July 18th, 2018

Baru-baru ini, gaya pengacaraan Janna Nick di Melodi menerima kritikan yang agak pedas daripada rakan artis seperti Syazwan Zulkifly yang menganggap Janna terlalu gedik dan Aiman Hakim Ridza yang mengatakan pengacara program itu tidak tahu untuk menghormati orang lain.

Tidak mudah melatah meskipun turut dikecam oleh netizen, Janna menerima segala kritikan dengan hati yang terbuka dan sentiasa menghormati pandangan orang lain.

Terdahulu, Syazwan memohon maaf kepada Janna kerana menggunakan perkataan dengan nada menyindir cara pengacaraan Janna. Apa yang membuatkan ia menjadi bualan hangat netizen adalah kerana perkataan ‘monyet’ yang digunakan oleh Syazwan menerusi status yang dimuat di akaun Twitternya.

Bagaimanapun, Syazwan Syazwan  tampil memohon maaf sekiranya perkataan yang beliau gunakan itu ada mengguris hati pelakon wanita itu.


27 responses to “Dilabel Pengacara Gedik : Janna Nick Terima Segala Kritikan”

  1. Anonymous says:

    lama gak tak tgk.melodi nih..janna ni kuranggeeee..tukar le pengacara lain nak tgk cam ner …suka pakai baju ketat laa…tak npakke pengarah tu..

  2. AdeAkuKesah says:

    dah lama x layan…sbb makan mohsan nagn pengacaranya

  3. Alia says:

    Bodoh tv3 ni…..dia ni gedik sngt….terkinja kinja mcm baguih sngt .weiii org meluat laaa

  4. Makcik Bawang says:

    Serius aku dah lame giler tk tgk MELODI sb Jannah jd host.
    Sebelum ni AG ngan AWAL aku tk penah tk tgk MELODI.
    Tapi mmg Jannah ni bajet good2 je time mengacara pdhal ntah ape2 je.

  5. Anonymous says:

    melodi ni yg best masa Wahid senarion dgn farah fafau jd pgacara je yg best

Loading...