Written by AbangNara | August 27th, 2014

Pergh~~~ Dasyat sungguh para kipas susah nak mati Amar Baharin ini. Memang sanggup berjuang habis-habisan mempertahankannya. Nampaknya penangan drama “Kerana Terpaksa Aku Relakan” masih membekas. Habis mengamuk kesemua peminat Amar Baharin apabila pelakon kesayangan mereka ini dikatakan ‘biasa-biasa sahaja dan tak ada daya tarikan‘ oleh seorang pengkomen di Instagram.

amar baharin

Komentar daripada SariAyu ini turut mendapat perhatian Amar Baharin sendiri. Mungkinkah ini salah satu teknik untuk mendapat ‘reply’ daripada selebriti. Iyerlah, kalau puji tue dah biasa sangat. Bila kita mengeji barulah dapat perhatian. Menariknya, hampir kesemua peminat Amar Baharin tampil mem’backup’ pelakon ini dengan kata-kata pujian melangit.

amar baharin

amar
amar

Untunglah Amar Baharin mendapat ramai peminat yang begitu menggilai dirinya. Abang Nara kalau ada orang kata tak hensem yang tampil ‘backup’ hanyalah isteri Abang Nara je. Itu pun dah cukup bertuah dah. Amar Baharin ada ribuan para peminat (terutamanya wanita) untuk melakukan hal tersebut. Hebat kan?

P.S: Kebaikan Tambi bin Jiee, mangsa MH17

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

158 responses to Dikatakan Tiada Daya Tarikan, Peminat Amar Baharin Mengamuk

  1. kungfu panda says:

    nmpak mcm mrah sbb org ckp dia takda daya tarikan..rilek suda lah..mulut org mna leh ttup..haha

    0

    0
    • Olga says:

      mmg pun xde daya penarik! hidung pun kembang!

      0

      0
      • amar bengong says:

        come on la amar…pangai cam butuh. kat ig bahagia la ko dibekap..nak kena lahar kat sini la weh..ada bran ko komen la kat sini maki kami. pangai cam pelaq. nokaharoom.. baru ckp takde daya penarik dah emo. pms ke apa? dah la suam2 kuku..lagi nak bajet hensem.. peminat pmpuan yg sokong tu smua bangang.

        0

        0
        • puikkk says:

          tawu takpe..hahaha..berani meh la komen kt sni… muke mmg takde daya penarik pn..diam2 dh la.. dasar jantan pondan gedik.. ey puii laa

          0

          0
        • Bedah says:

          Siapa itu Amar Baharin?? Gah sangat ke uols takat berlakon drama time magrib ni.. adaptasi novel pulak tuh… Baru kene “keji” sikit dah meroyan.. Uols kalau rasa kulit tak tebal untuk terima “kejian cacian”, usah jadi retis laa dik non…..

          0

          0
        • gayahhebat di . . . says:

          eeuwww…bajet hensem kau..wahal selisih bahu pun aku tak kenal.lain lah muka cam anuar zain ker, zul ariffin ker…dari 10km pun dah beribu2 lambaian..huh

          0

          0
        • zara says:

          geli aku baca komen fans Amar tu.
          apa kejadah sampai nak buat idol bagai…kau susah ader ker si Amar tu tolong ?? drama time maghrib tu aku langsung x tengok….langsung x menarik minat aku nak tgk.

          0

          0
        • K.A.A says:

          berlagak gila amar ni baru popular satu cerita dah bajet bagus je… dah mmg x bape comel x pyh melenting sgt.. baru kutuk cmtu dah block..

          0

          0
        • Anonymous says:

          haishh, buat tak tau sudah. tak payah expect semua orang suka kt ko. ko pn bukannya suka kt semua orang pn.

          0

          0
        • ntahapapa says:

          hahahah lawak doh…baru dpt komen 1 negatif kau dh berkokok macam ayam jantan hilang ayam betina..itu la retis..tau nk dipujiiii pujaaa jerk.bila org hentam skit dah tercabot paruh! ce ceredik skit bro.

          *aku konfius amar ni manusia ke ikan keli???

          0

          0
        • Yahudi says:

          Mmg tak da tarikan , muka mcm Vietnam kontrak !!

          0

          0
        • NGOK says:

          muka dah macam kena resdung.

          0

          0
        • somel says:

          yang lawaknya terus takde mood nak bergurau..gara2 kena kritik takde tarikan..hahahaa…bajet hensem..sorry Amar.

          0

          0
        • One Direction says:

          muka macam ni x layak jadi hero.

          0

          0
      • Abg Seli suami Kak Ton says:

        “AWAK NI GEMUK BADAKLAH… MUKA PON BURUK… JIJIK… DAN SUNGGUH2 HUDOH…!!! KEJAB YER… SAYA NAK TERMUNTAH… UWEECCKKKK… Bila masa pulak aku makan jagung ni??”

        Mesti orang yang dihina tu sedihkan? Silap haribulan… terus gantung diri…

        Buat pengomen tersebut, kalau yer pun artis tu tak ada daya tarikan… janganlah sampai nak bersikap tidak matang dan kurang ajar. Sedangkan menghina dan mengata orang secara belakang pun berdosa, tambahan ini menghina secara terang-terangan… kalau tak suka, diam2 sudahlah… simpan dalam diri sendiri…

        Manusia adalah ciptaan Allah sebaik2 kejadian… jika pun tak suka pada wajah beliau… carilah perkara atau kebaikkan beliau yang lain yang boleh mendatangkan suka pada anda…

        Wallahualam..

