July 23rd, 2019

Bila jadi selebriti terkenal, pasti apa sahaja yang dilakukan akan mendapat perhatian ramai.

Baru-baru ini, perkongsian gambar penyanyi Nabila Razali mengundang kritikan ramai. Dalam foto tersebut, dia memakai baju putih yang agak jarang serta baju dalam iaitu inner warna kulit.

Advertisement

Rata-rata netizen berpendapat fesyen itu tidak sesuai dengan penampilannya sebagai seorang wanita berhijab. Menimbulkan fitnah dan bayangan yang tidak senonoh. Ada juga yang mengkritik Nabil kini semakin seksi dan pemakaian tudungnya pula semakin singkat.

Bukan sahaja kena berhati-hati dalam soal pakaian, kami rasa Nabila juga harus lebih peka untuk tidak memuat naik sebarang foto yang boleh mengundang spekulasi dan fitnah.

Sumber Berita : Media Hiburan

Advertisement

18 responses to “Dikatakan Seksi Pakai Baju Jarang, Nabila Razali Dikecam Netizen”

  1. Anonymous says:

    body mantap

  2. apoooooo says:

    ni bukan kali pertama si cumi cumi ni pakai baju konsep macam ni… banyak kali dah dia pakai baju jarang dengan inner…ade kaler pink, ade kaler biru tapi kali ni nasib dia tak baik kena hentam…kalau kali pertama dia buat kene hentam memang orang prihatin tapi ni dah banyak kali aku rase lebih kepada haters nak cari salah dia… memang lah baju tu mengundang tapi dia pakai inner kaler pink kot bukan skin color…dan inner semua kecik mana lah ade yg besar…haiyoooooooo

  3. bong cit says:

    ORG KALAU TAK CANTIK PAKAI LA CMNA PUN TETAP X CANTIK…CMTU LA GAK KO NABILA…MMG XDA AURA PUN…

  4. cind3r says:

    baju inner merah.. mata netizen merah sgt ni…
    apa yg seksinya? doa dan kata yg baik2 jeee….

Loading...