Written by serenity | December 27th, 2017

Perkahwinan rahsia antara pemuzik Gegar Vaganza, Ude Wahid, 29, dengan pelakon, Izreen Azminda, 32, kini sudah tidak rahsia lagi. Sejak ia didedahkan oleh isteri pertama Ude Wahid, pasangan ini menerima kecaman Netizen sehinggakan mereka berdua terpaksa mematikan fungsi komen di akaun Instagram masing-masing.Terbaru, Ude dan Izreen telah mengadakan sambutan ulangtahun kelahiran anak Ude bersama isteri pertama, Intan Liana Azman, 32, iaitu Arish Muqri, 3, dan Ariq Mushri, 1. Khabarnya, Izreen telah menempah dua kek untuk meraikan dua adik-beradik itu di kediamannya. Bagaimanapun, sambutan yang turut melibatkan ibu Ude itu tidak melibatkan Intan Liana. Dalam kapsyen yang ditulis, Izreen mengucapkan terima kasih kepada ibu mertuanya kerana sudi datang makan nasi ayam bungkus di rumahnya.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Sebaliknya, Intan melalui akaun Instagramnya memuat naik gambar-gambar menunjukkan dia menyambut hari lahir anak-anaknya dengan adik -beradik dan rakan-rakannya di tempat dan waktu yang berlainan.

Sehubungan itu, Netizen telah menulis komen mengenai Ude di ruangan komen Instagram Intan.  Ude disifatkan berlaku tidak adil kerana tidak menjemput Intan yang merupakan ibu kandung kepada anak-anaknya dan mereka juga menyifatkan Izreen telah meruntuhkan rumahtangga Ude dan Intan. Ude juga tidak ada di majlis di mana Intan menyambut ulangtahun kelahiran anak-anaknya itu.
Screen_Shot_2017-12-27_at_10.13.31_AM
Screen_Shot_2017-12-27_at_10.14.22_AM

Screen_Shot_2017-12-27_at_10.14.42_AM

Screen_Shot_2017-12-27_at_10.15.11_AM
Bagaimanapun, seorang Netizen telah menegur pengguna Instagram yang disifatkan cuba memfitnah ibu Ude Wahid.Screen_Shot_2017-12-27_at_10.13.59_AM

Bagi penulis, ada baiknya kita mengelak dari komen mengenai perkara yang kita tidak tahu mengenai ibu orang lain.

Ude bagaimanapun telah menyahaktifkan akaun Instagramnya, dipercayai kerana komen-komen Netizen yang ditujukan kepadanya.

Setakat ini, tidak diketahui mengapa Intan tidak ada bersama-sama menyambut ulangtahun kelahiran anak-anaknya. Diharap semua baik saja buat mereka bertiga. –beautifulnara.com

 

118 responses to Dikecam Tak Sambut Birthday Anak Dengan Isteri Pertama, Ude Wahid Nyahaktif Instagram?

  1. mak cute says:

    gedik bergambar nak tjk ko tgh bahagia…tgk IG ude ni pun siap cam sound intan #sabar tu…ayat cm perli intan…apa la ko ni ude…tgh bahagia jap dgn brg baru…brg lama ko pakai buang je ke…tang mana adil dia ni…sian intan…

    90

    1
    • Anonymous says:

      biasalah..
      dah dapat buah baru…buah lama ditinggalkan.

      46

      0
    • Anonymous says:

      bg sye senang je, klu intan asyk skt hati n rse diri teraniaya cerai je la……klu takut kelak xdpt hak jagaan ank2, cari kerje n kerje demi niat utk anak2….inshaallah die blh fight tuk diri sdri…. tapi mgkn intan rela mkn hati, tp bg wanita lain, ambil la kes sebegini jdkan iktibar tuk diri sdri…bkn meminta tuk jd spt die, tp sbg persiapan diri jika takdir diuji sebegini…. jgn terlampau bergantung kepada suami, if yes die mampu tggung isteri tp xmgkn kan 1 ari nnt die terlebih mampu utk tanggung isteri baru…smpikan isteri lame di lupekan.. sye seorg isteri, tp sye xblh mghrpkan suami 100% utk tanggung hidup sye….sye ade ank2, sye perlu kerje demi mereka juge….. ujian dtg xdiduga, jd kte sbg wanita n seorg isteri kene berdikari sdiri……

      53

      0
    • Bubble Pop says:

      Pompuan extent masjid katenye..kt ig kemain tayang anak dier mandi kt pool condo ude..mmg saje nak sakitkan hati intan ni..posing ngn mak mertua pn kemain melentok menggeletis mcm bontot byk cacing.

      40

      0
    • Fidot says:

      Kpd 1st wife, bercerai jela dari makan hati dgn suami & madu bangang camni. Cari keje so x bergantung nasib kt suami yg blum tentu berlaku adil beri nafkah zahir batin. Kpd wanita2 sekalian, jauhkanlah diri dari jadi perampas. Sila biasakan diri berdikari ada duit sendiri so bila jadi mcm ni, ko boleh buang je jantan x guna mcm ni. Live life to the fullest with your wonderful children. Jgn jadi bodoh bertahan tapi x redho dgn perilaku suami sbb itu hanya akan buat ko menderita & benda ni selalu beri kesan negatif kat anak2. Allah swt ni Maha Adil, so move on jela… Byk lagi cara nk dapatkan syurga Allah, x semestinya melalui suami yg x guna mcm ni.

      21

      0
  2. Pekerja Gomen says:

    Izreen…. ada nampak trying so hard to show that you happy…
    Susah jugak ye buat bdan menggelinjang, menggeletis dan menggedik mcm tu…
    oh… tak susah ek…
    itu mmg diri u….
    Garit forever

    133

    0
    • Anonymous says:

      awal2 lagi si laki tidak berlaku adil. inilah yng menjadi kerisauaan pd isteri pertama bila bermadu… bila isteri baru ditatang bagai minyak yg penuh. isteri tua hmmm…dibuat mcm alas pelapik kaki je….

      80

      0
      • Anonymous says:

        EXACTLY…..

        28

        0
        • tipahhhhhhhhh says:

          Betul.. Sbb tu pompuan la ni sebut je poligami “seriauuu”.. Sbb tau suami xmampu.. Tapi yg hat jantan dok sebok jatuh hukum kata pompuan jaman sekarang “menolak sunnah menolak pahala menolak sorga etc2”.kapla otak sungguh..nah skang tengok..ni baru sikit kat luaq tu melambak kes2 dari kritikal dari ni akibat poligami ikut nafsu, bukan ikut sunnah nabi.

