Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dira Nafi Minum Peluntur, Hanya Tekanan Darah Rendah Dan Gastrik

Kecoh sebentar dunia hiburan semalam apabila beberapa portal hiburan melaporkan yang seorang pengacara popular dikatakan telah meneguk peluntur kerana tekanan. Daripada klu-klu yang diberikan, ramai yang meneka pengacara sebuah rancangan gosip popular itu ialah Dira Abu Zahar. Namun ternyata tekaan tersebut tidak benar sama sekali.

dira minum peluntur

Advertisement

Sememangnya Dira dimasukkan ke hospital semalam namun bukanlah kerana meminum peluntur seperti yang diwar-warkan. Menurut portal Murai, Dira memberitahu yang dia terpaksa dimasukkan ke hospital kerana gastrik dan mengalami tekanan darah rendah. Berdasarkan apa yang ditulis menerusi Twitter Dira, nampaknya keadaan Dira semakin pulih sekarang.

dira minum peluntur

Semoga Dira terus sihat semula seperti sediakan dan cepat-cepat kembali beraksi di dalam Melodi. Rindu pulak nak melihat telatah comel Dira di dalam program tersebut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

133 Comments

  1. myzeedah

    April 21, 2012 at 3:41 pm

    tak best pun dira dalam melodi…suka awal ngan zizan ..tak bosan~

  2. nananurgayah

    April 20, 2012 at 2:19 pm

    comel ke dira ni???yerkkkss!geli aku tgk muka dira!selagi die kat melodi,semua suku-sakat aku tutup tv kol 12.30t/ari..tolonglah!!!zizan ngan awal sgt2 ok,nmpk program melodi ni mcm berpelajaran sket!hahahaha get out DIRA from Melodi!syoh!syoh!syoh!

  3. x suke pompuan perangai cam laki

    April 20, 2012 at 10:54 am

    elok la tu. background gamba sesuai dgn attitude orang nye.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top