        0

        0
        • Tipah Kurma says:

          Sekurang2 nya dia jujur…..
          eeeeeeee… hidong serombong kapal Titanic.. berlakon kayu… kena kutuk sikit mengelabah biawak… tak bleh kena kutuk takyah jadi retis laa dik non…
          geli laa asek nak kene puji melambung.. blewk~~~

          0

          0
        • Ton says:

          Ok aku pun nak jujur gak ler gitu dengan ngkau Tipah kurma…

          Mati nanti kalau engkau tak sempat bertaubat dan meminta maaf… masuklah engkau dalam api neraka dibakar dan dipanggang, rentung kerana menghina ciptaan Allah SWT. Sebesar mana hidung dia pun, bukanlah hak kita untuk menghina…

          Firman Allah SWT: “Wahai orang-orang yang beriman! Janganlah sesuatu puak (dari kaum lelaki) nencemuh dan merendah-rendahkan puak lelaki yang lain, (kerana) harus puak yang dicemuhkan itu lebih baik daripada mereka; dan janganlah pula sesuatu puak dari kaum perempuan mencemuh dan merendah-rendahkan puak perempuan yang lain, (kerana) harus puak yang dicemuhkan itu lebih baik daripada mereka; dan janganlah setengah kamu menyatakan keaiban setengahnya yang lain; dan janganlah pula kamu panggil-memanggil antara satu dengan yang lain dengan gelaran yang buruk. (Larangan-larangan yang tersebut menyebabkan orang yang melakukannya menjadi fasik, maka) amatlah buruknya sebutan nama fasik (kepada seseorang) sesudah ia beriman. Dan (ingatlah), sesiapa yang tidak bertaubat (daripada perbuatan fasiknya) maka merekalah orang-orang yang zalim.” Al-Hujuraat ayat 11.

          So? apa perasaan ngkau kalau aku jujur pulak?

          Sentapkan? Bertaubatlah… mohon keampunan daripada Allah… Di sini ngkau boleh menjadi Tipah Kurma tiada siapa tahu identiti sebenar engkau… di akhirat, segalanya dibuka untuk dinilai.

          0

          0
        • narathiwat says:

          pada aku dia bukan kutuk ciptaan Allah. bukannya dia kutuk macam ayat kau tu. takde pun dia cakap hidung besar ke, mata juling ke. ayat kau tu exaggerate kaw2 pulak. nak buat contoh pun agak2 laa bai -_-‘

          dia cuma cakap TAKDE DAYA PENARIK. orang sehensem mana pun kalau dah takde daya penarik di mata seseorang, tak dapek nak nolong laaa jang.

          mungkin amar kena guna Enchaunteur. menyerlahkan daya penarik diri anda. kahkahkahkah

          0

          0
        • One Direction says:

          @Abg Seli suami Kak Ton
          kau boleh x jangan guna nama Allah untuk backup artis ??
          perempuan tu cuma ckp tak ada aura jer, bukannnya kutuk paras rupa.

          0

          0
        • hah says:

          weh tipah ! jujur ape kejadahnya . tu mehina namanya . kira kalau ko hitam giler arh smpai aku tak dapat nak bezakan jln raya ngn ko dan ada kemunkinan aku langgar ko ngan kereta aku sbb aku ingat ko jln raya or ko ni gemok gedempol tendang kira blh msk gol la .. ke kira aku blh komen terus mcm tu eyh kat ko ? cth je ok ! andainya btl .. tak pe aku simpan dlm hati je . tak perlu risau .. haha . sorry terkomen ..

          0

          0
        • titi says:

          pengomen tu ckp takde daya tarikan jeeee, bukan dia kutuk terok2 macam GEMOK, BURUK, JIJIK, HODOH, nak TERMUNTAH, bagaiiii. orang tu siap SORRYYY lagiiii. aku tak nampak ayat dia menghentam amar pon. blurghhhhhh =.=”’

          0

          0
      • Abg Sol says:

        alahai amar bahrin..yg ni pun kau nk meroyan? bdk tu xda pun smpai kata muka kau buruk ke apa..ni msti kes upload gmba lps tu nk org puji..haha

        0

        0
        • Anonymous says:

          hahahah.. ye la tu. patutnyee dye letak CAPTION ” KOMEN MURNI MURNI JE OKAY”
          HAHAHAH.. Bru kne kritik skit dh sentap. watlek watpeace sudee :)

          0

          0
      • hhihihiihihih says:

        Entah mana yg hensen pon tak tau….pasal pelakon kurang hensem ni la aku x layan drama tu..huhuh..tambah g dgn watak Indah dlm citer tu yg x berapa nak ngam..gedik lebih..

        0

        0
    • mutiara says:

      BERLAKON MACAM KAYU OKAY..INI KOMEN IKHLAS MEMBINA.
      KALAU NAK PUJIAN JE, MEMANG TAHAP TU JE KO..TAK PERGI KE MANE.
      MEMANG BIASA2 AJE..
      YG MINAT DIE NEH POMPUAN TENGAH GELENYA..HUHU

      0

      0
    • ntahpape says:

      aduhai amar ni.. kata daya tarikan pn marah.. bukan popuan tu kutuk ko pape pn.. just ckp xde daya tarikan.. mmg sah pn..aku tgk pn mmg xde daya tarikan.. opsss.. sori

      0

      0
    • narathiwat says:

      hahaha sentap plak kau ye amar. tapi betul apa sari ayu tu cakap. aku tak tengok pun ktar. tengok iklan dia je. memang aku terkejut tengok, muka camni boleh jadi hero? tapi sesuai lah pulak dgn heroin dia. dua2 muka takde commercial XD

      0

      0
      • mekD says:

        kat opis mek sorang jer tgk ktar. yg lain dari tak pernah layan drama melayu leh layan RA200% pulak…huhu…kesian hero sendu cam ko ni, sah2 feeling hot giteww…belum lagi pegang watak si hensem zill faezrul, berjalan pun atas angin agaknya..

        0

        0
        • Anonymous says:

          tak minat, muka dia macam miang sikit.
          haha..
          ikhlas iollsss bagitau you tau.
          fans2 dia sume hingus pun meleleh lagik gaknya, satu dalam berjuta.pehlishhhh la weiii.
          bekap la puas2.
          mana peminat yang bekap dia wei, ada yang kutok je banyak..
          apa lagi, kipas2 jangan tak kipas.