          53

          0
  3. damai says:

    kalau x tahu cerita jgn menghentam, itu dah dosa, we not at their shoes, so better keep quiet, mungkin izreen try to be good with the 1st wife cuma mungkin 1st wife blm mentally prepared to face. doa kan baik2 aja blh tak, mrk dah nikah so sape kita nak pertikaikan, jgn terlalu menghina org yg berpoligamy nanti berbalik terjadi terhadap diri kita atau keluarga kita

    4

    116
    • lupikirlahsendiri says:

      kalau ye pun, tak perlu kot beria2 post semua tu dalam ig. kena jaga hati madu. ade ke dia cuba nak jaga ?

      115

      1
      • Anonymous says:

        betul2. setuju!

        23

        0
      • Anonymous says:

        Betul tu. Jaga lah hati isteri pertama tu. Tu tak dia asyik post kat ig. Cintan cintun dgn laki. Ko rasa? Org nak redha pun jd menyampah. Kalau kena Kat aku aku pelangkung kepala laki n pempuan tu skali. N talk to the hand I can live without u.

        34

        0
    • milah says:

      agree dgn u. manusia ni suka blm kondem org mcm dok dlm kain org tu je tau semua. menyibuk tahap teruk la korang ni.

      0

      57
      • anon says:

        ni spesis bini no 2 ni ..
        muahakaka

        41

        0
      • nana says:

        dh die tayang sapa suro. DAH LA BODOH… GEDIK LAK TU. bkn suro berlakon suci pon tp jgn la buat benda dpt maki. laki bini tak de otak. nk tunjuk bagus tak bertempat. buat ig semata2 nk tyg kebagangan. maki la mkn die. milah oi… brenti la jd bebal sejati.

        7

        0
    • Ona says:

      Ada mata baca.Ada otak fikir.Macam ni ke konon nak berbaik dengan bini pertama.Dua2 laki bini kedua ni sibuk perli2 dalam instagram & si Izreen letak gambar cheeky kenyit2 mata.Si Intan ni dianiaya.At least adalah perasaan kasihan atas sesama manusia pada Intan.Ude ni suami dayus.Dia benarkan perempuan lain ceroboh rumah tangga dia yang baru setahun jagung.Dah la Intan tu tengah mengandung dulu.Walau mereka dah kahwin tp tindakan mereka tu kejam,menyakitkan Intan.Tak payah la nak bersangka baik.

      63

      0
    • Anonymous says:

      damai ni mesti izreen.puiiiiii

      4

      1
    • hot la sangat says:

      u ni kak jering kerrr? kipas bontot sgtttt! anak2 tu tetap hak intan takyah nk tunjuk baik sgt nk rampas hak intan dr anaknya. aku hrp pasni jgn producer amik ko blakon lagik, ko bela jk ude tu ko mampu kannnn?? ni ada masa karang klu tak sunat jemaah ke sunat terawih kerr ko bagi ude g jumpa pak salih yaakob suh ude mendalami lagi bidang dn tgjwb bpoligami. baru dpt kawen artis dah tak semenggah, klu artis hot takpe la gak ni artis dah senja tahap sejuk beku lagi tuh. geli la geliii tau tak??

      6

      0
  4. Kak peahhhh says:

    #boikotizreenazminda

    69

    1
  5. No name says:

    Ijreen ni tak ingat lagi ke statement dia dulu kata cuma nak kongsi kasih & akan letak kan diri pada tahap paling bawah…?? Ini dah mcm melebih² pulak….Cakap X serupa bikin…Dasar pompuan X sedar diri…

    92

    0
  6. benci ude kimak says:

    perangai jantan kimak memang cam ni no wonder!

    41

    0
  7. Anonymous says:

    Kesian anak2… disebabkan keputusan ibubapa, anak berpisah dengan orang tersayang. Ya Allah jauhilah perkara ini kepada semua umatMu.. Amin…

    44

    0
  8. melati says:

    Pemuzik..!! “….memang pantang keturunan aku kawin Pemuzik ” berapa kerat sgt pemuzik Malaysia dapat…, ibarat kais pagi makan pagi ./.. Izreen ..ni saya nk ckp dr ko kawin dgn Pemuzik Malaysia ni , baik ko kawin dgn Pion….” Pion ader gk side income :.. Pemuzik Malaysia apa hado.???? hmmmmm

    21

    0
  9. meluattttttnya aku tgk lentok liuk si ppuan jalang tuhhhhh… kalau nk tunjuk ko bahagia x payah melentok liukkan badan sgt kat mak mertua… gaya ko saje provoke madu..

    54

    1
  10. zai says:

    psiko gile ambik gambar camtu.huhu

    49

    0
  11. Anonymous says:

    Mana X nya ude ngan maknya menepek kat menantu baru sbb menantu baru ada kerja ada pendapatan, rumah pun ada, glamour pulak tu. Isteri lama xda apa sumbangan setakat sumbang cucu org x pandang Skrg ni kena hulur sikit baru lah nampak ada kepentingan. Kesian isteri pertama. Semoga anda tabah. Carilah peluang pekerjaan biar dari bawah asal Ada pendapatan baru org pandang. Ude nampak ketidakadilan disitu mcm mana org tak kecam poligami. Aish. Izreen kata menumpang Kasih buat2 lah menumpang ni dah masuk bilik utama gamaknya. Moga baik2 aja lah.

    78

    0
    • Anonymous says:

      Tetiba aku setuju plak ngan komen ko. Dari pemerhatian aku pun, cenggitu lah, ada sejenis mak mertua yg kalau menantu tu jenis berduit, dia punya puji tu kemain haii intan payung, kalau menantu yg suri rumah dia pandang macam makan duit laki a.k.a anak beliau. Kekadang cucu pun dia boleh kastakan. Ni aku tgk dari kawan2 sekeliling pun ada. Kadang terpikir plak aku, mak mertua sejenis ini memang tade perasaan ke camne ? mementang laki tu anak dia. Kalau anak pompuan dia orang buat camtu, tak meroyankan beliau ?

