Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dikatakan Seksi Pakai Baju Jarang, Nabila Razali Dikecam Netizen

Bila jadi selebriti terkenal, pasti apa sahaja yang dilakukan akan mendapat perhatian ramai.

Advertisement

Baru-baru ini, perkongsian gambar penyanyi Nabila Razali mengundang kritikan ramai. Dalam foto tersebut, dia memakai baju putih yang agak jarang serta baju dalam iaitu inner warna kulit.

Rata-rata netizen berpendapat fesyen itu tidak sesuai dengan penampilannya sebagai seorang wanita berhijab. Menimbulkan fitnah dan bayangan yang tidak senonoh. Ada juga yang mengkritik Nabil kini semakin seksi dan pemakaian tudungnya pula semakin singkat.

Bukan sahaja kena berhati-hati dalam soal pakaian, kami rasa Nabila juga harus lebih peka untuk tidak memuat naik sebarang foto yang boleh mengundang spekulasi dan fitnah.

Sumber Berita : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 Comments

  1. Anonymous

    January 10, 2020 at 4:04 pm

    body mantap

  2. apoooooo

    July 26, 2019 at 10:20 am

    ni bukan kali pertama si cumi cumi ni pakai baju konsep macam ni… banyak kali dah dia pakai baju jarang dengan inner…ade kaler pink, ade kaler biru tapi kali ni nasib dia tak baik kena hentam…kalau kali pertama dia buat kene hentam memang orang prihatin tapi ni dah banyak kali aku rase lebih kepada haters nak cari salah dia… memang lah baju tu mengundang tapi dia pakai inner kaler pink kot bukan skin color…dan inner semua kecik mana lah ade yg besar…haiyoooooooo

  3. bong cit

    July 24, 2019 at 12:57 pm

    ORG KALAU TAK CANTIK PAKAI LA CMNA PUN TETAP X CANTIK…CMTU LA GAK KO NABILA…MMG XDA AURA PUN…

  4. cind3r

    July 24, 2019 at 8:37 am

    baju inner merah.. mata netizen merah sgt ni…
    apa yg seksinya? doa dan kata yg baik2 jeee….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top