          0

          0
    • John Carter says:

      Sial je korang sume ea!! bab keji mengeji ni no satu..ak tekel kepala satu2 baru tau!! Btw, ko letak gmbar mamat mana ni nara!!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Memang dia takde daya tarikan untuk sesetengah orang, tapi sariayu tu pun, diam2 sudah la. Da tau xde daya tarikan kat kau, kau dok gedik follow comment segala kt IG orang buat ape? Mengabehkan bandwidth internet je.

      So for me – mamat ni memang sah2 attention seeker merangkap narcissist. Tapi tu standard untuk seorang artist yang masih sendu sendan. Kalau tak, bukan artist sendu sendan la namanya! Kekeke

      Dan sariayu, kau jugak seorang attention seeker. Ramai je orang yang follow dalam diam, kutuk dalam hati (or kat BN, markas mencaci la katakan), kenapa kau nak cakap face to face camtu? Suka ke kau dalam tiba2 ada orang random yang kau tak kenal, go to your face, and says “you’re fugly. i’m sorry for you.” Mesti kau akan cakap orang tu gila. Tol dak? hehe So – kau pun gila la kirenya. hehe

      0

      0
    • Khairi says:

      kah kah. Artis low IQ macam ni patut kena ban di TV. Komen sariayu_mohamed tu biasa je kat IG, dia punya reply melenting ke laut.

      0

      0
    • MARINA PUKI says:

      HAHAHA GAY KE BAPOK AMAR NI,CKP CMTU PON DAH MELENTING,KOMEN SARIAYU TU IKHLAS PE,MAJORITI KAT SINI X SUKA AMAR KAN,MANA2 FAN AMAR TU TRY LAH MASUK BACKUP KAT SINI PLAK NNTI CONFIRM KENA LAHAR BALIK NGN KITORANG HAHAHA

      0

      0
    • miriis says:

      yela..yela.. ko hensem ammar..ko hensem.. (-_-)”

      0

      0
    • bijan says:

      btoi2..baru org kata cmtu, dah nk meroyan block bagai..trma ja la hakikat..nmpk sgt suka org puji ja..bila kna kata sket dah x tahuan..ada fans dia kata amar ney 1 dlm sejuta?eeuuuw..tolong la..nmpk sgt hidup ko dikelilingi laki2 yg ntah apa2 smpai si amar ney pon ko up tggi gtu skali..bukak sket mata tu..aku pon hairan cmna la amar ney ley jd glemer cmtu skali..

      0

      0
    • titi says:

      entahnya, orang tu cakap elok2 kot, siap sorry lagi. tak leh terima kenyataan yg awk tu mcm tu ke banggg??? blurghhhhh! tu lah dia, slalu sgt dipuji, smpai cakap mcm tu pon tak leh nak trima. cool sudah ah. pangkah ko lah mar oi! dr aku minat tros menyampah. pfttt

      0

      0
    • lolol says:

      tahnye..aku dri dulu rse die ni bknnye hensem mne pn x phm npe org ske sgt ngan die mse drama KTAR..mke cm bdk bru hbeh spm je…

      0

      0
    • Anonymous says:

      die terus delete gambar tu dowww hahahahaha

      0

      0
  2. Anonymous says:

    kahkahkah-

    0

    0
  3. anne says:

    kahkahkah.tapi memang betul pun. takde daya tarikan pun. cuma watak baik dia je dlm cerita tu yg saya suka. tapi kalau dia reply mcm tu dkt instagram, takde la penyabar sgt kot in real life? hehehe

    0

    0
  4. ina says:

    Hahaa lawak jer.. Follower pn kemain backup dpt apa ntah.. Yg amar ni kompom bajet hott ble org ckp biasa n tiada tarikan pn leh marah n terus moody… Jawap jela “alhamdullilah ia pemberian Allah” sudaa

    0

    0
  5. yellow says:

    aku pon sebenarnya sependapat dengan Sariiayu tu..:))..
    Tak minat amar.
    Tapi aku ok je.tkdela nak komen direct kat IG dia gitu hehe.
    Setiap org ada fav icon dia tersendiri.

    Chill.

    0

    0
  6. amar bah rain says:

    tgk biasa je.. x nampak daya tarikan dimana2.. huhu.. sorry

    0

    0
  7. ekeke says:

    hahaha,kena setepek amar oii
    die siap ckp sorry lg taw
    kau emo apesal,hak3

    0

    0
  8. mai has says:

    betul gak cakap si sari ayu tuuu…hihih

    0

    0
  9. ... says:

    sungguh kasihan pada followers2 retis yang over kemaruk nak defend retis kesayangan mereka sehingga sanggup mengeji dan menghina.

    PS: JADILAH PEMINAT YANG BERILMU .

    0

    0
  10. milah sirus says:

    ramainya pom pom girl dia….

    tgk biasa je.. x nampak daya tarikan dimana2.. huhu.. sorry

    0

    0
  11. Lara lara says:

    Hmm amar popular krn drma ktar…tp mang kurg minat dgn dy…

    0

    0
  12. bedah says:

    hahaha..muka mcm mr bean kot dia ni..tang mana daya tarikan nya..
    yg peminat2 pempuan bekap giler2 tu dpt apa..tk paham aku.baik aku g tgk upin ipin..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    hadoiii, ni pon nk masuk blog ke abg nara? ni kan antara peminat n amar, xpayahla nk diperbesarkan…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    kalo standard aku Nora Danish, Fasha Sanda pun biasa2 je ni kan pulak mamat ni….

    0

    0
  15. diana says:

    Eerkk.. tolonglah amar baharin ni. dh mmg x menarik pun. klu dsbbkn KTAR tu korang nk puji melambung baik xyah. skali tu je la jadi hero. terima la hkikat bhw amar baharin tak menarik, tak hensem. arap kulit je cerah skt. kalu itam, xdenye org nk pndg. apepun, dia tetap sempurna sbg ciptaan ALLAH swt.

    0

    0
  16. MIRA says:

    toksah taksub sangat la dengan pelakon2..bukan leh tolong ape pun kalau ko susah…dye pun manusia jugak..toksah sanjung sangat tak kira sape pun..

