April 5th, 2012

Baru-baru ini kecoh satu Malaysia tentang kejadian seorang pengacara popular yang memijak muka seorang wanita. Sehingga hari ini, identiti si pemijak masih tidak diketahui. Namun semalam telah tersebar satu salinan laporan polis yang mengaitkan nama Dira Abu Zahar dengan kejadian tersebut.

dira abu zahar

Apabila dihubungi oleh portal Murai untuk mengesahkan laporan polis tersebut, Dira berkata:-

Saya tidak mahu komen apa-apa kerana saya tidak boleh beri sebarang jawapan kerana perkara ini masih dalam siasatan dan melibatkan pihak berkuasa.Saya minta maaf banyak-banyak dan terima kasih kerana paham dengan situasi saya sekarang.

Jadi buat masa ini, biarlah pihak polis menjalankan siasatan mereka. Laporan polis yang dilakukan pun belum tentu kesahihannya. Mungkin ada pihak yang sengaja mahu menjatuhkan Dira. Sama-sama kita nantikan siasatan penuh daripada pihak polis.


225 responses to “Dira Enggan Komen Laporan Polis Yang Dikaitkan Dengan Dirinya”

  1. tomi hasan says:

    pompuan pukimak camni yg patut kena baling acid. ingat cantik sgt ke?? dh laa host melodi pun ckp ntah ape ape.. muka mcm kambing gurun plak tuh.. patut laa ash ceraikan dia dulu.. dh jd isteri org pun masih nak melepak sana sini mcm org single.. puiiiii melayu bangsat. baik mati je laa.

Loading...