      39

      -1
  12. Meluat says:

    Org berpolufami aask nk berpolifami tp x ikut hukum…abai isteri 1..ambl anak bgvisteri ke 2 jg.. bodoh nk mampus sbb dh jena mandrem ke apa…xde telur pya suami. Isteri 1 kau ugut jgn jmpa press..isteri 2 dgn muka puaka citer mcm dia isteri san madu yg baik…padahal dia madu dr neraka jahanam. Doa dr netizen mmg nk tgk kau ude dan uzreen tersungkur smpi akn main muzik di psr mlm utk cr nafkah sn kau berdua aniaya isteri 1 dan pisah kn dr ais…kau tggu je

    22

    0
  13. Ex-Amnet Forumer says:

    Izreen is doing it slowly, but surely. Best of bad luck to the ones who cause hurt.

    39

    0
  14. lols says:

    Lari topik jap..cntik rumah izreen..kirenye si ude ni cuci kaki la ye? Bini dh ade rumah n kete..ape yg die tanggung pn xtau.. sng kje jd laki zmn skan jd tuan, bini jd hamba ..blm part mengarah itu ini lg..kenyataannya dr kecik lg ank laki dididik jd tuan..x cakap sume tp kebanyakan..ape pn skrg ni lg ramai kawin lg masyuk..

    36

    0
  15. Tk says:

    To all suami klu dh kawin dan jatuh cinta lagi lagi dan lagi ko pandai pandai lah berlaku adil. share and show kasih sayang to all wives cos SHARING IS CARING. To all pompuan yang mbik laki orang ko tu numpang. Sedar diri Jgn buat perangai. Jadi isteri yg baik bukan parasit. jgn tamak cos SHEARing is UNCARING. Klu tak paham ko bukak dictionary dan absorb makna nya. GET IT?

    21

    0
  16. Anonymous says:

    Mengadanyaaaa .. setiap pic ngan mak mentua nak lentok2 kepala kat bahu Bagai!! Nak tnjuk kat org la tu yg kononnye mak ude pun suke ko kan!! Kesiannye 1st wife!! Laki cmni.. baik tinggal aje!! Bacul! Pengecut! Kalau mmg adil xpe la gak.. ni obvious gile saun2 1st wife sebab nak backup yg 2nd!! Booooooo

    37

    0
  17. Anonymous says:

    Mengadanya!!! Setiap pic nak lentok bahu kat mak mentua!! Nak tnjuk yg mak mentua ko pn suke ko??? Kesian 1st wife!! Laki cmni patutnye tinggal je! Bacul! Pengecut! Obvious gile asyik saun 1st wife sbb nak backup yg 2nd!! Mana keadilan dalam poligami?????? Booooooo

    Tula izreenn.. ko dlu kemain ngan si rita hashtag2 perampas suami org mase kes aidil kawin ngan zarema dlu..
    Skang.. yg ko ludah tu kene balik muke ko!! Loser

    21

    0
    • scarlet. says:

      Alaaaa…Rita dulu pun nasib lah bini Aqasha viral psal ws up tu…tu pun sempat lagi tu Rita serang balik bini Aqasha tu…ya lah asyik dduk maki hamun si Zarema….spai banjet2 diri tu “Presiden of Perampas Laki Orang” ……last2 Allah tu tunjuk perangai sebenar dia……dekat IG bukan main..”Anti-social”…tapi selalu tgok …mak ai..gedik dia tu.mengalah orang yg sosial…

      0

      0
  18. Meluat says:

    Org berpolugami awak nk berpoligami tp x ikut hukum…abai isteri 1..ambl anak bg isteri ke 2 jg.. bodoh nk mampus sbb dh kena mandrem ke apa…xde telur pya suami. Isteri 1 kau ugut jgn jmpa press..isteri 2 dgn muka puaka citer mcm dia isteri san madu yg baik…padahal dia madu dr neraka jahanam. Doa dr netizen mmg nk tgk kau ude dan uzreen tersungkur smpi akn main muzik di psr mlm utk cr nafkah sn kau berdua aniaya isteri 1 dan pisah kn dr ais…kau tggu je

    9

    3
  19. jering celaka says:

    apalah korang ni kutuk2 IMAM IZREEN.. sian tau IZREEN berduka lara IMAM dia kena maki.. IMAM dia laki terbaik tau,,, BERSKANDAL time bini pregnant, ramas APAM IZREEN atas SOFA dirumah IZREEN masa bini dalam pantang… BERKAHWIN time anak bru 8bulan..
    tulah IMAM IZREEN.. IMAM yg bakal bawak IZREEN ke syurga DONIA.. boleh gesel2 tetek walau dimana jua..
    sekarang IMAM IZREEN dh sambut besday anak bersama IZREEN n MAK.. makan nasi BUNGKUIH lagi.. Mak xkesah sebab MAK dapat habuan wang ringgit LV mahu pon PRADA dr MENANTU mak tersayang sbb Menantu MAK KERJA MENGANGKANG2 diset2.. mengesel2 tetek di set.. MAK jgn risau.. duit tetap menantu mak akan hulurkan janji MAK RESTU IMAM n IZREEN kawin sudah la..
    lpsni kalau ada HERO BARU .. IZREEN janji IZREEN takkan dah mengelejat2 badan mcm terkena BADI BABI.. sbb Izreen janji IZREEN setia ngan IMAM izreen sorang tu je..

    menantu mak hat lama buat apa kan.. jadi suri rumah je…tak mendatangkan hasil..xleh beli mak beg2 mahal… mak janji tau nasihatkan IMAM IZREEN tu supaya CERAIKAN menantu xde hasil mak tu… and IZREEN akan bagi mak cucu baru.. cucu2 lama tu bio kan ngan menantu mak tu.. bukan rugi pon…. nnti cucu2 mak yg 2 org tu tau la menantu mak yg pertama tu handle..

    janji MAK tenang aman damai leh selfie2 tangkap GAMBO LENTOK2 bersama menantu baru mak

    hahah

    43

    1
    • damai says:

      astagafirullah ayat jering celaka, sghnya kamu sudah buat fitnah terhadap Izreen. Yea mmg btl dia nikah suami org, tapi cara kamu menfitnah Izreen aduhai,

      1

      36
      • jering kuda says:

        hoiii damai ko ni jering kan.. bukan main membackup..
        takde keje ke..
        kesian….
        biasa org baru kawen sweet2 gi honeymoon..
        ni baru kawen kena hadap hencapan kecaman netizen…
        rasakannnnn..