    0

    0
  17. minah jambu says:

    dia ni mat skema dan perasan je….i start xminat dan menyampah kat dia bila tgk program betul ke bohong astro tu…dia ni jemputan masa tu..dah tahu porgram lawak santai je dah la.. ni meroyan je…bajet bagus dan perasan je lebih mamat ni…ee xminat la….mmg xde daya penarik pun…terima la hakikat

    0

    0
  18. skudiver88 says:

    sorg lg artis pikiran xmatang.peminat cakap cmtu trs ko nak melenting.yg bongoknye peminat sume dok bekap.klu si amar ni ade daya tarikan dah lama da die jd hero filem.kui3

    0

    0
  19. singgahsebentar says:

    Hensem??…takdernyer hensem mana pun harapkan putih jer nok!…sentap semacam pulak si amar ni kan…bajet HOT la ni…bila org kata takde daya tarikan jer terus nak block follower…cam budak!…hot la sangat kan…aku pulak yang malu baca reply dia…hahahha… *tangan kat bahu mata ke atas*

    0

    0
  20. ammar tu da mkn obat ke belum? says:

    ammar tu da kenapa?blagak mcm diva plk..terus xsuka tgk cara dia reply ig peminat dia..yg backup dia kaw2 tu sedar la diri sikt ammar tu xpdg uols pon..klu uols sakit ke susah bkn ammar nk dtg backup…xpyh beriya la puji artis yg uols minat dan xpyh hentam sgt la peminat yg kritik si ammar tu..hari kita xtau mcmner so jgn bermegah diri sgt yea incik ammarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    0

    0
  21. mel says:

    jika xnak orang komen jangan ada media sosial en ammar

    komen tu mmg nampak x membina tp jika terima dgn ati terbuka pn xde silap nya

    mmg mcm haram sket la komen tu tp kena terima seadanya

    sbb x semua akan minat kita

    yg x minat tu hanya anggap angin lalu sudah

    xpayah nak sentap2

    0

    0
  22. kisah pulak aq??hahah aiiii Nampak sudah kelemahan kau amar..artis yg kuat melenting upenya..tu baru komen yang cm tu..dah melenting sakan..terima hakikat sudah..artis baru nak up nie mmg cegini bajet bagus..sejujurnya betul lah kata pmpn tu..apa yg menariknya???upss soryy

    0

    0
  23. mak bedah says:

    memang xde daya penarik pun…
    setakat baru popular 1 drama hokay drama bukan filem pun da meroyan…
    nampak sgt nk org puji je…..
    xkemana dik non….

    0

    0
  24. konah says:

    tak pernah tengok cerita mamat ni berlakun. kalau nilai daripada jawapan dia pada perempuan yang cakap die takde tarikan tu, memang rasa nya tak tengok pun tak rugi. kot ye pun tengah bad mood, sebagai artis yang nak dikatakan popular pun x jugak, jawablah dengan berhemah. ni baru nak naik da bersikap macam ni.

    0

    0
  25. nyonya says:

    amar baharin ni popular ke nok?? aku tgk mmg takde daya tarikan pon. eh. best sangat ke dia berlakon sampai fans puji melambung bagai. .??

    0

    0
  26. sentap says:

    kahkahkah.. u make my day. tak boleh terime org cakap dye tak de daye penarik. sampai tak de mud nk bergurau..kahkahkah.. nampak sangat perasaan ensem, kacak.. oh perlish laa… biakan la orang nk cakap pape. menggelabah lebih.. yang kipas2 amar pon satu.. tak paham betol fanatiknyer.. kalau jodoh tak ke mane, kalu bodoh pon tak ke mane. tak payah nk jdikkan retis idol.. dorang kalu pandai takkan jadik retis.. hanye certain artis je pandai.. sekian..

    0

    0
  27. bilakakjemahmenulis says:

    Mahapla nak tny kat Amar. Si SariAyu tu bukan kutuk atau hina pun. Komen dia bagi kakjem normal je. Dia mungkin nampak Amar biasa2. Mungkin nampak Amir Raja Lawak tu vavavomm. Peminat sah2 la bekap kipas susah mati. Yang Amar tu melenting apahal???

    0

    0
  28. Armel Aisya says:

    Memang btul lah cakap si sari ayu tu.. memang biasa2 shaja.. xde daya tarikan langsung.. xperlu nk sentap kalau memang betul.. boring tgk dia.. over sgt dengan izreen.. tp x kisah lah tu.. yg pasti si amar baharin mmg x handsome, x ada daya tarikan, boring.. haha.. kawan aku baru je tanya masa ak tgh taip ni “sapa amar baharin ni???” haha.. nasib lah ko..

    0

    0
    • Ariana Rose says:

      Aku sokong kau sgt2! mmg tk ensem tde daya tarikan ponn. haha dh mcm ni jd bajet ensem lak. meluatt mak nokks.

      0

      0
  29. gelihati says:

    memang tak handsome pun. memang sesuailah dengan pompuan tu yang perasan cantik, comel. uwekkk.. crita KTAR tu mungkin best, tetapi oleh kerana pelakon yang memang tak best saya tak minat nak tonton. TAK ADA TARIKAN LANGSUNG pelakon dalam drama tu.

    0

    0
  30. LOLS? says:

    lahai artis sendu ni, mmg x hensem pon kau nak emo pehal ..LOLS! 5 BINTANG UTK SARI AYU !

    0

    0
  31. Mirai Suenaga says:

    Fans dia dgn dia2 sekali sama bodo

    0

    0
  32. plastik says:

    ak minat si izreen mirinda eh azminda tu..excited la nk tgk cite die..alih2 tgk hero kelas 3 plak…hazabedah …terus ak tgk cite 2 acuh tak acuh je la…oke..dulu ak tgk amar ni kelas2 pembantu je kan….tetibe jd hero…elok la tu dari kelas 3 ke hero…hensem ke…bluwekkk…perlisssss la…bajet hensem sgt smp sentap xleh gurau…kah kah kah….

