June 11th, 2018

Nabila Huda memang cukup dikenali sebagai seorang pelakon yang mantap serta berbakat dan merupakan anak kepada penyanyi rock lagenda terkenal, Amy Search.

Ada juga peminat yang bertanya mengapa Abil tidak mengikuti jejak langkah bapanya itu, namun tidak ramai yang tahu beliau sebenarnya pernah mencuba nasib dalam bidang nyanyian dan merakam single berjudul X-Ray pada tahun 2009.

Namun, menurut Abil cubaan beliau untuk menjadi penyanyi selepas dipaksa oleh keluarga adalah perkara yang paling memalukan beliau pernah lakukan dalam hidup.Mungkin bayaran sebagai penyanyi itu lebih lumayan, tetapi Abil memberitahu beliau menceburi bidang hiburan bukan kerana ingin hidup mewah.

Tabik dengan Abil yang tidak mahu terlalu mengejar populariti dan hanya fokus kepada satu bidang yang beliau sememangnya berbakat. Tidak macam sesetengah artis lain sekarang, semua benda mereka nak “tapau” asalkan boleh hidup mewah.


15 responses to “Dipaksa Menyanyi, Perkara Yang Paling Memalukan Saya Pernah Buat Dalam Hidup – Nabila Huda”

 1. Anonymous says:

  aku ingatkan dia perli janna nick! suara janna nick kan kelaut gak.

 2. Anonymous says:

  Nabila sindir fakejura dan fattah la tu. Suara sumbang mcm jadah nk keluarkan lagu, lakonan pon kelaut dua2 ekor. Lagi mau jd penyanyi. Murung aku dgr lagu raya fattah.

 3. Anonymous says:

  Suka perli org. Perangak kampung giler!

 4. Adudu says:

  Keje asyik nak meyindir orang je si dia ni

Loading...