Written by Bella | June 11th, 2018

Nabila Huda memang cukup dikenali sebagai seorang pelakon yang mantap serta berbakat dan merupakan anak kepada penyanyi rock lagenda terkenal, Amy Search.

Ada juga peminat yang bertanya mengapa Abil tidak mengikuti jejak langkah bapanya itu, namun tidak ramai yang tahu beliau sebenarnya pernah mencuba nasib dalam bidang nyanyian dan merakam single berjudul X-Ray pada tahun 2009.

Namun, menurut Abil cubaan beliau untuk menjadi penyanyi selepas dipaksa oleh keluarga adalah perkara yang paling memalukan beliau pernah lakukan dalam hidup.Mungkin bayaran sebagai penyanyi itu lebih lumayan, tetapi Abil memberitahu beliau menceburi bidang hiburan bukan kerana ingin hidup mewah.

Tabik dengan Abil yang tidak mahu terlalu mengejar populariti dan hanya fokus kepada satu bidang yang beliau sememangnya berbakat. Tidak macam sesetengah artis lain sekarang, semua benda mereka nak “tapau” asalkan boleh hidup mewah.

15 responses to Dipaksa Menyanyi, Perkara Yang Paling Memalukan Saya Pernah Buat Dalam Hidup – Nabila Huda

  1. Mak Boss says:

    Menyanyi malu.. aurat dok sedekah kat org ramai ko x malu??!!!

    14

    6
  2. The Blogler says:

    artis oh artis…

    0

    0
  3. Peminat beautifulnara says:

    Mak boss masuk ruangan gosip ni tak malu ke?tanya jer,jgn marah

    3

    1
  4. Anonymous says:

    amboi Nara ayat tapau… ko maksud si lopak ker…
    berlakon kayu… pengacara fail… jual tudung benggali harap agent jer beli… jadilah duta pil tinggi asalkan hidup mewah kan gitu kan…
    sudah2 lah nara ayat tapau…. ko & retis kelantan ko same 2×5

    3

    1
  5. Adudu says:

    Keje asyik nak meyindir orang je si dia ni

    2

    1
  6. Anonymous says:

    Suka perli org. Perangak kampung giler!

    0

    1
  7. Anonymous says:

    Nabila sindir fakejura dan fattah la tu. Suara sumbang mcm jadah nk keluarkan lagu, lakonan pon kelaut dua2 ekor. Lagi mau jd penyanyi. Murung aku dgr lagu raya fattah.

    8

    0
  8. Anonymous says:

    aku ingatkan dia perli janna nick! suara janna nick kan kelaut gak.

    2

    0

Leave a Comment

Optional