    0

    0
  33. agak2 sampai xboleh terima pandangan orang lain. kita semua manusia biasa. ada yg kurang ada yg lebih. jgn igt dah jadi artis semua nya perfect

    0

    0
  34. lois lain says:

    Dia ni dari zaman hartamas square lg suka tayang muka dia hari2 kat sana.bajet hensem.puiiiiiii geli ok geli.

    0

    0
  35. lois lain says:

    Dia ni dari zaman hartamas square lagi suka tayang muka dia hari2 kat sana.bajet hensem.puiiiii.geli ok geli.

    0

    0
  36. Lolanopita nobita says:

    Aku x kesian kat si sariaayu ni tp aku kesian kat fans yg sangkak sgt bekap si amar ni..lemonla minat pon xpyh nk beria sgtla.cam xde life wey..yg si retis ni pun cepat nau melatahnya.pantang dijentik..patotla hidung kembang setaman mkn puji kuat sgt.puiii

    0

    0
  37. @erica says:

    euwwwww… tahhh pape.. mmg kayu pon… budak 2 xdee laa kondemmm truk sgt.. siapp says sory kn… artis2 lainn lg knaa teruk.. okayy jee.. nmpk sgt SENGAL.. xpasl2 meluat aku..

    0

    0
  38. xde keje kat ofis says:

    artis xde level.hahaha.juan li bgtau aku tadi.hahaha

    0

    0
  39. awek amarBaharin says:

    sawan…. knp nak sentap ? pelik je.. ceh !
    si amar baharin tu bkn kanal kau pon..

    0

    0
  40. Halai says:

    mana kipas2 c ammar ni tak back up ker..? Sian plak halai bace komen2 kat atas ni. Hahahah tp saya rasa ammar ni bleh jadi the next azwan ali u olsss…

    0

    0
  41. bella says:

    DIA xckp pon ko buruk ke apa, juz ckp ko nie biasa dan xde tarikan je kot… itu pon emosi..hahahaha… kelakar sgt !!! pasai seorg komen ko begitu ! opss.. pls la xkn 24jam nk org puji then tersengeh tersengeh bc komen.

    btw, mmg ko biasa biasa je aku tgk..

    0

    0
  42. Anonymous says:

    mmg x de daya penarik…so kene terima..ape org ckp jgn cpt melenting,,pandangan mate manusia kan lain2

    0

    0
  43. chooi says:

    hahahha..

    muke die mcm ku selsema.. sembab tang mata

    0

    0
  44. nyonya says:

    hahahahahaha. aku tak nampak pon fans amar kat sini. fans amar yg bekap2 sangat si amar tu dapat apa. org tu bukan kutuk. just bg pandangan dia je kot.

    0

    0
  45. bedah says:

    Hidup nak kena puji je payah la

    0

    0
  46. qalbi says:

    hahaha kelakar korang ni semua, banyak masa sangat nak bercerita & mengutuk artis, tak suka tapi boleh jadi topik perbualan.. peminat dia suka dia, support dia korang sakit kat mana, biarlah at least diorang supportive kerjaya orang yg diorang minat, kalau orang tu berjaya dapat pahala, korang kutuk dia dapat apa pulak??? jelas dan nyata tahap kecemburuan korang tu, kalau x suka better tak yah follow kan senang, tak sakit mata, or sakit hati tengok org lain happy dan bahagia, taklah bertambah dosa korang mengata kan… peace no war carilah topik perbualan yang best sikit, pasal gaza ke or pasal penyakit PHD ke or pasal melayu yang suka jatuhkan melayu ke tak pun cuba bincang tentang isu kesalahan tajwid dalam bacaan Al-quran??? ^_~ Assalamualaikum

    0

    0
  47. nur says:

    yeye je lebih si amar ni

    0

    0
  48. Hey! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through
    some of the post I realized it’s new to me. Anyways,
    I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

    0

    0
  49. hairul azreeng says:

    nampak sangat hadap kepada puji-pujian
    da kene kutuk sikit melenting terus
    patot contohi aku captain hairul azreen..jiwa kental bro…
    xde nk sentap2 bagai

    0

    0
  50. fatimah ABOP says:

    saya sayang amar Baharin…..!!! good luck abg, be strong…

    0

    0
  51. manusiataksempurnasemuanya says:

    Salam yea cik pong, ping dan pang
    sedapnya korang mengutuk ek…. cuba kalau korang punya favourite artist kena kutuk bagai. marah tak? korang sentap tak? of course la sentap kan, pastu mula la hangin tak hengat dunia….macam tu jugak fans dia. Yang korang bagai puteri bunian tak cukup tanah ni dah kenapa? tak puas hati
    kalau cik kak pong, ping dgn pang tak suka AMAR BAHARIN, tak yah follow, tak yah nak komen bagai macam korang komen kat artis favorite korang “Hensem la, comel la” ingat manusia tak tahu
    beringat sikit ek, sebenci-benci korang kat dia, dia tak kacau life korang, dia tak hina korang, dia tak kutuk korang. So faham2 jela yea
    kat dunia ni tak ada yang sempurna. kalau nak perfect sangat pi jadi robot, tak pun pi oversea yang korang agungkan sangat tu.
    Kalau yang tak minat drama KTAR, korang jangan lah tengok drama melayu yang lain ni tak tengok gak RINDU AWAK 200%, Love You Mr Arrogant dan drama-drama lain. siap puji bagai……tak ke dorang tu pun lebih kurang je dengan KTAR.
    Manusia cadangkanlah hangpa pi la tengok drama english bagai. tak yah dah support drama melayu.

    0

    0
    • Angie says:

      Yup I memang tgk english tv series only…
      so mmg x kenal pun artis ni tp I jenis bace je post yg ade byk komen haha

      0

      0
  52. Harry Styles says:

    BAPAK POYO GILA MAMAT NI.. DAH LA XFAMOUS BERLAGAK PLAK TU….

    0

    0
  53. minah k-pop says:

    ok lagi la amar ni dari hero ra200% tu. geli je

    0

    0
    • Armel Aisya says:

      weh minah k-pop! ak pn minah k-pop jgk. for your info Zill lg bagus dr abg zin ko ni.. ko punya taste teruk betul..haha

      0

      0
      • anonymous says:

        aku rasa taste kau yang horror. blergh. tak payah nak compare sgt. kau tu cantik sgt ke? hello?

