Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dipaksa Menyanyi, Perkara Yang Paling Memalukan Saya Pernah Buat Dalam Hidup – Nabila Huda

Nabila Huda memang cukup dikenali sebagai seorang pelakon yang mantap serta berbakat dan merupakan anak kepada penyanyi rock lagenda terkenal, Amy Search.

Ada juga peminat yang bertanya mengapa Abil tidak mengikuti jejak langkah bapanya itu, namun tidak ramai yang tahu beliau sebenarnya pernah mencuba nasib dalam bidang nyanyian dan merakam single berjudul X-Ray pada tahun 2009.

Advertisement

Namun, menurut Abil cubaan beliau untuk menjadi penyanyi selepas dipaksa oleh keluarga adalah perkara yang paling memalukan beliau pernah lakukan dalam hidup.Mungkin bayaran sebagai penyanyi itu lebih lumayan, tetapi Abil memberitahu beliau menceburi bidang hiburan bukan kerana ingin hidup mewah.

Tabik dengan Abil yang tidak mahu terlalu mengejar populariti dan hanya fokus kepada satu bidang yang beliau sememangnya berbakat. Tidak macam sesetengah artis lain sekarang, semua benda mereka nak “tapau” asalkan boleh hidup mewah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. Anonymous

    June 11, 2018 at 6:10 pm

    amboi Nara ayat tapau… ko maksud si lopak ker…
    berlakon kayu… pengacara fail… jual tudung benggali harap agent jer beli… jadilah duta pil tinggi asalkan hidup mewah kan gitu kan…
    sudah2 lah nara ayat tapau…. ko & retis kelantan ko same 2×5

  2. Peminat beautifulnara

    June 11, 2018 at 5:39 pm

    Mak boss masuk ruangan gosip ni tak malu ke?tanya jer,jgn marah

  3. The Blogler

    June 11, 2018 at 4:56 pm

    artis oh artis…

  4. Mak Boss

    June 11, 2018 at 2:31 pm

    Menyanyi malu.. aurat dok sedekah kat org ramai ko x malu??!!!

    • lenny

      June 11, 2018 at 4:15 pm

      amboi garangnya mak boss

    • Anonymous

      June 11, 2018 at 4:28 pm

      dia rase body dia hot stuff… tak lah rase malu

    • Anonymous

      June 11, 2018 at 11:58 pm

      Berkerak..

    • Anonymous

      June 11, 2018 at 11:59 pm

      suka perli org si nabila ni. makin tua makin low class!

    • Anonymous

      June 12, 2018 at 9:16 am

      nara mana gosip nabila huda dengan mak tiri dia.. tengok ig nabila

    • Akk Melodi

      June 12, 2018 at 9:46 am

      Mak dah bace weh! Lambat la BN ni.. Seb baik ko bgtau.. Huhuhuhu.. Panassss

  5. Only CT (In The World)

    June 11, 2018 at 1:44 pm

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama