Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dipaksa Menyanyi, Perkara Yang Paling Memalukan Saya Pernah Buat Dalam Hidup – Nabila Huda

Nabila Huda memang cukup dikenali sebagai seorang pelakon yang mantap serta berbakat dan merupakan anak kepada penyanyi rock lagenda terkenal, Amy Search.

Ada juga peminat yang bertanya mengapa Abil tidak mengikuti jejak langkah bapanya itu, namun tidak ramai yang tahu beliau sebenarnya pernah mencuba nasib dalam bidang nyanyian dan merakam single berjudul X-Ray pada tahun 2009.

Advertisement

Namun, menurut Abil cubaan beliau untuk menjadi penyanyi selepas dipaksa oleh keluarga adalah perkara yang paling memalukan beliau pernah lakukan dalam hidup.Mungkin bayaran sebagai penyanyi itu lebih lumayan, tetapi Abil memberitahu beliau menceburi bidang hiburan bukan kerana ingin hidup mewah.

Tabik dengan Abil yang tidak mahu terlalu mengejar populariti dan hanya fokus kepada satu bidang yang beliau sememangnya berbakat. Tidak macam sesetengah artis lain sekarang, semua benda mereka nak “tapau” asalkan boleh hidup mewah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. Anonymous

    June 12, 2018 at 8:33 am

    aku ingatkan dia perli janna nick! suara janna nick kan kelaut gak.

  2. Anonymous

    June 12, 2018 at 12:24 am

    Nabila sindir fakejura dan fattah la tu. Suara sumbang mcm jadah nk keluarkan lagu, lakonan pon kelaut dua2 ekor. Lagi mau jd penyanyi. Murung aku dgr lagu raya fattah.

  3. Anonymous

    June 12, 2018 at 12:01 am

    Suka perli org. Perangak kampung giler!

  4. Adudu

    June 11, 2018 at 9:20 pm

    Keje asyik nak meyindir orang je si dia ni

Loading...
To Top