi Twitter Dira, nampaknya keadaan Dira semakin pulih sekarang.

dira minum peluntur

Semoga Dira terus sihat semula seperti sediakan dan cepat-cepat kembali beraksi di dalam Melodi. Rindu pulak nak melihat telatah comel Dira di dalam program tersebut.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

133 Comments

  1. lady J

    April 18, 2012 at 8:05 am

    melodi pas ni kekalkan jer awal n zizan… lg best……

  2. poyo

    April 17, 2012 at 11:01 pm

    biar le dira dgn hidup dia…katanya dia dh ok..so dh ada kt rumah rest la tuu..tenangkan minda..think positif

  3. nurse hsptal s...g

    April 17, 2012 at 10:40 pm

    dira ni still ada kt hsptal lgi..g le terjah..ngaku je laaa dira..ko nak sorok mana.hahhh

  4. hajimaru

    April 17, 2012 at 7:24 pm

    dari minum clorox..bek minum teh tarik mamak..lagi sodap..

  5. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer

    April 17, 2012 at 5:31 pm

    si dira ni kalau dia nk minom ape pn biar kn je lah ! dia yg nk minom bukan orang yg paksa ! dh dia sendiri yg nk cari penyakit ha lantak dia lah ! memang padan muka dia ponnnnnnnn ! tu lah lain kali jangan nk step garang ngan orang…..suka2 nk pijak muka anak orang ! kire2 dh pijak muka orang konon dh bagos lah tu dh kire kuat laaaaaaaaa pohhhhhhhdah !!!!! autar je lebih huh !!!!!!! zizan n awal lagiiiiiii bagos dlm melodi huh !!!!!! helo TV3 tk payah lah nk ambek dira lagi dlm prgrm melodi ! dira ada tk best lah ! zizan ngan awal paling paling best ! jadi minah jambu harap TV3 kekal kn zizan n awal dlm prgm melodi ok………..

Loading...