        0

        0
  54. manusiataksempurnasemuanya says:

    Salam cik pang ping pong
    Sedapnya korang mengumpat, mengutuk bagai
    Cuba kalau korang punya favourite artis kena kutuk, marah tak? sentap tak? of kos la sentap, hangin satu badan kan? macam tu jugaklah fans AMAR BAHARIN.
    Kalau tak minat KTAR, maknanya korang tak minat la drama melayu lain. So buat apa korang fanatic drama RINDU AWAK 200%, LOVE YOU MR ARROGANT semua. Siap suruh hero dengan heroin kahwin la apa lah. Manusia cadangkanlah, baik korang tengok je drama English, Korea semua. Tak payah nak tengok drama melayu sebab KTAR drama melayu, so kenalah boikot drama melayu lain jugak
    Beringat sikit yea cik pang, ping pong, semua orang ada minat masing-masing, ada maruah. Kalau kena kutuk mesti la naik angin. Ingat dia tu patung ke tak ada perasaan.
    SEBENCI-BENCI KORANG KAT AMAR BAHARIN PUN, DIA TAK SUSAHKAN HIDUP KORANG, DIA TAK HINA KORANG, DIA TAK KUTUK KORANG ATAU MALUKAN KORANG. SO, APA HAK KORANG NAK KUTUK DIA? (FIKIR-FIKIRKANLAH YEA)
    So, kalau korang tak suka AMAR BAHARIN, baik tak payah komen, follow semua yang berkaitan dengan AMAR BAHARIN. Yang korang pi semak kat situ buat apa? Pi follow artist yang korang kata “hensem la, cantik la, rindulah sampai termimpi-mimpi, angau bagai”.
    Lagi satu, jangan ingat korang tu perfect sangat. Jangan ingat artist favourite korang tu perfect bagai. Dia pun ada kelemahan. Macam tu jugak AMAR BAHARIN. Kutukan dan hinaan korang ni bukan buat dia lemah tapi jadi penguat semangat buat dia. Jangan sampai satu hari nanti, ada orang tu minat AMAR BAHARIN lebih dari fans yang ada sekarang.

    0

    0
  55. ntahapapa says:

    ni manusia2 yg menggelabah gila duk bekap si amar kt ig ni masuk skolah puji melantun yg sama ke hapa??? ayat stendeddd jerk semasing. patot tahap mentel pun lebih kurang. lenkali masok skolah tu ckp kt cikgu..mintak bodoh tu diasing skit.

    0

    0
  56. manusiabernama says:

    hoi3…..cik kiah

    jangan ingat korang tu perfect sangat. Jangan ingat artist favourite korang tu perfect bagai. Dia pun ada kelemahan. Macam tu jugak AMAR BAHARIN. Kutukan dan hinaan korang ni bukan buat dia lemah tapi jadi penguat semangat buat dia. Jangan sampai satu hari nanti, ada orang tu minat AMAR BAHARIN lebih dari fans yang ada sekarang.

    0

    0
  57. kucing says:

    sy pelik la dengan peminat2 ni..kadang2 sampai taksub sangat dgn artis yang diminati dipuja2 tu..sampai sanggup bergaduh2..terutama skali makcik2 kakak2 yg duk tengok drama time magrib tu..kalau minat gitu2 je tak leh ke..nk kene taksub sampai terbawak dlm mimpi..
    artis tu tak kenal pun sape kakak2..

    0

    0
  58. indah hidup says:

    Sedapnya korang mengumpat, mengutuk bagai
    Cuba kalau korang punya favourite artis kena kutuk, marah tak? sentap tak? of kos la sentap, hangin satu badan kan? macam tu jugaklah fans AMAR BAHARIN.
    Kalau tak minat KTAR, maknanya korang tak minat la drama melayu lain. So buat apa korang fanatic drama RINDU AWAK 200%, LOVE YOU MR ARROGANT semua. Siap suruh hero dengan heroin kahwin la apa lah. saya cadangkanlah, baik korang tengok je drama English, Korea semua. Tak payah nak tengok drama melayu sebab KTAR drama melayu, so kenalah boikot drama melayu lain jugak

    0

    0
  59. sesedap hati says:

    Amboi panjangnya tren kat atas ni
    Beringat sikit yea cik pang, ping pong, semua orang ada minat masing-masing, ada maruah. Kalau kena kutuk mesti la naik angin. Ingat dia tu patung ke tak ada perasaan.

    SEBENCI-BENCI KORANG KAT AMAR BAHARIN PUN, DIA TAK SUSAHKAN HIDUP KORANG, DIA TAK HINA KORANG, DIA TAK KUTUK KORANG ATAU MALUKAN KORANG. SO, APA HAK KORANG NAK KUTUK DIA? (FIKIR-FIKIRKANLAH YEA)

    0

    0
  60. cik jah says:

    udah2 ler tu… bior ler digasaknyer … kalau korang suka, minat.. layan jer laa… kalau x minat, x suka.. dendiam sudah… bakper tambah dosa…

    0

    0
  61. ntahapapa says:

    aku dah agak dah .mmg fans si AB ni masok skolah puji melantun yg sama. patot mentel semacam. lau korang nk bekap ahli ulama ke apa ke best la jgak baca. ni bekap artis??? woiii! artis la woi!! tak payah nk counter kutuk aku balik sbb aku mmg tak tgok drama melayu sbb bkn tanak sokong melayu tp dah kualiti drama pun asik2 cedok novel. jln cerita dri awal smpai akhir sama. membuai2 jerkkk kisahnya. adoi.leteh! dah la….mentel plak aku layan pembekap mentel mcm korang ni. igt skit..SEMUA NI DUNIAAAAAAAAAAA SEMATA2! lau ko rasa dia jadikan kutukan dan hinaan sbagai pembakar smangat…dia TAKKAN MEROYANNNN LA SETAKAT ORG CKP DIA TAKDE DAYA PENARIK. deyyyy otak deyyy otakkkk tu mana???

