Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dikritik Pengacara Popular Guna Bahasa Kesat, Che Ta Luah Rasa Terkilan

che ta

Pelakon popular, Rozita Che Wan (Che Ta) baru-baru ini mencuri tumpuan apabila tampil dengan busana berwarna perak dengan labuci berkilau ketika mendapatkan suntikan dos kedua vaksin.

Advertisement

Menerusi satu hantaran di Instagram, Che Ta secara berseloroh bimbang baju akan reput jika dibiarkan terlalu lama di dalam almari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1)

Walau bagaimanapun, gaya glamor Che Ta itu menerima kritikan daripada pengacara, Azwan Ali. Tulisnya di Twitter, pelakon wanita itu seperti sudah buang tabiat apabila tampil berpakaian sedemikian ke Pusat Pemberian Vaksin (PPV).

Kecewa dengan bahasa kurang sopan yang dilemparkan, Che Ta sendiri tidak mengetahui mengapa Azwan Ali sanggup berkata sedemikian. Menurutnya, dalam tahun ini sahaja, mereka sudah tiga kali bertemu dan sangat mesra di antara satu sama lain.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1)

Meluahkan rasa kesal, isteri kepada Zain Saidin ini tidak menyangka rakan yang telah lama dikenalinya itu sebenarnya mempunyai masalah tanpa pengetahuannya.

Advertisement

che ta ppv

Tambahnya, sepanjang bertemu menerusi beberapa program tahun ini, mereka berbual mesra, mengambil gambar selfie dan membuat panggilan video bersama-sama.

Betul la kata orang. Kalau di depan mulutnya manis. Balik belakang lain bicara!

Di akhir hantaran, Che Ta menitipkan doa semoga Allah SWT memberi hidayah dan dia tidak lagi berkelakuan sedemikian. Orang ramai yang turut terkejut menasihati pelakon ini supaya bersabar sahaja dengan kerenah individu itu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    August 8, 2021 at 5:15 pm

    Whatever la korang ni. Gaduh la sampai saman2 yek. Kes Covid x turun2 pun if korang ni betul or menang. Betul2 boomer la. Next!

  2. Anonymous

    August 8, 2021 at 11:22 am

    Bagi aku lantak die la nk pakai ape.
    Janji x kacau orang,
    x gune duit orang,
    x caci maki orang.
    Jaga hal sendiri.
    Jgn sibuk jaga hal orang.

    Sedih nye hidup kau mncari musuh je,
    ade je isu habis di caci maki,
    diri sendiri x sempurna,
    duit pun harapkan gula2 dari abang sendiri.

    Nk harapkan kau, mmg x de bakat.
    Tengok kau mengacara pon bosan & menyampah.
    Kau je syok sendiri diva bodoh & miskin tp duk sibuk hina orang.

    Rumah apartment kau yg buruk & sempit yg beli gune duit yg abang kau bagi tu jugak la yg kau duk canang 1 dunie facing klcc,
    padahal facing pasar borong.

    Dah tue tp bodoh,
    knp kau perlu ade dlm industri,
    bakat x de,
    rupe x de,
    kate2 nista je ade.

    Harap kau berubah & dapat hidayah.

  3. Kai

    August 8, 2021 at 10:45 am

    1st dose tuneup beg mahal..2nd dose pulak pakai baju mcm nak gi high class function…. kalo tak kena kecam pon nasib..memang betul kata2 azwan Ali tu…. endless attention seeker

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top