        13

        0
      • jering celaka says:

        tang mana fitnah.. betul kan… gambar2 yg bergantungan di rumah jering n kude tu menunjukkan jering n kude berskandal masa intan masih mengandung.. xleh nak tipu tang rambut kude tu..
        /
        sekejap jering kata takde org datang umah dia.. pastu semalam kat FB harian metro live kata ada kawan dtg n tangkp gambo sebarkan.. pastu mula2 kata gambo tu dalam rumah bila kena kecam kata dalam bilik tido…tang situ dah nampak jering ni ckp belit2..
        /
        apa yang u boleh dpt ngan membekap pelakon yg pandai berlakon ni..menipu tu dah jd darah daging dia…
        /
        dia yg caras laki orang pastu marahkan isteri pertama kena iv ngan press.. heii DAMAILAH KAU DISANA.. si jering celaka ni mmg niat nk dudakan KUDE tu awal2 lagi tapi sbb kantoi terus kata nak EXTEND masjid..
        /
        extend kepala bana dia kalau post2 IG semua provokasi kat isteri pertama.. dan si KUDE DAYUS ni.. kat isteri 1st kol warning2 jgn ckp apa tutup mulut .. tang JERING penyondol babi ni xde pulak nk warning tutup mulut.
        /
        tu bukan setakat nasi kukus dah tu.. tu dah kena nasi kangkang tau… ude tu benci isteri pertama macam isteri pertama tu menyundal ngan jantan lain.. dia xkaji ke sejarah KEJALANGAN jering ni
        /
        ammar bahri, fahrin ahmad, shuib semua nak terai,,nasib jantan2 ni bijak xtergoda ngan betina kena badi babi ni..kalau x .. xtau la nasib dorang.
        /
        DAMAI hang p kaji dulu la sejarah jering penyondol ni baru leh tuduh org fitnah ke x…

        6

        0
      • jering celaka says:

        ko igt aku ni xde kerja nak memfitnah2… ko dh kaji ke sejarah KEBURUKAN JERING ni?… bape banyak dah try market xd[t2 akhirnya KUDE gak jatuh ketangan dia.. sebab apa? sebab KUDE tu termakan BUDI la kot… kalau x .. xdela JERING duk mengAIBkan laki serata alam kata dia menanggung FAMILY KUDE.
        /
        itu pun gigih si JERING duk kata INTAN yg bocor RAHSIA deme kawin.. padahal di yang mengeletis duk MRS R la.. MRS UDE la.. IZreen Azaminda Radzi la kat Ig.. netizen detect awai lagi sebelum press terjah INTAN.
        /
        Alih2 Intan gak kena serang ngan JERING N KUDE kata INTAN buka rahsia.. wei DAMAI… kalu ko jadi bini no 1 laki ko kawin lain ko rasa ko leh senyap ke.. INTAN tu sebaik2 isteri tau.. press terjah pon tetap beria memuji KUDE lelaki baik bertanggungjawab.. salahkan diri sndiri tak pandai jaga laki.
        /
        walhal laki menJALANG ngan JERING time dia ngah mengusung perut lagi.. dalam pantang gamaknya KUDE n JERING tangkap gambar atas sofa tu… yelah bini xleh berkhidmat BATANG KUDE teringin la APAM JERING.
        /
        memang HANAT tau bangsa jering n kude ni..mmg xde nya doa yg baik2 dari netizen.. aku harap ANAK IZREEN laki dia tuntut.. bio dia tau mcmana rasa terpisah ngan anak.
        /
        anak sendiri pandai suruh gf ex suami beranak sendiri.. anak kude ngan intan kenapa kebuluq nak rebut2.. DASAR SYAITAN mmg hati HITAM…konon nak bg berkawan ngan anak dia.. awat? kalu berkawan berdua senang la hang nak BEROMEN ngan KUDE ye JERING.
        /
        heyy make another baby la BABI!!!.. dasar PENYONDOL.. takyah la nak ngaku EXTEND2 bagai..kata la nak sorang..awal2 nk suh KUDE ceraikan intan tapi kantoi dulu terus bertukar jadi wanita lindungan kaabah ..statement bertukar nak extend..
        /
        JERING ni xde nya niat baik pon.. awal2 skandal laki org dah niat xbaik..klu baik xde nya nak jebak diri jdi bini no2… faham x JERING?..

        7

        0
  20. Ex-Amnet Forumer says:

    Wahh..bagusla Izreen ni manjakan anak tiri. Organise birthday, beli kek. Liana, since Izreen nak jd mak tiri penyayang why not suruh anak-anak mintak toys mahal-mahal dgn Izreen. Bila dah remaja suruh anak-anak ketuk mak tiri dia beli Playstation, handphone dan segala gajet-gajet terkini. Bila umo 18, suruh anak-anak ketuk mak tiri beli kereta plak.

    30

    0
  21. Anon says:

    Intan perlukan masa utk terima semua kejadian yg berlaku dekat dia. Jangan terlalu memaksa, kesiankan dia. Baby tu baru nak capai 1 tahun, should be ulangtahun kelahirannya yg pertama itu disambut kedua ibu bapa yg meraikan kehadiran dia. Si jalang jangan menyibuk! Dah nampak busuk sangat kat situ. Org tak marah kau nak jadi bini nombor berapa pun, tapi MESTI ADA HATI PERUT sikit. Semoga insaf dari menyundal ye Zerin.

    38

    0
  22. boikot izreen says:

    seriously aku sedih sgt tgk anak2 intan ni.tgk muka ank sulung dia sayu jee mcm tk hepy.setiap anak2 perlukan kasih syg seorang ayah,tp malangnye anak2 ni dpt ayah yg lahanat tu..semoga rumah tgga ko tk kann aman sebab ko izreen cipta kebahagian atas kesedihan hati wanita lain.ko tggu la

    21

    0
  23. rf says:

    okay. nk bagi komen tkde kaitan sikit. sekarang ni aku nak taw ape update citer pasal hutang baju azura couture tu. senyap jooooo

    8

    0
  24. eton says:

    kemain bergambar lentok kat bahu mak mertua.
    kipas selagi bolehhhhh

    12

    1
  25. Anonymous says:

    #Boikotizreenizmida…. Tkperlu beli kek d. #@junkiebaking sebab izreen sdh tempah seumur hidup tahnia puan fadilla sheikh ibu ude dan keluarga dpt menantu kaya raya…. buang menantu yg papa kedana tiada pendapatan nak bagi ude duit… tahnia pada ibubapa dan keluarga izreen ,pandai mendidik anak soleha pandai bermadu….. untuk intan sediakan lawyer biar pun awak tidak berguna lagi untuk di simpan…. untuk ude wahid cepat2 cerai intan supaya hanya izreen saja isteri loveforever awak dan hanya family awak yg came first…. like musik nanti hidup awak, izren dan keluarga kamu akan seperti note muzik ada high dan low note…..