    0

    0
  62. ntahapapa says:

    woh woh chop2..dari atas smpai bawah aku tak nmpak pun pembekap amar…tup2 muncul lak sorang2…amar panggil korang ke sini ke utk bekap dia ni????? hahahah

    0

    0
    • yang menulis says:

      kitaorang tak dipanngil pun….kitaorang memang datang nak dengan rela
      kalau tak suka diam jela. cer kalau orang kutuk kau….marah tak? silap-silap nak saman bagai kan….hurrr

      0

      0
  63. Lara says:

    Takder nak komen selain menyatakan persetujuan saya dengan kebanyakan komen2 kat sini, memang betul pun bukan menarik sangat dia ni, sentap mengalahkan janda berhias.

    0

    0
  64. myra says:

    napak sangat yang komen kt sini sume laki2 xensem yang jeles ngan Amar…hahahaha dah korang plak yang meroyan…bia la Amar nak komen balek ke ape…skati die la dia Nye IG. yang pompan tu plak ske2 nak cakap camtu kt IG org..cube klu org lain ckp kat die xde daya tarikan.mesti die bengang jugak kan..

    0

    0
    • ntahapapa says:

      sedeh aku tgok prmpuan2 yg tkde market mcm kau ni….tu je modal kau ada?? JELES?? ayat serang balas ni pak kadok dgn pak pandir pun malu nk guna lagi zaman2 skg nih. hahahah gi tambah skit modal tu cik adik baru bley sembang kat sini ye :))

      0

      0
    • narathiwat says:

      aku perempuan wahai cik myra. dan aku sependapat dengan sari ayu. ALL HAIL SARI AYU! bahahhahahahahhaha

      0

      0
  65. Biskut says:

    tak smua org minat kat kau la amar. minah tu cuma cakap kau takde daya penarik jer pon. dah kira ok la tu. lain la kalo dia kate muka kau cam beruk…langsung tak hensem. haaaa…tu br patot ko meroyan. haishhhh….

    0

    0
  66. lolita says:

    tlongla,klu back up pun dpt ape eh

    0

    0
    • anonymous says:

      tak dapat apa pun. tapi sebab dah kenal personally kami tau dia mcm mana. yg ekau tak puas hati sgt ni kenapa?

      0

      0
  67. Anonymous says:

    cm rmai je y xske amar nie.. haters blake kot..

    0

    0
  68. miss says:

    haish.. da2 la korng mengutuk mengeji bagai.. kite manusia x d yg sempurna.. buat dosa je weh… cukup2 la tu… ape3 pun korang kate about AMAR BAHARIN… yg aku tau aku tetap sokong AMAR sampai bila2….. kata la selagi mampu.. fanss die x goyah pun uoollssss….

    ok la… slamat la ye smua.. truskn klu xpuas lagi…
    da da di di du du.. peace no war…

    0

    0
  69. Anonymous says:

    syg amar baharin….just ignore semua haters tu!kihkihkih..

    0

    0
  70. anonymous says:

    Den nak tanyo sikit. Korang yang duk mengutuk ni hensem sangat ke? Cantik sangat ke? Biarlah si amar tu nak balas apa, dah IG dia. Yang korang tak suka dia, tapi still duk menyinggah IG dia tu dah kenapa? Sakit ke? Buat tambah dosa je. Pi la buat hal sendiri. Banyak lagi pekdah nya.

    0

    0
  71. dik non says:

    ni teman nak tanya sikit nih. kome kome yang kutuk2 kat sini ni semua handsome sangat ke? cantik sangat ke? terang2 benda tu subjektif. kome takleh terima maksudnya kome takboleh terima ciptaan Tuhan. attenyer tak suka amar, dok usohler kome menyemak dekat IG dia. Tak suka unfollow jek. kecoh watpe. Dia punya IG sukahati dia ler nak komen apa. kome sesusoh kutuk kat sini buat tambah dosa je ler. dia tak rugi hape punn. Dok usohler nak kutuk orang attenyer diri kome tu sempurna sangat ke. Dah dah lebih eloknye buat hal memasing jangan nak menamboh dosa disini macam orang takde agama.

    0

    0
  72. misscornfius says:

    ala… kecoh la smuaa…. korang kate la ape pun…. manusia x d yg sempurna beb.. salah silap kecik2 adat hidup la.. yg korang pun beria kutuk macm2 da byk sgt pahala ke?? buat tambah dosa je weh.. hak masing2 nak sokong mana2 artis… slagi ia x salah ape salahnya ye dok… yg penting aku memg support AMAR BAHARIN selamanya.. lantak p la korg nak kate ape pun.. we know siapa amar n bagaimana amar sbnrnya… chiill coolll.. bubyeeeee…..

    0

    0
  73. makiti says:

    aku tetap sokong AMAR BAHARIN…
    korg apa tauuuuuuuuu

    0

    0
  74. Krios says:

    Baru satu drama je yg nama dia naik, sebelum2 ni tak tau pun sapa, tak perlu lah nk besar kepala sangat. Terima teguran dengan hati terbuka, baru la boleh maju, menang award ke. ni tidak, pi mai pi mai tang tu ja.

    0

    0
  75. ikan says:

    mmg biasa2 je pun. huntung la ade peminat fanatik sanggup tipu ko ckp ko hensem dan menarik wpun sebenarnye tidakkkk.. sian sariayu kene maki berdas2. kot ye pun betul takpayah la komen kat ig orang tu. diplomasi la sikit.

    0

    0
  76. azwan ali dijangka maduk syurga says:

    Mmg btol pon knyataan pminat dia..amar baharin adalah satu2nya…hero hidong paling kembang…

    0

    0
  77. Fish Fairuz says:

    Kuang asamnya cara engko reply comment wahai ammar.

    0

    0
  78. Anonymous says:

    Confirm di Malaysia ni banyak peminat2 artis species BANGANG….

