January 29th, 2020

Sejak bercerai dengan Bella Astillah, makin menjadi-jadi perangai Aliff Aziz ini!. Mulanya nampak macam dah insaf tapi buat perangai pula apabila bergaduh di tempat awam. Selepas itu elok semula dan nampak macam dah baik balik dengan bekas isterinya.

aliff aziz

Tapi mengejutkan apabila baru-baru ini tersebar satu video memalukan apabila penyanyi yang berasal daripada Singapura itu dilihat telah ditumbuk bertubi-tubi oleh seorang lelaki di tepi kaki lima.

Dengan hanya bersarungkan singlet putih dan seluar pendek, Aliff kelihatan longlai apabila dibelasah teruk di kaki lima sebuah restoran di Singapura. Ingatkan tough sangat, namun dapat dilihat dia melarikan diri ke seberang jalan pada akhir video itu.

Katanya penyanyi itu sedang mabuk dek penangan arak semasa kejadian itu berlaku dan dia bernasib baik kerana pergaduhan itu berjaya dileraikan oleh pihak berkuasa. Punyalah teruk sampaikan dia terpaksa dipapah keluarlah oleh orang di sekelilingnya.

Rata-rata netizen meluahkan rasa meluat mereka dengan perangai Aliff yang tidak pernah matang ini. Walhal sudah punyai anak tetapi sepertinya dia tak pedulikan imejnya sebagai seorang bapa.

aliff aziz tular bertumbuk

Dah kalau seminggu sekali tular bergaduh dekat tepat awam, macam manalah orang lain nak percayakan Aliff Aziz lagi. Dengar cerita Bella Astillah macam nak terima semula bekas suaminya ini, boleh percaya ke?

Sumber: Twitter


10 responses to “Ditumbuk Bertubi-Tubi Di Tepi Kaki Lima, Aliff Aziz Buat Hal Lagi!”

  1. nana says:

    tolong la hantar g PUSAT PEMULIHAN ke TEMPAT KEROHANIAN ke…teruk sgt dh kes togak arak si alif ni. ada mak bapak pun penakut, simpan anak. nk tggu anak mati kena pukul ke tikam ke baru nk tuding jari salahkan org lain lg. SO bangga la lps ni anak dia tgk bapak dia MABUK, GILA SEKS, SEKS DENGAN BUDAK BAWAH UMUR, GADUH, TUNJUK SPENDER, MENCURI. sebelum bella rujuk balik jantan tak guna ni better fix dlu masalah dia. DAN JANGAN DOK CANANG NAMA ALLAH KALAU TGN TU BELI ARAK, MULUT TU TOGAK ARAK, HATI TU SIBUK NK ENJOY KT CLUB. berubah la dlu, baru cerita pasal Allah, merangkak padang masyar, suruh netizen bersihkan hati bagai. mulut pandai cakap tp tindakkan zero serupa TIN KOSONG KARAT.

  2. Bodoh la Bella klu terima semula says:

    OMG!!!! makin teruk perangai jantan tak guna ni. Nasib kau la Bella oii……..

  3. Kak linda says:

    Gunalah nickname apapun Tuhan dan malaikat catat apa yg awak tulis. Carilah dia di pdg masyhar. Kalau ko ada iman, ko tkkn tulis camni

  4. Sajat says:

    Tu pun bella plan nak kembali pada dia.. Maybe dah sangap btg dan tiada lelaki lain nak kt dia

  5. Anonymous says:

    Degr cerita dia ni dh mcm tkde apa2..somtg wrong somewhere

Loading...