    17

    -1
    • keyranna says:

      Agree abt intan just bpisah dgn ude. Since uda xde ciri2 pembela,tempat susah senang bsama …so better Intan cari Imam lain sementelah Intan pun muda lagi. Biar nanti Uda plak yg gila talak n tahu la langit tinggi rendah. So intan sila plan your sweetest revenge ye. …(6 tahun dulu saya mngalami apa yg intan lalui n sure enough ex-hubby gila talak).. kita pompuan ni jgn emosi terlebey…kena plan jgk secara classy nk buat apa. Tunjuk kat media awak ok…tau2 je intan maju kehadapan mninggalkn si ude izreen dgn labu2nyer kena makian netizen. Anak2 makesure you dpt hak jagaan n if the father nak jaga weekday ambik je lah…asal x dera biarkan dia rasa tanggungjwp. Lets have good relationshp jgk dgn mentua n ipar duai so that they dun hv bad things to talk abt you… remember #revenge is the sweetest thing you shud look forward…slow but surely!

      32

      0
      • Damia says:

        Indeed sis. Sama la kita. To Intan….bkn nk menggalakkn bcerai, tp klau rsa dh tak bole nk bersama dan hsbd dh mengabaikn intan & anak2… perkara yg pertama proceed kes hadanah dulu-hak penjagaan anak. Then baru buat permohonan cerai. Tuntut nafkah anak2..mcm Rita Rudaini buat. MMg bagi org Melayu Islam yg tak faham bab hukum Islam dan hak isteri/anak2 dalam perkahwinan akan kecam mcm sis RR kena. But yg kita tuntut hak kita & anak2. Mulai arini, sila buat mothly budget setiap sen yg intan keluarkan samadah utk rumah, belanja, mkn, minum, bayar pengasuh anak2 semua direkod & simpan SEMUA resit. Budget list & receipts ni sume akan banyak membantu & jadi bukti dalam mahkamah nanti. Bole cuba apply Biro Bantuan guaman klau gaji kurang dari RM2500.(bole check)…tp lambat sikit sbb dorang pon byk kes nk kena handle. Klau ada duit, amik lawyer yg bagus & cepat buat kje. Bila kita dh tau process & proceeding mahkamah, senang je kes kita (insha Allah). At the same time, jgn buat perkara2 yg diluar batas sbg seorg istri sbb ni akn mmpengaruhi kes. Apa2 hal..atau kemana saja make sure ada mahram temankan (utk elak fitnah) & amik gamba sbg bukti. Move on dgn cari keje ke & dpt kita sibukkn diri. Jgn buang masa bersedih memikirkan nasib. Bukan hina jadi janda…tapi lebih hina klau lupa tanggungjwb & halang suami jalankn tanggungjwb pada istri pertama & ank2. Jgn dengar ckp org psl proceeding mahkamah. Tak faham, sila rujuk ke lawyer. Kbykkn org kita ni tak faham & tak nk tanya..tp ckp mcm2. Tu yg jadi kes lama tertangguh. Klau Ude nk ank..bg la tgk on weekend/cuti biar dia & istri baru ada rasa tanggungjwb sikit. So kita pon ada masa kita sendiri. Jgn takut ank kena dera sbb skrg bdn ank lebam je..bole report polis. Tu je sebahagian tips yg dapat akak kongsikan. Pepon…kita doa yg terbaik jgn sampai bercerai berai. Take care.

        42

        0
  26. Sara says:

    Terbaru, Ude dan Izreen telah mengadakan sambutan ulangtahun kelahiran anak Ude bersama isteri pertama, Intan Liana Azman, 32, iaitu Arish Muqri, 3, dan Ariq Mushri, 1.

    Dua tiga kali aku baca ayat ni. Ude dan Izreen yg adakan majlis anak isteri pertama?

    6

    0
    • Geleng Kepala says:

      Apa punya bapalah sambut harijadi anak pesen camni. Pikir nak puaskan hati perut sendiri je. Emosi anak yang bercelaru tu nanti ko tak terfikirkan? kan?

      2

      0
  27. Anon says:

    Mls nk komen pasal depa ni..cuma aku tertnya2 mcm mna dorang ni blh lepas nikah haritu tnpa pengetahuan isteri pertama? Kawen dlm msia bkn ada 1 borang persetujuan isteri pertama ke? Ke tkda?

    14

    0
  28. Anonymous says:

    Ko dah rampas suami die dah la!! Skang nak rampas anak pulak????? Omaigod popuan jenis ape ko ni?????? Baik x yah jadi popuan la!!

    Dulu kemain bekap rita n perli2 zarema sbb kononnye peruntuh rumah tangga aidil n rita.. skang allah bg cash kat ko! Loser!!!

    13

    0
  29. Ex-Amnet Forumer says:

    This could unite Fattzura & Lofattah supporters. Whether you are on team Fattzura or Lofattah, most women hate women who steal/share another woman’s husband.

    19

    1
  30. Anonin says:

    Contohilah zarina zainuddin..

    14

    0
  31. pekerja swasta says:

    menyampah!

    6

    0
  32. ain suzana says:

    seeloknya..keep it low profile. try not to hurt the 1st wife with your postings/captions.

    19

    0
    • Anonymous says:

      Betul tu awak. Tapi izreen ni suka menambah bara. Cuba la pikir perasaan first wife tu ataupun biarlah ude n first wife dia celebrate utk menjernihkan hbgn ni makin memisahkan ude n first wife je

      10

      0
  33. zeetajones says:

    to all man out there, kalau nak berpoligami pls berlaku adil..tak semua wanita tolak poligami tapi dalam dunia skrg berapa ramai suami yg adil?nak cari 1 dalam 10 pun cukup susah.. drpd pengalaman saya tgk org2 berpoligami ni, semua ada masalah bukan daripada para isteri je, lelaki yg berpoligami pun pernah mengaku menyesal kahwin lebih dari 1.. kebiasaannya, isteri pertama la yang kena pinggir, suami tak balik rumah, abaikan nafkah sedangkan waktu si suami tak punya apa2, isteri pertama la yang setia. isteri muda cuma bertempel bila suami dah senang..to intan, be strong.. Allah sygkan org yg sabar.. to izreen, fuck off.. dari dulu memang tak minat skrg lagi meluat..sekian

    17

    0
  34. Anonymous says:

    tiada istilah poligami bole berlaku adil.kesian tgk sambut besday anak tanpa suami

    4

    3
  35. Sambal belacan says:

    Hmm.. Satu je la ude. Kalau kau benci atau dh tak sayangkan Intan tu, kau lepaskan dia tapi anak2 punya nafkah bg cukup. Tak perlu kau dan izreen sakitkan hati dia tunjuk kemesraan korg yg bahagia sangat tu. Jgn kau seksa hati dan perasaan dia. Si Intan pun get ready cari keje dan sepatutnya. Berniaga online pun boleh ,at least tambah pendapatan sara anak dan tak boleh harapkan ude tu sbb dia dh ada yg lain.