    0

    0
    • engkau dah kenapa says:

      habes kau tu….orang mana? bukan Malaysia. kalau bukan baik kau balik negara kau. semak je

      0

      0
  79. platinium says:

    hidup nak kena puji je ye abang zen??? boo amar!

    0

    0
  80. take +ve says:

    alahai dik amar. rilex la. kalau pun org dok ckp nve amekla sebagai +ve. it can be not becos of ur look but maybe the way u act atau.. lain2 yang mungkin kurang daya tarik. take it as positive challenge. we will not improve if all the time org puji.. betul tak?

    0

    0
  81. propa says:

    orang kate die xde daya penarik pn nk marah. nmpk sgt xley terima pendapat org. mesti si amar baharin ni bajet die hensem sgt smp org kate die pon nk marah. mcm hape tah pangai. peminat die sume plastik nan hado. elok la pn ngn izreen tu sbb same2 douche bag.

    0

    0
  82. annur says:

    Salam. Maaf kata. Memang takde tarikan. Sesuai utk pelakon pembantu sahaja. Lakonan pon biasa2 jer…

    0

    0
  83. sedihnya melayu says:

    sedihnya tgk org melayu camni..
    gaduh msti sbb artis..
    ntah pape

    0

    0
  84. mami mamu says:

    Rasanya amar ni tergugat dengan kebangkitan Zul Ariffin. But seriously, he is not a hunk kind of guy.

    0

    0
  85. NARA BIAS says:

    Khas utk ‘abang’ NARA……aku Tgk ko ni klu artikel utk artist Br nak up bkn men sinis ayat ko utk dieorg…..tp klu utk dato Ct or Lisa surihani bkn men sopan ayat siap ayat kipas tahap YORK cooling king……ko da tau amar ni byk peminat so ko sje jadikan ni isu spy blog ko makin laris mcm pisang goreng panas kan……now ramai pengomen x kira la yg back up atau yg maki atau hina si artist ni …….sronok la ko mkn hasil blog ko dr tulis artikel mcm ni kan…….kesian anak bini ko…..

    0

    0
  86. jd says:

    Emo gile mamat ni mengalahkan ppuan. Shila amzoh n artis lain selalu je kena kutuk kaw2 tp dibalas ng senyuman or kata baik2 je. Puihhh pondan kot dia nih

    0

    0
  87. ji hyo noona says:

    Alahai kesian betul aku nengok si Amar ni..Ramai lg kot yg handsome kt luar sana tu..die ni pon nasib baik jd pelakon masuk tv..kalau x masuk tv org pon x nk pandang..bangla tebar roti canai depan opis aku ni lg handsome..opps!

    0

    0
  88. mak bedah says:

    hahahahaa kene kutuk sikit naik hantu terus comment..
    kalau puji eeee handsome nye eeee cute nyee eee jambu nyee eeee smartnye cfrim kau suka kan wahai artis yg x seberapa nak pandai nie..pantang dipuji suka…bila tak dipuji kene sembur free2…hahaa..kesian…artis ni

    0

    0
  89. booyaka619 says:

    Oh , you mad bro ?! Alamak org baru komen sikit je dh nak marah
    plak amar ni … grow up la skit … umur dah 29 kn ? Xkn la nk org
    Org komen hensem je ?

    0

    0
  90. entahla says:

    entahla…aku tengok amar ni mmg xdela hensem sangat biasa je…normalla klu org kata kita biasa jer..jgnla marah sangat ..terimala dengan redho.

    0

    0
  91. intan nur azzura says:

    pada peminat yg obses kat amar baharin tu,pakai eye-mo byk2.bg akak dia tak hensem langsung.cam pondan.hahhahaha

    0

    0
  92. nayli nazmin says:

    saye pown dah naik angin ngan perempuan tuww..

    0

    0
  93. nieza says:

    alah…takat komen camtu je da melenting si amar nih… xdok iman langsung…hati tu cuba la positive sikit…ucap la terima kasih ke …sila komen lg ke… bukan si sariayu tu mencarut bagai..gile nyer olang

    0

    0
  94. noname says:

    sorry to say.. too perempuan untuk jadi hero..

    0

    0
  95. anonymous says:

    takyah nak back up sangatlah, orang baru komen sikit ckp tak hensem dah melenting. nampak noh batak nak orang komen dia hensem. kahkah! Pathetic!

    0

    0
  96. little kitty says:

    lepas baca artikel ni….umppphhhhh….
    tertanya2 kenapa dia perlu sentap kalau org tak puji dia?…memang kalau nk follow artis tu kene PUJI je eh?..kalau xpuji sikit kene hentam desupdesap??mcmtu ke?…
    siap si artis sound tepek plak minah yg xpuji dia…KAU AKU lg…POSITIF nya pemikiran AMAR ni….eiuhhh…no wonderla…tp aritu kt pen merah tu cakap ada temubual dia…lebih kurang gini “mengkopi dgn sorg artis ni..dia sedih sbb dituduh jd punca keretakan rumahtangga org..selalu dpt ganding dgn heroin yg bermasalah rumah tangga blakon dgn dia..skali kene tuduh jd punca…lpsni nk tapis dulu siapa heroin yg dia blakon tu sbb takut dituduh jd punca keretakan rumahtangga org”
    kalau betul laaaa si AMAR tu yg dimaksudkn….rasa nak muntah darah….
    dia rasa dia hensemmmmm sgt keapa?…ok la maybe mcm tom cruise la kot perasaannya…
    tp come on la….be mature..kene sikit melenting…haritu masa kene gossip ngan janda xdelah plak melenting smp xde mood nk bergurau aku engkau bagai…haih…aneh aneh….ramai lg artis malaysia yg makin tinggi makin menunduk perilaku….xmendabik dada…tp kerana artis sekor dua ekor mcmni la buat tempias artis yg lain…..

    0

    0
  97. Good site you have here.. It’s hard to find excellent writing like yours
    nowadays. I seriously appreciate individuals like you!
    Take care!!

    0

    0
  98. alissa says:

    kenape semua org kutuk amar…. biar lah dia nak buat ape

    0

    0