Dilabel Pengacara Gedik : Janna Nick Terima Segala Kritikan

Hiburan

Dilabel Pengacara Gedik : Janna Nick Terima Segala Kritikan

Baru-baru ini, gaya pengacaraan Janna Nick di Melodi menerima kritikan yang agak pedas daripada rakan artis seperti Syazwan Zulkifly yang menganggap Janna terlalu gedik dan Aiman Hakim Ridza yang mengatakan pengacara program itu tidak tahu untuk menghormati orang lain.

Advertisement

Tidak mudah melatah meskipun turut dikecam oleh netizen, Janna menerima segala kritikan dengan hati yang terbuka dan sentiasa menghormati pandangan orang lain.

Terdahulu, Syazwan memohon maaf kepada Janna kerana menggunakan perkataan dengan nada menyindir cara pengacaraan Janna. Apa yang membuatkan ia menjadi bualan hangat netizen adalah kerana perkataan ‘monyet’ yang digunakan oleh Syazwan menerusi status yang dimuat di akaun Twitternya.

Bagaimanapun, Syazwan Syazwan  tampil memohon maaf sekiranya perkataan yang beliau gunakan itu ada mengguris hati pelakon wanita itu.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

27 Comments

  1. Anonymous

    July 20, 2018 at 3:41 pm

    lama gak tak tgk.melodi nih..janna ni kuranggeeee..tukar le pengacara lain nak tgk cam ner …suka pakai baju ketat laa…tak npakke pengarah tu..

  2. AdeAkuKesah

    July 19, 2018 at 3:00 pm

    dah lama x layan…sbb makan mohsan nagn pengacaranya

  3. Alia

    July 19, 2018 at 11:46 am

    Bodoh tv3 ni…..dia ni gedik sngt….terkinja kinja mcm baguih sngt .weiii org meluat laaa

  4. Makcik Bawang

    July 18, 2018 at 4:15 pm

    Serius aku dah lame giler tk tgk MELODI sb Jannah jd host.
    Sebelum ni AG ngan AWAL aku tk penah tk tgk MELODI.
    Tapi mmg Jannah ni bajet good2 je time mengacara pdhal ntah ape2 je.

    • Anonymous

      July 18, 2018 at 5:33 pm

      aku pun… menyampah nk hadap… muka tak malu plak tu tak nak keluar melodi

  5. Anonymous

    July 18, 2018 at 2:47 pm

    melodi ni yg best masa Wahid senarion dgn farah fafau jd pgacara je yg best

Loading...