Written by Bella | July 23rd, 2019

Bila jadi selebriti terkenal, pasti apa sahaja yang dilakukan akan mendapat perhatian ramai.

Baru-baru ini, perkongsian gambar penyanyi Nabila Razali mengundang kritikan ramai. Dalam foto tersebut, dia memakai baju putih yang agak jarang serta baju dalam iaitu inner warna kulit.

Rata-rata netizen berpendapat fesyen itu tidak sesuai dengan penampilannya sebagai seorang wanita berhijab. Menimbulkan fitnah dan bayangan yang tidak senonoh. Ada juga yang mengkritik Nabil kini semakin seksi dan pemakaian tudungnya pula semakin singkat.

Bukan sahaja kena berhati-hati dalam soal pakaian, kami rasa Nabila juga harus lebih peka untuk tidak memuat naik sebarang foto yang boleh mengundang spekulasi dan fitnah.

Sumber Berita : Media Hiburan

17 responses to Dikatakan Seksi Pakai Baju Jarang, Nabila Razali Dikecam Netizen

  1. Anonymous says:

    OMG..macam kain langsir opah.

    2

    1
  2. kopalui says:

    get a life netizen yang berfikir kamu umpama tuhan! nak tegur dm lah. ani macam minta puji menagur di ig. apa eh apa eh apa eh ulahnya ah

    4

    7
    • Acer says:

      Bruneian detected. Jaga bahasa mu wang/dang

      0

      2
    • Anonymous says:

      Minat usul nya biskita atu kan kedia. fan sampai mati biskita kah palui. Biar th bisdurg tagur in public. Supaya kedia tau, inda lawa bah ya bebaju miatu. Dah tah cangkir. Nda shape bah nda shape. lagu2 nya lagi, boring.. anu lawa n bisai lagi dangar bangau oh bangau~ lagu nya.

      4

      0
      • kopalui says:

        kau tuhan kah dang? karang anak bini cucu cicit sodara mu pakai sexy kau tagur cematu kah? apa rasa mu mun tekana arh mu.. viral kali eh di brunei fm? hahahahha sadar diri nak, ceramin diri dulu sebelum menagur “keburukan” urang. nada yang baik tu mun menagur cematu atu, membuka ruang jemaah bawang untuk membawang ada, macam kau ani salah satu contoh. muhasabah diri tah k ostazah brunei hahahahah

        2

        0
  3. MAYA says:

    BUKAN SETAKAT BAJU JARANG,PAKAILAH BAJU YANG LABUH SIKIT YANG MENUTUP TEMPAT YANG TIDAK SEPATUTNYA…X SESUAI NGAN IMEJ BERTUDUNG

    11

    0
  4. nabila says:

    kita doa kan yang baik baik sahaja.

    3

    0
  5. pondan=anjing says:

    bodohnyer korang ni…korang ingat dia ni makcik2 ke? tgh muda, masa ni la nak tonjolkan aset-aset yg ada…

    2

    1
  6. kelantit says:

    biar lah dia telanjang sekalipun. jangan di tegur nanti melenting

    1

    0
  7. jurgen klopp says:

    artis gedik.abang tak minat.
    muka biasa2..nak seksi2 pulak dah

    3

    0
  8. Anonymous says:

    aku tengok ig cik epal, dia pakai baju yg sama jugak tapi better lagi la sebab pakai inner hitam. so orang tak fikir bukan-bukan.

    2

    0
    • soya says:

      baru nak tulis cik epal pon pakai baju ug sama, tp baju tu lebih nmpk cntek dan sesuai dgn cik epal dan pakai tidak menimbulkan fitnah yg penting

      0

      0
  9. Peace yo says:

    aku rasa inner dia warna merah haritu kenapa semua cakap warna kulit? kulit korang warna merah ke? Nabila ni budak baik.. biasela darah muda ni semua benda nak dicuba ni dia dah taw orang banyak kecam nanti dia berubah la… come on semua orang buat salah bagi peluang dia berubah

    6

    0
  10. nonok says:

    kain Langsir ikea ek,cantik pulak bila dah buat baju

    3

    0
  11. cind3r says:

    baju inner merah.. mata netizen merah sgt ni…
    apa yg seksinya? doa dan kata yg baik2 jeee….

    0

    0
  12. bong cit says:

    ORG KALAU TAK CANTIK PAKAI LA CMNA PUN TETAP X CANTIK…CMTU LA GAK KO NABILA…MMG XDA AURA PUN…

    0

    0
  13. apoooooo says:

    ni bukan kali pertama si cumi cumi ni pakai baju konsep macam ni… banyak kali dah dia pakai baju jarang dengan inner…ade kaler pink, ade kaler biru tapi kali ni nasib dia tak baik kena hentam…kalau kali pertama dia buat kene hentam memang orang prihatin tapi ni dah banyak kali aku rase lebih kepada haters nak cari salah dia… memang lah baju tu mengundang tapi dia pakai inner kaler pink kot bukan skin color…dan inner semua kecik mana lah ade yg besar…haiyoooooooo

    0

    0

Leave a Comment

Optional