Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dikritik Menari Bersama Iqram Dinzly : Johan As’ari Jelaskan Perkara Sebenar

Baru-baru ini, video Johan As’ari menari bersama Iqram Dinzly menerusi Instagram Live mendapat pelbagai komen daripada netizen. Ada yang salah anggap dan mengatakan Johan sudah terikut-ikut dengan perangai pelik Iqram sehingga video tersebut tular di media sosial.

Advertisement

Tidak menyangka video tersebut mencetuskan salah faham, Johan menjelaskan beliau hanya mahu bertanya khabar Iqram dan sebenarnya membawa sahabatnya itu berjumpa dengan Datuk Ustaz Kazim Elias.

Rancangan saya pada awalnya untuk berjumpa Datuk Ustaz Kazim Elias di Ipoh, jadi dalam kesempatan itu saya singgah berjumpa dengan Iqram di rumahnya. Saya menari suka-suka sahaja untuk hiburkan Iqram dan saya sedar tentang rakaman secara langsung itu. Saya minta maaf dan tidak sangka pula orang salah tafsir sehingga menjadi tular.

Berbicara mengenai Iqram, Johan meminta agar masyarakat tidak lagi mmelemparkan kata-kata negatif dan memberikan ruang kepada Iqram yang dikatakan sedang menghadapi beberapa masalah peribadi.

Bagi saya dia okey sebenarnya, cuma perlu beri sedikit masa kerana ibunya yang masih dalam edah akibat kematian suami.

Johan boleh dijadikan contoh sebagai sahabat yang sanggup berada dalam keadaan susah dan senang. Meskipun ramai yang mengkritik dan mengecam kelakuan pelik Iqram, beliau tidak begitu dan terus bertanya khabar serta ingin membantu rakannya itu. Salute!

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 Comments

  1. biaq p la kat depa

    January 3, 2018 at 10:43 am

    apa salahnya depa menari mcm tu? lainla kalau depa p joint tarian tiang ka….x pun p joint safie pondan tu ka…..ini kawan2 nak lepaih gila2 sama2 pun tak bley ka? nampak sgt netizen ni tak bahagia!

  2. Anonymous

    January 3, 2018 at 10:34 am

    Yang gelek gerudi macam anak dara Kazar tu tak pulak netizen kata gila ye.

  3. Anonymous

    January 3, 2018 at 10:19 am

    Manusia mmg suka menghukum.

  4. TUL

    January 3, 2018 at 10:17 am

    Aku rsa ni yg iqram nk sbnrnya,nk prhtian dr kwan2 ..yyela..bpak dia pn bru passed awy kn?tp org sdap ckp dia gila.

    • Saddiq Halim

      January 3, 2018 at 12:47 pm

      Ksian iqram ni. Dulu kwn baik dgn si foZiah gous sikit punya lama, bertahun2. Skali foziah caras boyfren ramona zam2 time tu terus dia senyap n x kwn dgn iqram da. Even iqram siap pnah buat statement kat media yg die terkilan foziah bertunang pun x gtau die, tau2 iqram dipinggirkan mcm tu je. Part tu aku sedih, bkwn baik tapi lesap mcm tu je, rsenye laki foziah tu jnis kuat jeles psl tu jadi mcm tu..

    • Public Mutual

      January 3, 2018 at 2:13 pm

      Eyy naseb la ramona tu x jadi ngn laki fouziah tu. Hipokrit big time. Alim2 kucing tpi hati hitam. Wlaupon laki palestin ramona tu tak alim tpi aku bleh nampak keikhlasan hati dia jauh better dari si zhaf yg pakai ayat agama tapi prangai pon mcm haram. Aku pon mgharap sgt iqram ngan fouziah dulu tapi dah bukan jodoh kan..

    • cilimanis

      January 3, 2018 at 3:45 pm

      perangai cam haram?Apa yang dia buat ye?

    • Anonymous

      January 3, 2018 at 3:46 pm

      tersengeh2 datang ofis aku nak lobi projek kot….
      operator tanya nama boleh dia jawab “saya ***** jiran dato sri *****, bagitau dia macam tu….”
      tak professional langsung!

  5. peminat johan

    January 3, 2018 at 10:09 am

    salah ke dia….

    • Anonymous

      January 3, 2018 at 1:05 pm

      si iqram ni, makin org ckp hal die, makin die buat perangai xsenonoh. apsal bapak die meninggal die nk depress smp mcm tu skali? da besa kan, masih xboleh terima hakikat ke? alasan je tu. bebudak kecik yg kematian mak ayah dlm sekelip mata pon xde la smp nk tunjuk gile mcm die ni. bangga ke ape? at least bsyukur sbb sempat jaga bapak die time sakit, n da boleh expect bapak die akan pegi. sblm bapak die meninggal pon die da wat perangai, nk tarik perhatian. ape kene mengena bagi die mase sbb mak die masih dlm eddah plak??

Loading...
To Top