Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dira Abu Zahar Sokong Kini Ramai Artis Bersuara Isu Politik

Pernah tidak bersetuju dengan tindakan Fathia Latiff yang terlalu aktif berbicara soal politik dan masalah ekonomi negara, kini pengarah dan pelakon Dira Abu Zahar mula menyokong artis yang banyak menyuarakan pendapat mereka berkaitan isu negara.

Advertisement

Buat Dira, sebagai “public figure” sesuatu perkara itu akan mendapat perhatian ramai dan diketahui oleh pihak tertentu dengan lebih pantas.

Satu perkembangan yang positif. Saya beranggapan bahawa situasi ini menunjukkan bahawa bila kita berterusan bersaua khususnya pada mereka di “public line” maka orang akan perasan dan berikan perhatian yang sewajarnya. Tak adalah orang stereotaip artis ini sekadar penyeri majlis atau nak menarik kehadiran orang ramai tapi juga mereka mampu memberikan impak kepada kerajaan.

Walaubagaimanapun, Dira berharap mereka memberikan pandangan yang positif sahaja dan bersuara bagi pihak rakyat Malaysia bukan mengecam untuk menyuarakan pandangan peribadi.

Sumber Berita : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. Anonymous

    February 22, 2018 at 7:12 pm

    sepatutnyer dira ckp semua rakyat yg membayar cukai boleh bersuara pasal politik asalkan pendapt tu benar..ade bukti…takde kepentingan peribadi dan tak kluark kate kesat

  2. anonymous

    February 22, 2018 at 6:25 pm

    tetek besar dira ni

  3. rakyat

    February 22, 2018 at 4:22 pm

    aku tak stuju dgn umno,tapi tak yah sokong lah PH tak leh menang punya malaysia ni umno punya ada paham ka

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top