    11

    0
  36. hazabedah says:

    Hey Ijrin puaka. Intan tu takde langsung berkokok kt mane2 komen pasal ne tau.Ko je tak abes2 lebih overdose sangat nak tunjukkan sangat si ude tu kekonon bahagia sangat dengan kau. Tunggu la hey ude nasib ko esok .Ijrin ne jenis melayan jantan. Macam kau menggelitis dgn Amar while still dengan bekas laki kau. Ye tak ijrin?

    8

    0
  37. Anonymous says:

    makan hati betul 1st wife ude dpt madu perangai cenggini

    5

    1
  38. NA says:

    #boikotizreenazminda
    #boikotizreenazminda
    #boikotizreenazminda
    #boikotizreenazminda
    #boikotizreenazminda

    12

    0
  39. AWOL says:

    #boikotizreenazminda
    #boikotizreenazminda
    #boikotizreenazminda
    #boikotizreenazminda
    #boikotizreenazminda

    9

    0
  40. Anonymous says:

    “#boikotizreenazminda……. tahnia puan l @fadilasheikabdulla gembira ya……. ude berjaya ceraikan intan dan dpt menantu lawa kaya….. intan dah longgar lahir kan keturunan puan setelah koyak sana sini darah keluar sana sini sengsara mengandung keturunan kamu…… tapi perempuan tidak guna kepada kelurga puan termasuk suaminya yg dayus. baik buang sajakan puan… tahnia puan pandai mendidik anak berpoligami ….. kuat ude ya puan,,’,,,,, ..

    7

    1
  41. Mak Lampir says:

    Mak dah paham sgt hal nafsu nafsi jantan nie…. Dorang ni akan cepat berubah hati dan sanggup curang kalau terjumpa org yg terer diranjang yg mampu bagi kepuasan maksimum kat si jantan. Tapi dlm kes izreen ni, mak rasa izreen xtahan kegersangan, dan si ude pulak ambik kesempatan atas sbb tu…. dan dia cuci kaki je atas harta dan rumah yg izreen ada…. selain nak tumpang glamer title skandal dgn retis… kannnn

    9

    1
  42. jer says:

    secara x langsung..cam nak biarkan istri 1 patah hati jer, pastu minta cerai..akit wwoooo,

    5

    0
  43. aidah says:

    no comment, yang penting jaga aib sendiri, jaga keluarga sendiri and the most important is, dorg cuma celebrity, cuma manusia biasa…tak terlepas dari membuat salah…. kalau korang mo sembang kencang pun kmu dapat apa… dorg cuma nyahaktif IG lepas tu life goes on…..

    1

    8
    • Sembangg says:

      Ko sembang kencang kat sini buat apa pulak. kurang2nya kami ni kecam ada gak paedah, bole tlg intan, bole bg laki dia sedaq diri pas semua org boikot. Ko sembang camni ko tlg apa? Tlg selamatkan kami dr dosa? Kot kami dpt pahala tlg org yg traniaya hang bole tau ke. Dosa pahala rahsia Allah. Yg dikecam ni org kejam aniaya org. Mcm trump. ko x kecam donal trump ke. Ha aidah

      6

      0
    • Mimi says:

      Silap tu kak. Orang yang spesis izreen ni lah yang sangat bergantung pada netizen.No followers means no popularity. No popularity no job.No job no money. And izreen rasanya memang hanya bergantung pada lakonan semata. Intan pun boleh ja teruskan hidup lepas ni tanpa diorang dua ni. Sebab dia biasa saja tak dikenali. Tapi Izreen? Can she survive without her fan?

      Tengok apa jadi dengan Hanez Suraya? Bungkuih terus. Memang boleh ja survive kehidupan tapi bukan lah sebagai artis. Sayang kan? Padahal kerjaya dia hanya bloom sejak sekian lama dalam industri dan collapsed dek kerana laki orang.

      4

      0
  44. peony says:

    Dari awal kahwin dah kena kecam. What if marriage dia ni tak berkat? yelah, kahwin pun tanpa keredhaan isteri pertama, nauzubillah. Doa orang yg teraniaya ni memang makbul.

    10

    0
  45. Noni says:

    Gigih nk extend masjid …nk tmpang kasih sayang…lentok cm nk patah leher..mk mertua pn heret sama…huh drama sungguh la gambar yg kau nk tunjukkn…elok je first wife n friends…x de nk posing maut cm izreen…x rasa ke nk bagi wife tu sakit hati n minta cerai…x yah stress intan..dont mess up your life..cukup time find you own better life….setakat musician n pelakon sendu..bkn nya ada job kencang pn…

    11

    0
  46. anon says:

    ok yg jantan tu mmg tau lah perangai tak gentel dia tu
    yg ijereeenn ni …mmg tak rasa malu atau bersalah langsung ke
    kemainnnnn lagi amik pic mcam nak patah tengkokk tu
    mmg ko dah hilang rasa malu kot
    sebab tu ko begitu
    ko rasa ko akan bahagia selamanya ??
    dengan perbuatan ko tu ?
    kalau ada cacat celanya isteri 1 tu pun
    bukan kau yang jadi juri hakimnya ..
    bodoh !
    #boikotizreenaminda

    6

    0
  47. Qalbu says:

    Eleh jering, konon off comment sbb x nk sakitkn hati imam konon..padahal diri dah tak tahan kena hencap dgn netizen.
    Obviously lah ko menyendeng kat mentua gitu sbb nak sakitkn.hati intan kan. Bkn nak bermanja mana pun. Dgn mak.sendiri pun x heran nak menyendeng mcm tu

    Mak ude, tak payahlah dtg jauh2 semata2 nak pelahap nasi bungkus…si jering ni bkn ade taste pun. Ayam masak minyak pun dia kte sedap
    #boikotizreenazmida

    11

    0
  48. Anonymous says:

    ex laki aku pun mcm ni, skrg aku single, jaga anak je..alhamdulillah

    4

    0
  49. Anonymous says:

    Ude dan izreen serta emak ude sengaja menunjuk2 di OG supaya Intan kecewa dan monta cerai dgn ude supaya x perlu bagi mcm2 nafkah dan mereka pun tidak kena penjara dan di dakwa di mahkmah…. pintarnya mereka emak ude pun turut membantu menantu barunya

    3

    0
    • Anonymous says:

      Siapa kaum kerabat intan tolong nasihatkan dia andai nak cerai tuntut nafkah harta sepencarian. Tuntut segala nafkah tertunggak jika ada. Kalau rasa dianiaya Minta fasakh

      3

      0
  50. Anonymous says:

    Ude dah belajar dgn asraf muslim cara2 kawin… dulu keluarga serap pun buat dayana begini juga. X perlulah kita kecam lepas ni nanti ada yg lap punggung dan pantat izreen… tengok saja kes2 memey, serap,, hanez dan ramai lagi . Apa kita patut buat BOIKOT mereka diam2 dan product berkaitan mereka itu saja….

    2

    0
  51. Less controversy says:

    Izreen tak sayang kerjaya she thinks world revolves around her? They are plenty of prettier and nicer girls out there orang nak tengok berlakon. The best way to love a child is by loving her mother, if you hurt the mother, the child growing up in an unhealthy condition. You can’t replace biological mother no matter how hard you tried, she is alive and she is not a surrogate! Are you fit to care for a child if you behave macam ni? So much so semata nak berlaki ni bukan nak madu ni nak bersaing dengan madu sorry Izreen nak berlakon buat cara nak berlakon tak minat tengok hal peribadi awak terang terang ada kecik hati. No need to drag the whole drama crew, kedai buat kek and mak mertua…just too much.

    3

    0
  52. Anonymous says:

    Kak Intan @ Bonda dah menunggu anak2 dari dkat 3 jam lebih tpi uda n izreen haram x pelawa die. Ude sambut dulu besday anak2 ngan Jerin. Kak Intan menunggu kt bawah mcm ape entah. berjam2 sabaR Bonda.. Allah bersama org yg teraniaya.

    11

    0
  53. Anonymous says:

    #boikotizreenaminda
    #boikotizreenaminda
    #boikotbakingjunkie
    #boikotbakingjunkie
    ada kaitan dgn ude dan izreen biarlah mereka bagi kek free.
    Ude dan emaknya biar pun Intan tu x bagus dan x guna ingatlah dia lahirkan zuriat kamu…. kecualilah itu bukan anak ude…. bergembiralah dgn perbuatan kamu . Kamu orang2 yg bail dan berakal utk x menyakitkan hati orang yg tumpahkan darah dan koyakkan tubuh menahan kesakitan menyambung keturunan kamu.. tapi tentu akan dibuang juga selepas izreen lahirkan anak keturunan puan padillah sheikh abdullah dan ude wahid kan….. selamat sejahtera puan fadillah sheik abdullah

    1

    0
  54. adila says:

    woi nara ..ko dapat kebenaran ke amek gambaq die ni…bersedialah untuk disaman

    0

    1
    • jering celaka says:

      gambo tergedik2 bersepah… bukan salah org kalu disebarkan..salah si jering hanat tu la nak show off sgt bahagia

      1

      0
  55. minah kepoci says:

    dengar cerita (wallahualam), si ude dah terlafaz cerai kat intan mungkin time depa dok gaduh, lepas tu bila rujuk mahkamah lafaz cerai tu tak sah, tak tahulah sekarang ni alkisahnya macam mana, nampak anak mereka pun dah dibawa ude tinggal bersama izreen, apa kejadah itu semuanya??

    0

    0
    • Anonymous says:

      Patut lah izreen berani keluat kenyatàn laki dayusnya tu bujang… emak mertuanya pun gembira dpt menantu baru ude sdh ceraikan Intan… intan bawalah kes ke mahkamah tuntut semia yg perlu dr mula hingga akhir……..

      2

      0
  56. MissFrappucino says:

    Ada komen kat atas suggest Intan kekalkan hubungan yg baik dgn keluarga mertua & ipar duai, SETUJU sangat2!!! Contohilah NORA DANISH (walaupun aku bukan fan dia, nak2 plak lps dia kawin dgn nedim tu, lagi tak minat, aku minat Fasha lebih). TAPI, ND is very smart woman from the very beginning until now. Lepas dia cerai pun, dia tak putus hubungan dengan family Jejai, tapi buat macam biasa. Aku rasa taktik ND, sama ada ikhlas (maksudnya dia betul2 tanak perceraian dia effect kat anak dia, sbb tu dia still berbaik dgn inlaws dia), atau taktik tu nak balas dendam kat Fasha, ND mmg berjaya. Ko bayangkan pompuan mana yg blh tahan, sanggup sabar, kalo mertua, ipar duai ko still baik dgn bekas bini laki ko? Jgn nak tipulah kata tak jealous, tak sedih, tak iri hati kalau mak mentua, adik2 ipar duai lebih rapat dgn bekas berbanding ko yg current kan. Aku rasa selain drpd isu2 keluarga dorg yg kita tatau +mak Fasha pun suka bergaduh, inilah benda paling besar yg akhirnya bwk Fasha bercerai dgn Jejai. Selain drpd Jejai pun anak mak, takde pendirian. Kalo aku jadi Fasha pun, mau meroyan kot, hari raya, kenduri kendara ND dtg dgn kaum kerabat, siap post pic kat ig. Mak mentua tag2 gambar dgn bekas menantu, bekas besan. Lama2 benda ni jadi mcm kanser, bunuh self esteem ko, ko akan tertanya2, apa lagi yg aku buat tak betul, sampai mak mentua, adik2 ipar still syg bekas menantu hahaha. Nak2 plak Jejai ni dok dgn makpak dia kan lagilaaa terasa beb…even ND kawen dgn Nedim pun, raja noora satu family dtg, bergambar. Bagi aku, ND memang smart, dan that’s the sweetest revenge from her to Fasha. Tak kisahlah camne kisah ND rampas dari Fasha apa2. Apa aku nak point kat sini ialah TAKTIK & STRATEGI. Aku mmg tabik kat ND. Sampai mampos pun kalau Fasha kawen dgn Jejai tu, bayang2 ND akan tetap menghantui Fasha. Bukan senang tau nak control marah tu, kita for sure akan maki hamun dendam gak kat keluarga laki kita kalau jadi mcm mak ude tu kan. So Intan, cari kerja, make over, ikut strategi & taktik ND, pikat hati mak mentua ko, jgn dok merana. Same advise to other women in same situation. Jadilah mcm ND bila hal mcm ni. Good Luck!

    0

    1
  57. antipembuli says:

    #boikitudawahid#boikotizreenazminda
    #boikitudawahid#boikotizreenazminda
    #boikitudawahid#boikotizreenazminda
    #boikitudawahid#boikotizreenazminda
    #boikitudawahid#boikotizreenazminda

    yg failed kat sini is Uda. apajadah ko bully isteri 1 mcm tu? kalau nak lepas, buat cara baik la bro. takde belas, takde ihsan langsung pada org yg sama2 bersusah dgn kau.

    babi sgt perangai berskandal masa isteri tu pregnantkan ur son.

    Kalau pun isteri ada salah dgn kau, mcm ni ke cara ko nak betulkan kesalahan dia? kau sekolah habis tak dulu?

    1

    0
  58. Anonymous says:

    Netizen ni semua pendai belaka..tahu serba serbi isi rumahtangga orang lain..lepas tu mengecam, maki dan mencarut. Menghukum mengalahkan Tuhan. Kata lah yang baik2..kita tidak tahu apa yang berlaku sebenarnya. Mungkin juga isteri pertama tidak sudi datang..lantak koranglah…dosa dengan Allah korang minta ampunlah dengan Allah. Tapi dosa sesama manusia selagi dia tak ampunkan…korang fikirlah sendiri. Maka jika tak pasti tentang sesuatu, lebih baik diam. Selamat mengata semua

    0

    6
    • Anonymous says:

      Keluarga izreen dan ude dtg membela izreen

      1

      0
    • Geleng Kepala says:

      Tak baik mengata isteri pertama yang tak sudi datang. Maka jika tak pasti tentang sesuatu, lebih baik diam.

      2

      0
      • aduhai says:

        bukan tak sudi.. tak di izinkan naik.. nak ambik anak pon suh tunggu kat bawah.. ko rasa?

        3

        0
        • Anonymous says:

          Hebat ude n izreen. Mana Rita???? Kata kawan Dia menumpang Kasih org tu x bercerai tp nampak gaya mcm hbgn suami n isteri pertama agak tegang

          1

          0
    • Anonymous says:

      Kesian ude x de duit nak sambut harijadi anak terpaksa harap duit izreen… emak ude pun terpaksa dtg rumah izreen nak rasa nasi bungkus kesian ude…. boikotizreen dan bakingjunkie

      4

      0
    • Nat says:

      Tak dibenarkan pergi rumah sundal tu la. Ko yg tak tahu apa pandai nak mengata org eh. Kimak babi ude n izreensundal.

      2

      0
    • Anonymous says:

      Kalau isteri pertama X sudi datang kenapa? Mesti ada sbb kan. Kalau dia dah boleh terima izreen mesti dia dah lentil sebelah izreen. Tapi ni xda. Kita boleh lihat. Apa yg diluahkan oleh intan. Kalau dah tau isteri pertama belum redha at least jaga hati dia X payah nak post2 semua tu

      1

      0
  59. Natsuki says:

    Perangai 2 ekor babi ude n izreen. Babi pun lagi bagus dari celaka laknat 2 ekor setan ni. Aku doakan hidup setan 2 ekor ni tunggang langgang selagi tak sujud mintak ampun kat intan. Dah extend masjid macam penyamun ada hati nak halau tuan punya masjid. Extend masjid konon . PENIPU!! Byk sgt tipu tu la pasal mulut senget.

    1

    0
  60. Nora says:

    Dlm bab ni respect btol dgn zarina zainuddin.walaupun dia bermadu x pernah nk show off husbnd dia sbb nk jaga hati madu..patutke nk show off bagai hormatilah perasaan intan…

    1

    0
  61. bulan sabit says:

    Kenapa jerinn ni macam nak menang je. Try hard nak tunjuk dia happy. Dia ingat dia buat macam tu orang suka ke? Industri boikot je la… tak reti nak low profile ke apa lepas luka kan hati orang. Sial betul.. boikottttttt tak suka kauuuuu.

    2

    0
  62. Anonymous says:

    Mcm cerita ashraf muslim dan wan sakinah pula nasib baik Dayana terpelajar dan bijak menuembunyikan emosi… beginilah keluarga ashraf buat kepada Dayana mengiringi kawin hingga ke siam…. tak puas sex….. izreen dan sakinah sama gaya cara pos di ig…… asraf dan ude sama gaya bela isteri pandai layan sex…. tergedik2 mengesel…..

    1

    0
  63. Anonymous says:

    @izreen.azmida @fadillahsherkhabdullah tahniah sebab ude ada tulis dlm ig nya sebelum di nyaktif …. love for ever untuk azreen tapi tiada untuk intan… nampaknya puan fadillah pandai mengajar anak berpoligami … sayang yg baru buang yg lama. Memyemak sajakan buat banyak belanjs.. kesian ude terpaksa cari duit untuk intan padahal cari duit tu kerja intan…. sebab intan ada anak 2 dan dia isteri ude… sepatutnya dia jaga ude cari nafkah, makan pakai, sedia kediaman ,jaga anak …. hak ude kawin, sex , menipu, bergembira bukan cari nafkah untuk anak dan isteri….kesian ude… tahnia izreen dan puan fadillah… harap2 love mereka forever mcm fasha sanda

    1

    0
    • Anonymous says:

      Ya kesian ude duit x cukup untuk belanja izreen sebab intan mengandung dan ada anak 2…. mana tahan masa mengandung nak dating dgn izreen terpaksa bagi duit dgn intan mana belanja bersalin, beli susu anak intan sengsara betul ude dlm hidup nya…. kek pun terpaksa izreen beli… nasi bungkus pun terpaksa izreen bagi puan fadillah makan… mana tak gembira puan fadillah dpt menantu yg sangat baik, buat masjid baru dgn ude roboh kan masjid lama yg usang dan longgar pintunya…. #boikotizreen dan @bakingjunkie

      2

      0
  64. Nat says:

    Puan FadillahSheikhAbdullah kebulur makan duit betina sundal tu.. dia tak tahu sejarah babi tu asyik bercium mulut dgn jantan yg berlakon dengan dia ?? . Bukan fitnah. Nak taw byk tanyalah org industri drama. Mana ada lelaki nak mulutkimk ni lelaki desperate duit ja nak di kebulur nasik bungkuih.

    1

    0

Leave a Comment

Optional